- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
-
- Konu Sahibi Binmuhtesemgunes
Benim eşim de acliga pek gelemiyo gun içinde arayip bunlari bunlari yap diyo ve eve iftara 2 saat kala geliyo keske 5 dk kala gelse coooook sinirli 9 aylik bebegimz var aglamasina bile tahammul edemiyo her şeye kiziyo tatli yapsam 4 cesit yemek de yapsam gözü doymuyo keske sunlari sunlari da yapsan diyo ben bebekle zor bela yapiyorum zaten bide geldigi gibi tencerelere bakiyo off ben boyle istememistim diyo sonra telefonu kronometreye veriyo her saniye bakiyo ne kadar kaldi diye ayy cok komik aslinda ben daha acliga gelemiyosun dedigimde hayir sigara icemiyorum ondan diyo ama 2 dkka sonra acim acim die feryat figan bide daha 2 gun oldu aynanin karsisinda of ne zayiflamisim diyo yani heralde cogu erkek boyle alttan almaya bak yoksa sonu heo tatsizlik iftardan sonra eski haline dönuyorlar
Yahu ben ki atarlı bir tipim birine bir şey demeye enerjim kalmıyor. Kaldı ki bir de terör estireyim..
Oruç sadece aç kalmak değildir ki. Çenesini tutması şart bence bunu hatırlat..
Salı günü işyerinde goygoycuları azarlıyordum. Çarşamba günü oruçlu halimle aman boşverin değmez modunda dolaşıyordum..
Yeni evlisin galiba öküz bile dedirtmediğine göre
Ben reglyim yavru sizin gelmedi mi
neden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya