Sanki benim için oruç tutuyor

Sizin de kocanız Ramazan ayı da sinirli oluyor mu??

• Evet

OY: 52 30,8%
  • Hayır

OY: 117 69,2%

• Ankete Katılan
    169
Bence önce ramazan ayının ne anlama geldiğini anlatın
Bu halleri bilmemekten
Oruç gün boyu aç kalıp akşam yiyeceklerini hayal etmek değildir
Sadece miğdesini değil ruhunu , dilini , kalbini ... terbiye etmeli
Kesinlikle insanlar canavara dönüşuyor bu ay
kalp kiriyorlar kavga ediyorlar hakaret hatta küfür ediyorlar sonra bismillah deyip oruç açıyorlar
En başta orucun sadece su içmemek yemek yememek olmadığını ogretmislerdi bize
Orucun eline beline diline sahip olmak olduğu tüm günahlardan uzak durmak olduğunu öğretmislerdi

Ben daha sinirlenmeye müsaitim bence açken. Yemek yemek hem hobi hem bağımlılık benim için. E haliyle canım bi şey çekse, alacağım/yapacağım diyen sözünü yerine getirmese bi miktar olay çıkar. Ya ağırlaşmadan yapacaksınız yada yapacağım demeyeceksiniz.

Ben evli degilim. Oruc tutmuyorum ama gecen yil ve ondan önceki yil tuttugumda resmen canavara dönusuyordum. Normalde herkes beni sakin ve sessiz bilir, ve disarida da cekingen sayilirim ama oruc tuttunca elimde olmadan herkesle kavga ediyorum. Iki sene önce bir hastanede hastalarla birbirimize girdik, ve benim icin cok kötu bir ani. Neden bilmiyorum ama kötu etkiledi beni.

Ve ben de ne anlami var o zaman tutmamim dedim, ve tutmuyorum suan.

Ben evli degilim. Oruc tutmuyorum ama gecen yil ve ondan önceki yil tuttugumda resmen canavara dönusuyordum. Normalde herkes beni sakin ve sessiz bilir, ve disarida da cekingen sayilirim ama oruc tuttunca elimde olmadan herkesle kavga ediyorum. Iki sene önce bir hastanede hastalarla birbirimize girdik, ve benim icin cok kötu bir ani. Neden bilmiyorum ama kötu etkiledi beni.

Ve ben de ne anlami var o zaman tutmamim dedim, ve tutmuyorum suan.

Yani demek istedigim sadece erkekler degil kadinlar da sinirli olabiliyor. Ben bir de orucluyken evli olsam dusunemiyorum bile

Benim esimin surati asilir. Hic konusmam. dun ekmek alirmisin gelirken dedim. Oruclu oruclu bide bakkalami gidiyim Dedi bakkalda ne isin var senin kuyumcuda satiyolar ekmegi dedim kapattik iftardan sonra gulmeye basladi kuyumcu muhabbetine artik hic konusmuyom iftardan sonra kendisi ariyo. Sanki biz tekne orucu tutuyoz

Bide bana sen beni senede 1ay idare edecen diyo ben seni her ay bi hafta idare ediyom duyo reglden dolay oyle diyince bisi diyemedim

Ben de dini yorum yapmak istemedim ama oruç biraz da açların halinden anlamak içindir, tatlı kavgası nedir ya cidden. Allah affetsin.

Benm esim sinirli olmuyo ama halsiz ve isgormez oluyor :))) babamda firinciydi mesela tel bile acmazdik. Yogunluk oruc.
Bu biraz bilincle alakali. Yani dedign gibi senn icn tutmuyr. Ve maharet sadece yemek yememekte de degil seni kirmasi ayri bi gunah. Ne diyelim. Kolayca gecer ins ikinz icinde

Beyfendinin tatlısı önüne gelmemiş diye terör estiriyor. Ona sadece hurma ve su ile iftar yapan peygamberini hatırlatın. Ramazan ne yazık ki insanlarin açgözlülüğü yüzünden en çok israf yapılan bir ay. Çeşit çeşit yemekler tatlılar ne gerek var.Bir çorba bile kafi geliyor mideye zaten cok yiyemiyorsun.

Buraya oruç tutmasın gibi cümleler yazanları anlamıyorum, oruç keyif meselesi değil ki sinirleniyorum tutmayayım desin.
Kocanız için de herkesin davranışı farklıdır mesela ben normalde çok agresif bir insanım ama ramazanda gayet sakin. Neden ? Çünkü mecalim kalmıyor işten güçten

Benimki genelde yayılacak yer arıyor sesi çıkmıyor pek halide kalmıyor zaten iş yerinde çok susuyorlar hava da sıcak hak verin insanlara. Şeker bittiyse market mi yok çıkıp alın yapın ne olurki yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…