- Konu Sahibi Binmuhtesemgunes
Yalnız senınkıde haklı be güzelim sınırlenmek deÖküz değil canım sadece bı erkek ve her erkek gibi açken okuzlesıyor kan şekeri dusunce beyınlerıne vuruyor napalım ramazan boyu idare edecez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız senınkıde haklı be güzelim sınırlenmek deÖküz değil canım sadece bı erkek ve her erkek gibi açken okuzlesıyor kan şekeri dusunce beyınlerıne vuruyor napalım ramazan boyu idare edecez
Kesinlikle insanlar canavara dönüşuyor bu ayBence önce ramazan ayının ne anlama geldiğini anlatın
Bu halleri bilmemekten
Oruç gün boyu aç kalıp akşam yiyeceklerini hayal etmek değildir
Sadece miğdesini değil ruhunu , dilini , kalbini ... terbiye etmeli
Oruç tutmuyorum. Ama oruç nedir çok iyi bilirim. Sadece zorundasınız diye tutuyorsunuz sanırım. Anlattıklarınız ile ramazan mantığı hiç uyuşmuyor. Ayrıca tatlı için kavga etmek nedir mesele orucu tutmak değil sınrasında fakirlerle aynı sofraya oturabilmek. Neymiş tatlı eksikmiş...
Benm esim sinirli olmuyo ama halsiz ve isgormez oluyor :))) babamda firinciydi mesela tel bile acmazdik. Yogunluk oruc.neden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya
benim eşim tatlı isteyecek ha değil halsizken hasta olsam bile kalkar yaparım..bu ona verdiğiniz değeri gösterir....çok büyük hata...
Kadın dediğin yorgunum deyip bi tatlı bile yapmayacaksa niye evlenilir? Tez üstüne kuma getirileTez vakitte kellesi uçurula
Gadına bakın beee tatlı isteyecek eşi de yapmayacak haaa :)