Sanırım zehirlendim

ayrıca bu tad alma değişikliğin ve mide hassasiyetin iştahsızlık bir kaç gün daha sürebilir bu yüzden ben gene nane limonu tavsiye ediyorum miğde bulantısını alıyo tamam tadı kötü ama miğdeni rahatlatıyo az az iç bence kendini yemek için zorlama dr ninde dediği gibi bol su ve sulu şeyler tüket katı yiyecekleri bir kaç gün yiyememen çok normal

bende 2 kere zehirlendim bu yüzden iyi biliyorum
hatta öyle kötü zehirlenmiştimki kan kusuyodum ölümün eşiğinden döndüm diğeride hafif zehirlenmeydi miğdemi yıkamışlardı malesef tecrübelendiğim için biliyorum neler hisssettiğini

kızlar doktorla konuştum iyiki kusmuşsun erkenden dedi, zehirlenme çok ciddi sonuçlara yol açabiliyormuş.

şimdi netten şikayet edicem,geri kalan kısmıyla akşam görüştüğümüz arkadaşımın babası ilgilencek (kendisi poliste.. :jeyyar:)

sıvı kaybetmişim,bugün iyi olduğum için bol su iç ama kendini kötü hissedersen halsizlik falan olursa hastaneye git serum falan gerekebilir dedi.

çok şükür iyiyim şimdi,ama bugünde hiçbirşey yiyemedim

iyi olmana sevindim, tekrar geçmiş olsuna.s. bundan sonra arkadaşlarında sende çok dikkatli olun fastfood konusundaa.s

ayrıca bu tad alma değişikliğin ve mide hassasiyetin iştahsızlık bir kaç gün daha sürebilir bu yüzden ben gene nane limonu tavsiye ediyorum miğde bulantısını alıyo tamam tadı kötü ama miğdeni rahatlatıyo az az iç bence kendini yemek için zorlama dr ninde dediği gibi bol su ve sulu şeyler tüket katı yiyecekleri bir kaç gün yiyememen çok normal

bende 2 kere zehirlendim bu yüzden iyi biliyorum
hatta öyle kötü zehirlenmiştimki kan kusuyodum ölümün eşiğinden döndüm diğeride hafif zehirlenmeydi miğdemi yıkamışlardı malesef tecrübelendiğim için biliyorum neler hisssettiğini

Cnm evet canım yemek istemiyor ama limonlu çay falan içebildim biraz gerçekten iyi geliyormuş.

seninkisi hafifse benimki sinek ısırığı gibi bişeymiş heralde,hele birde ağır olanlar..nette biraz araştırdım ölüme en yakın hissedilen hastalıklardan biri diye yazmışlar,

geçmiş olsun canım,bundan sonra daha temkinli ol,bak 2 kez olmuş hemde bünyen çok zarar görmüştür :teselli:

kızlar cidden dikkat edelim ya başımıza gelmeden anlamıyoruz.

annem kızardı içinde neler var o yemeklerin kimbilir diye,bende anne sanki evde yediğimiz domates biber katkısızmı saf mı,herşey hormonlu pul bibere bile kiremit tozu koyuyorlar falan diyerek takmıyordum ama hem evde hem dışarda yediklerimize aldıklarımıza çok dikkat edelim,mide kendini yenilemeyen bir organ, bir gastrit reflü hastalığı nice yıllar sürüyorbilmiyorumkismile

Çok geçmiş oldun canım benim yaaa :1hug:
benim hiç başımdan geçmedi zehirlenme o yüzden bi öneride bulunamicam. ama sanırım kusmak en rahatlatıcı yol diye düşünüyorum -tatlicadiarzu-
şimdi naıslsın daha iyisinmi ?

Çok geçmiş oldun canım benim yaaa :1hug:
benim hiç başımdan geçmedi zehirlenme o yüzden bi öneride bulunamicam. ama sanırım kusmak en rahatlatıcı yol diye düşünüyorum -tatlicadiarzu-
şimdi naıslsın daha iyisinmi ?

iyiyim canım benim :1hug:

konumu kapatabilirsiniz,arkadaşları daha fazla endişelendirmiyim :kedi:

X