- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
Internetten kendiniz alsanizEsime intden alalim baya gider dedim ama hep ihmal etti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Internetten kendiniz alsanizEsime intden alalim baya gider dedim ama hep ihmal etti.
doğum kontrol hapı kısırlaştirmaz. böyle hurafelere inanmayin.olur mu öyle şey? o zaman kullanan herkes kısır olurdu.Henuz cocuk dusunmuyoruz. Doğum kontrol hapi kullaniyordum çok da memnundum. Eşim hapla korunmami istemedi. Etrafimdaki bi kac kisi de kisirlastiracagini soyledi bende bıraktım eşim korunmaya basladi.
Ilk prezervatifi ben aldim sanirim eczaneden baya utana sıkıla. Kayganlastirici Jel yazmisti doktor yanına da prezervatif aliyim dedim. Eşime defalarca intden alalim dememe ragmen unuttu hep. Bi kere marketten aldik ama ben cekiniyorum boyle seylerden. bugun bittigini fark ettik. Bende trip attim esime bunun takibini senin yapman lazim diye. Cocuk istemedigi icin de iliski yasamadik (planimiz farkliydi). Eşime kizginim. Utandigimi biliyor ve intden almayi ihmal etti aylardir soylememe ragmen. Haftasonu genelde kayinvalideme gidiyoruz cumartesiden bu hafta gitmemistik. Ozel gecsin istedim ama esim evde bitti diye alma girisiminde de bulunmadi. Oturduk tv izledik ben surat asinca da gidip yatti. Bilmiyorum bazen sanki ben istemesem iliski yapmayacakmisiz gibi geliyor. Haksiz miyim bilemedim sadece icimi dökmek istedim
valla insanın ihtiyaci olunca öyle bir kullaniyorki. kimyasal falan düşünmüyorsun. Adet sancısından yerimde duramam, hayat durur benim için. Ergenlikten beri adet olunca ağrı kesici alırım. doğum kontro hapı tekrarliyorum kısır yapmaz. uzun süre kullanmak belki baska sıkıntılara yol açıyordur. o yüzden tavsiye etmemişlerdir. bence bunu doktora danışmalısinUzun süreli kullanmamami soylediler. Etrafimda cocuk sahibi olmak icin tedavi goren cok insan var. Kimyasal bisey kullanmak istemedim acikcasi. Esim agri kesici icmeme bile karsiydi. Ama işte dediğim gibi caba gostermesini bekledim. Haftaici erken kalkiyor diye daha hizli davraniyoruz haftasonu ozel gecsin istedim ama cabalamadi
Bu dogum kontrol hapi kisir yapar cahilliginden de bir kurtulamadik hee. Birde kimyasal! Bunu diyenlerin cogu da bas agrisina 3 cesit agri kesici icenler...valla insanın ihtiyaci olunca öyle bir kullaniyorki. kimyasal falan düşünmüyorsun. Adet sancısından yerimde duramam, hayat durur benim için. Ergenlikten beri adet olunca ağrı kesici alırım. doğum kontro hapı tekrarliyorum kısır yapmaz. uzun süre kullanmak belki baska sıkıntılara yol açıyordur. o yüzden tavsiye etmemişlerdir. bence bunu doktora danışmalısin
1 yil olucak nerdeyse. Ilk zamanlar ben hazir hissetmiyodum ama bunun icin hakli sebeplerim vardi. O cok istiyodu. Sonra cocuk yapmaya baslasak mi bi iki aya dedigimde 2mizin de hazir olmadigini coxuk yetiştirmek icin yeterli olmadığımızı soyledi kirildim. Hala o cumlesini unutamıyorum
Kırılacak bir şey yok bence. Sonuçta gerçekten hazır olmanız lazım ikiniz de. Ayrıca anladığım kadarıyla daha cinsel hayatınızı yoluna oturtamamışsınız bile. Hamilelik, lohusalık, çocuk daha da bozar. Önce bir eş olun birbirinize iyice alışın derim.1 yil olucak nerdeyse. Ilk zamanlar ben hazir hissetmiyodum ama bunun icin hakli sebeplerim vardi. O cok istiyodu. Sonra cocuk yapmaya baslasak mi bi iki aya dedigimde 2mizin de hazir olmadigini coxuk yetiştirmek icin yeterli olmadığımızı soyledi kirildim. Hala o cumlesini unutamıyorum
Esime intden alalim baya gider dedim ama hep ihmal etti.