- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
Haklisin aslinda. Surundurmek lazimO alana kadar alma , birlikte de olma , tak edince bak nasıl paket paket alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin aslinda. Surundurmek lazimO alana kadar alma , birlikte de olma , tak edince bak nasıl paket paket alıyor
Bunlardan biri de benim eşim .. ped alması utanacagi bir durum değil ..ayni zamanda prezervatif de öyle .. kimin aklına gelirse o alır ..Ben de ped alan çok erkek gördüm utanılacak bir şey değil sonuçta öyle olsa satmazlar.
Aile saglık ocakları da veriyor oraya gidip alabilirsiniz.
Bizim burda düşünün tek market var ufak bir yer kızlar kasadayken kaş göz işareti yapıyorum sagolsun geçiyorlar kasaya alıyorum.
Bu sebepten surat yapmanız yanlış bence.
Aynen öyleHaklisin aslinda. Surundurmek lazim
İnternetten alınca da alacaklı gibi ha bire arayıp mesaj atıyorlar. Biz aldık bir kere bin pişman olduk. Hastanelere yakın bir medikallerde bakın, kadindogumcular vaginal ultrason için kullanıyor, yakın yerlerde daha rahat bulursunuz. Hem daha uyguna geliyor fiyatı.Esime intden alalim baya gider dedim ama hep ihmal etti.
Cok haklisiniz utanilacak bisey degil ama aliskin değiliz ya esime de bana da garip geliyo sanki mahremimizi aciyomusuz gibi. Alirken rahat olamıyorum. Ped alirken de oyle.Bunlardan biri de benim eşim .. ped alması utanacagi bir durum değil ..ayni zamanda prezervatif de öyle .. kimin aklına gelirse o alır ..
Utanma konu sahibi .. bu dünyada o kadar çok utanılacak şey var ki , prezervatif en sonuncusu bile olamaz ..
Intden bulaşık deterjani dahi alabilecegimiz sitelerden almayi planlamistik ama ihmal edildiİnternetten alınca da alacaklı gibi ha bire arayıp mesaj atıyorlar. Biz aldık bir kere bin pişman olduk. Hastanelere yakın bir medikallerde bakın, kadindogumcular vaginal ultrason için kullanıyor, yakın yerlerde daha rahat bulursunuz. Hem daha uyguna geliyor fiyatı.
Başka ürünler de satiyorlarsa olur tabi. Ama sadece cinsel sağlık ürünleri satan bir yerden alma.Intden bulaşık deterjani dahi alabilecegimiz sitelerden almayi planlamistik ama ihmal edildi
Yok genelde deterjanlari falan da intden aliyoruz uygun oluyo diye ordan almayi dusunuyodumBaşka ürünler de satiyorlarsa olur tabi. Ama sadece cinsel sağlık ürünleri satan bir yerden alma.
Çünkü sadece onun karti intden alisveris yapiyor ve uygulama onda yüklü. Benim kartim banka karti odeme yapmiyorNiye netten siz almıyor musunuz?
O siteler de mağaza mağaza oluyor ya, ondan dedim.Yok genelde deterjanlari falan da intden aliyoruz uygun oluyo diye ordan almayi dusunuyodum
Bir kere yaptın mı bir daha umursamazsın. .tek değilsin ki senin gibi milyonlarcamiz bu küçük can kurtaranlara :) ihtiyaç duyuyor. Takma kimseyi ..Cok haklisiniz utanilacak bisey degil ama aliskin değiliz ya esime de bana da garip geliyo sanki mahremimizi aciyomusuz gibi. Alirken rahat olamıyorum. Ped alirken de oyle.
Uzun süreli kullanmamami soylediler. Etrafimda cocuk sahibi olmak icin tedavi goren cok insan var. Kimyasal bisey kullanmak istemedim acikcasi. Esim agri kesici icmeme bile karsiydi. Ama işte dediğim gibi caba gostermesini bekledim. Haftaici erken kalkiyor diye daha hizli davraniyoruz haftasonu ozel gecsin istedim ama cabalamadiMarketten almayin o zaman siz de. Artik gratis, watsons gibi yerlerde bile satılıyor. Tanidik olmayan illa ki bir magaza, eczane vardir degil mi?
Gun icinde çalıştığı icin unutmasi normal. Siz çalışmıyorsunuz anladigim kadariyla, tabii ki sizin akliniza gelmesi daha olasi. Kartini alip siz alabilirsiniz internetten. Hem daha ucuz oluyor.
Bu arada dogum kontrol haplari kisirlastirmaz, boyle yanlis bilgilere inanmayıp doktora basvursaniz daha iyi olurdu.
Sonuc olarak ben alinganlik yaptiginizi düşünüyorum.