- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.959
HaklısınDoğum kontrol haplarimi hep ben aliyodum eşime de o senin kullandığın bisey sen almaliydin diye çıkıştım.
Bayan olarak bence sen almak zorunda değilsin
Ben de olsam sinir olurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaklısınDoğum kontrol haplarimi hep ben aliyodum eşime de o senin kullandığın bisey sen almaliydin diye çıkıştım.
Markette genelde hep tanıdıklarla karsilasiyoruz. Alirken de kasiyerin gülüşü falan hosuma gitmiyor. Islanma problemim var o yuzden jel kullaniyorum. Onu alirken bile utanıyorum
Hapi zorla biraktirdi hapim bitmisti bende baya hastaydim bana hap alırmısin dedim kullanmicaksin artik onu dedi almadi aldirmadi. Madem korunmak istiyo bittiginde yenisini alsinBence sinir olmakta haklısın ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim sonuçta hapı bırak demiş o zaman artık onun düşünmesi lazımdı. O alana kadar ben ilişkiye girmezdim. Birde şu var Doğum kontrol hapı kısırlaştırmaz bende ilk evlendiğimizde 1,5 sene kullandım, bıraktığım an hemen hamile kaldım. Bence o tedavi görenlerde zaten bir sorun vardı ama korunmayı bırakınca ortaya çıkıyor sonra suçlu Doğum kontrol hapı oluyor.
Önceden planlamaktan kastim haftaici zaten yorgun oluyor yapsak da hizlica yapip bitiyor. Haftasonu erken kalkma derdi yokken tadini cikarmak istedim ama esim cabalamadi bileHerşeyi eşten beklememek lazım netten almak istiyorsanız siz alın ,markette tanıdık çıkıyorsa karşınıza başka markete gidin yani çözüm üretmek istedikten sonra üretilir ama bunun için surat asmak çok anlamsız ve çocukluk etmissiniz
Ayrıca ilişki planlayıp sırf prezervatif yok diye ilişkiye girememek yani bir defalık geri çekilme olabilirdi sanırım
Cinsellik öyle kuralları olan belirli gün ve saati olan olmazsa olmazları olan ,önceden planlanan bir şey değil bana göre :)
doğum kontrol hapını eczaneden nasıl alıyorsanız onu da alabilirsiniz. Marketten de alabilirsiniz. Utanılacak bişey değil bu. Ama sadece sizin sorumluluğunuza bırakılması tabiki yanlış. İstiyosa gitsin alsın. O alana kadar almayınDoğum kontrol haplarimi hep ben aliyodum eşime de o senin kullandığın bisey sen almaliydin diye çıkıştım.
Henuz cocuk dusunmuyoruz. Doğum kontrol hapi kullaniyordum çok da memnundum. Eşim hapla korunmami istemedi. Etrafimdaki bi kac kisi de kisirlastiracagini soyledi bende bıraktım eşim korunmaya basladi.
Ilk prezervatifi ben aldim sanirim eczaneden baya utana sıkıla. Kayganlastirici Jel yazmisti doktor yanına da prezervatif aliyim dedim. Eşime defalarca intden alalim dememe ragmen unuttu hep. Bi kere marketten aldik ama ben cekiniyorum boyle seylerden. bugun bittigini fark ettik. Bende trip attim esime bunun takibini senin yapman lazim diye. Cocuk istemedigi icin de iliski yasamadik (planimiz farkliydi). Eşime kizginim. Utandigimi biliyor ve intden almayi ihmal etti aylardir soylememe ragmen. Haftasonu genelde kayinvalideme gidiyoruz cumartesiden bu hafta gitmemistik. Ozel gecsin istedim ama esim evde bitti diye alma girisiminde de bulunmadi. Oturduk tv izledik ben surat asinca da gidip yatti. Bilmiyorum bazen sanki ben istemesem iliski yapmayacakmisiz gibi geliyor. Haksiz miyim bilemedim sadece icimi dökmek istedim
Bi geceden bişey olmaz deseydin ya ben anlamıyorum insanları zannediyorlar çocuk isteyince hemen tek ilişkiden hamile kalacaklar ben korunmadıgım halde 4senedir olmuyo hemde hiç sebep yokken valla tuttura bilenede helal olsun sizinkide o hesap aman boşver bacım hem soguk zatin insanın canı bile banyo yapmak istemiyo kafana taktığın şeye bak eşinle aranı bozmaya degmez dün olmadı bugün olurYa esim dışında herkes cocuk istiyor ozellikle de ailesi. Bende artik sıcak bakiyorum. Ama prezervatif yoksa bizde yapmayiz sariliriz dedi bozuldum acikcasi.
aile saglik ocaginin verdigini almayin arkadaslar ben onunla hamile kaldim sikintili onlar:) üstelik kullanimda hata yoktu dandirik urun bence.Ben de ped alan çok erkek gördüm utanılacak bir şey değil sonuçta öyle olsa satmazlar.
Aile saglık ocakları da veriyor oraya gidip alabilirsiniz.
Bizim burda düşünün tek market var ufak bir yer kızlar kasadayken kaş göz işareti yapıyorum sagolsun geçiyorlar kasaya alıyorum.
Bu sebepten surat yapmanız yanlış bence.
aile saglik ocaginin verdigini almayin arkadaslar ben onunla hamile kaldim sikintili onlar:) üstelik kullanimda hata yoktu dandirik urun bence.
E siz alınEsime intden alalim baya gider dedim ama hep ihmal etti.
Markette genelde hep tanıdıklarla karsilasiyoruz. Alirken de kasiyerin gülüşü falan hosuma gitmiyor. Islanma problemim var o yuzden jel kullaniyorum. Onu alirken bile utanıyorum