Sanırım Tanrıya Kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiminle problemliysen git onunla uğraş benimle değil Hadi güle güle
tereliye hanım sitede ben gülmemle meşhurum en azından tuhaf tuhaf konularımla ve kaynanamla değil değil mi?neyse yazma artık bana görmezden gel kulvarlarımız farklı

tereliye hanım sitede ben gülmemle meşhurum en azından tuhaf tuhaf konularımla ve kaynanamla değil değil mi?neyse yazma artık bana görmezden gel kulvarlarımız farklı
Allah Allah bir ara benimde gülmem popülerdi hatta dalga sanmışlardı konuları bana mı özendin herneyse ben sana değil sen bana cevap veriyorsun lütfen sende beni gözardı et.Bys

Allah Allah bir ara benimde gülmem popülerdi hatta dalga sanmışlardı konuları bana mı özendin herneyse ben sana değil sen bana cevap veriyorsun lütfen sende beni gözardı et.Bys
yav sen de benim gibi gevrek gevrek gül engelleyen mi var emojiler bedava sitede ücretli değil farkındaysan bas bas bolca emojilere gül elini korkak alıştırma

Doğru edilmeyen dua musibet getirir... Madem konu dua ve İslam. O zaman önce doğru dua ve İslam'ı doğru yaşamak gerekir.

İçinde kul hakkı bulunan dua kabul olmaz mesela...
Allah'ın 99 tane anlamı çok özel ismi varken tanrı demek yakışmaz mesela
Allah'tan afiyet dilemek varken sabır dilemek derdi çeker mesela

Ve Allah'ı tanımadan ona kızmak sizi asla mutlu yola ulaştırmaz. Önce rabbinizle bağ kurun.

yav sen de benim gibi gevrek gevrek gül engelleyen mi var emojiler bedava sitede ücretli değil farkınsaysan bas bas bolca emojilere gül elini korkak alıştırma
Ben herşeye gülmem gerzeklere hiç gülmem neyse polemiğe giremem takıl sen.Belliki feleğin sillesi vurmamış sana vurunca onunla bununla uğraşmazsın

Doğru edilmeyen dua musibet getirir.
Ben ünlü bir ilahiyatçıdan dinlemiştim “bu dünyada kabul olmuyorsa dua ahirete bırakılır” diyordu.Yani ahirette karşınıza çıkartılır keşke diğer tüm dualarım ahirete kalsaydı dedirtecek kadar memnun eder kulu diyordu yanlış hatırlamıyorsam..Bu arada ban gelecek gibi ya hadi neyse

Cumayi cumartesiye baglayan gece hanım kızlarin başına bekarlik vuruyor sanırım bu kaçıncı konu
Karşına evlenecegin biri çıkınca mutlu olman cok olasi değil. Neden diyeceksin.
O kadar cok beklentiye giriyorsunuz ki evlilik için , karsinizdaki adam için beklentiler üzer.
Bunu beklentileri olan biri olarak yaziyorum. Keske boyle olmasa ama boyle

Son düzenleme:
Aslında şöyle bir durum var. Dua da ne istediğini bilmek gerekir.

Örneğin bazı kadınlar eşim babama benzesin der. Ama babası belki uysal ama cimri bir adamdır. Kadının duası tutar gider cimri bir adamla evlenir ..eee tamam işte sen istedin Allah verdi ama bilmez ki istediği şey hayır değil şerdir. O yüzden dua konusu incedir...

Ha hayırlı dua da dünyada karşınıza çıkmamışsa ahirette yolunuzu gözlüyordur..

Bu arada konudan bağımsız Barkın bayoğlu öldüğünde günlerce ağladım. Hala videolarını izlerken içim acıyor. Ve iyiler bu dünya için ne yazık ki hep fazla... Ruhu şad olsun

ben köşeme çekildim feleğin sillesini bekliyorumm

Bunu ben de dinledim.
‘Eğer ki görseydiniz oradaki karşılığını, keşke hiçbir duam kabul olmasaydı, hep ulaşılmazı isteseydim diye sitem ederdiniz’ gibi bir cümle kurulmuştu devamında.

Çok doğru bir tespit haklısınız.Amin inşallah nurlar içinde yatsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…