Sanki benim için oruç tutuyor

Sizin de kocanız Ramazan ayı da sinirli oluyor mu??

• Evet

OY: 52 30,8%
  • Hayır

OY: 117 69,2%

• Ankete Katılan
    169

Binmuhtesemgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
1.096
1.427
neden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya

Valla benimki de ateş püskürüyor. Ben de ona saldırıyorum alttan alamam pek. İlk orucumuz. Kedi köpek gibiyiz. Bir lokma alıyor başlıyor özürlere, peşimden dolanmalara gülsem mi ağlasam mı?
Akşama kadar elli kere arıyor sürekli bir şeyler diyor yemekle alakalı. Ay içim daraldı. Neyse

Deme demişsin yine de diyecem öküzleşiyorlar resmen.

Modu düşük olur ki benim de öyledir.
Açken enerjim olmuyor, pek konuşmuyoruz falan..

Ama sinir başka bir şey.

Kalp kırmaya gerek yok.
Canı tatlı çeken hazır alır gelir.
Bimde bile var.
Zaten iftardan sonra yiyecek yer kalmıyor ki..

Maşallah öküz de dedirtmiyorsun.
Ben kızgınken valla ver Allah ver. :)

:) aynı yatağa girdiğim ve koluma taktığım insana demek bana hoş gelmiyor şimdilik tutuyorum kendimi bakalım

Çok şükür ne ben nede eşim sinirimiz yoktur ikimiz de çok sakin oluruz

Ama bu sinir küpü olanlar da birşey dikkati mı çekiyor etrafım da da öyle insanlar sigara kullananlar oluyor genel de eşiniz de kullanıyor mu merak ettim

Ben dun sirf iftara 2 dk kala anneni sonra arasan sofraya gecsek dedim diye duymadigim laf kalmadi .Orucun arkasina sığınıyorlar. Açim sinirliyim diye ama muhim olan diline de sahip cikmak .

Her şeyde öncelik onların cunku

Oruç tutuyorum ve oruçlu olduğum süreçte bilhassa küfür hakaret etmiyorum,kimseye sinirlenmiyorum bağırmıyorum kızmıyorum pamuk şeker gibi oluyorum,neden? Çünkü orucun salt olarak amacı aç kalmak değil.
Ödüm kopuyor yanlış hareket yaparsam da orucum sakata girerse diye.

Ben aşırı sinirli olurdum eskiden oruç tutarken. Bu sorunumu artık oruç tutmayarak çözdüm. Herkesin kalbini kırarak tutulmaz oruç, mantığı bu değil. Kalp kırıyorsan tutamıyorsun demektir. O zaman tutma, hiç olmazsa günah sahibi olmazsın. Eşim de tutardı eskiden, o ise çok naif olurdu. Normalde sinirli biridir oysaki! İnsan psikolojisi işte, tuhafız hepimiz gerçekten

Oruç tutmuyorum. Ama oruç nedir çok iyi bilirim. Sadece zorundasınız diye tutuyorsunuz sanırım. Anlattıklarınız ile ramazan mantığı hiç uyuşmuyor. Ayrıca tatlı için kavga etmek nedir mesele orucu tutmak değil sınrasında fakirlerle aynı sofraya oturabilmek. Neymiş tatlı eksikmiş...

Yaparim demissin yapmamissin
Yapmadigini soylemedigin gibi..sen almadin mi? Demissin

Neden alsin adam ..al dememissin ki sen?

Hatali olan sensin

Cani cekmis aksama kadar tatli hayaliyle durmus demek ki.

Senin alttan alman lazim

Ben yazarken özet geçtim şöyle Yani tel de tatlıyı yapamadığımı söyledim hediye doğru geldi o saatten sonda bende artık halsizleştiğim için yapamadım ki ben zafen sakin taraftım o sert çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…