- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi Binmuhtesemgunes
.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya
Haydi gergindi, bi atisma oldu diyelim de hakaret nedir?neden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya
Ramazan denince benim aklima cocuklugumdaki ramazanlar geliyor
Bizim evde sadece babam oruc tutardi ve bir ay boyunca inanilmaz huzurlu ve sakin olurdu , normalde kizacagi seylere bile guler gecerdi
Anneannemlere giderdik , dedem normalda asiri agresif bir adamdi ama ramazanda nasil da tatli bir tonton olurdu
Cunku o zamanlarda gercekten ibadeti insanlar kendileri icin yapardi , ramazanin anlami nefse hakim olmaksa sadece yemek yemeyerek degil ofkelerine de hakim olurlardi , kalp kirmaz tam tersine inanilmaz huzurlu ve sakin olurlardi ibadetlerini yerine getirdikleri icin
Ben son 10 yildir duyuyorum goruyorum boyle sinirli oruc tutanlari , dini kuralini vs bilemem ama hicbir dinde kendi ibadetini yaparken baskasini uzmemeli insan
Eger beceremiyorsa tutmasin , oruc kisisel bir ibadettir , kendi ibadetini yerine getirirken etrafina zarar vermemeli insan
Isterseniz bu yorumumu okutun esinize belki utanir ibadetini duzgun sekilde yapmaya karar verir
benim eşim tatlı isteyecek ha değil halsizken hasta olsam bile kalkar yaparım..bu ona verdiğiniz değeri gösterir....çok büyük hata...Ben yazarken özet geçtim şöyle Yani tel de tatlıyı yapamadığımı söyledim hediye doğru geldi o saatten sonda bende artık halsizleştiğim için yapamadım ki ben zafen sakin taraftım o sert çıktı
Ben son senelerde is cevremde de goruyorum duyuyorum o yuzden biraz genelleme yaptim yoksa tabi ki duzgun bir sekilde tutan da var :) lafim senin gibilere degilYok yahu hala var öyle insanlar.
Bknz. ben dermişim
Arada böyle konu sahibinin öküz denemeyecek değerlisi gibi numuneler çıkıyor işte.
Maneviyat eksikliği günümüzün problemi zaten. O yüzden orucu şova dönüştürenler çok..
Tam tersini gördükçe ciddiye almadıkça belki düzelirler..
abartmayın yaabenim eşim tatlı isteyecek ha değil halsizken hasta olsam bile kalkar yaparım..bu ona verdiğiniz değeri gösterir....çok büyük hata...
benim eşim tatlı isteyecek ha değil halsizken hasta olsam bile kalkar yaparım..bu ona verdiğiniz değeri gösterir....çok büyük hata...
Esiniz hastayken tatli isterse veya yapmaniza karsi cikmazsa oldukca acimasiz demektir. Ballandirarak anlatilacak bir durum degil bence bu tam tersi nahos bir sey.benim eşim tatlı isteyecek ha değil halsizken hasta olsam bile kalkar yaparım..bu ona verdiğiniz değeri gösterir....çok büyük hata...
Öküz değil canım sadece bı erkek ve her erkek gibi açken okuzlesıyor kan şekeri dusunce beyınlerıne vuruyor napalım ramazan boyu idare edecezneden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.