Sanırım Tanrıya Kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahbap platformu haluk .ahh ahh anladın sen onuuu

valla erkekler için çırpınma değmezler onlar senin için çırpınıyor mu ona bak.İş hayatı dersen zaten ülkede çok az azınlığın işi düzgün gerisi allaha emanett yaşayıp gidiyorrr.

Çalışanın emeği zayi olmaz. Er ya da geç karşılığını alırsınız. Belki yanlış kararlar veriyorsunuzdur. Belki de gercekten talihsizsiniz. Bazılarımız için hayat daha zor. Pes etmeyin, umutsuzluğa kapılmayın

Kime sorarsanız sorun herkesin bir derdi vardır kimi akşama yiyecek ekmeğim yok der kimi pırlantamin taşı küçük der hayatta ki en önemli şey sağlık babasız büyüdüm onun bunun fitre zekatiyla 3 kardeş büyüdük en dibi gördüm sonra isimde oldu eşimde cocugumda ama bi dönem geldi ve üst üste çok büyük hastalıklarla sinandik ve o zaman dedim ki en büyük sınavım buymuş gerçekten sağlık çok önemli diğer şeyler zamanla olur olmasada vardır bir sebebi

Konunuz malesef kapanacak ancak ben kimseyi zora sokmadan tek basit bir şey söyleyeceğim. Dönem dönem itiraf edemesekte hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, etrafımızda olup biten adaletsizlikler bizi bu duruma sokuyor.

Ancak şunu bilin "adaletin çarkı yavaş döner ama ince öğütür"

Herkes istediği herşeye sahip değil bu dünyada olanlarda bu kadar işi yolunda gidenlerde kendinden korkmalı bence firavun misali...Her duanın bir karşılığı vardır.Başka birşey için ettiğiniz dua sizi bir beladan korumuştur vs.Herşeyi olanların sık sık intihar ettiğinede tanık oluyoruz.Gerçekten en önemlisi sağlık gerisi boş.20 gün oldu arkadaşım kardeşini kaybetti 2,5 senedir kemik kanseriydi yaşı 19...Ne acılar var bu dünyada gerçekten şükretmeyi bilmek gerek şükürsüz kaldıkça daha kötü felaketler buluyor insanı...

Knka bende R25 alıcam aranıza katılıyorum yakında
Ayrıca seni her görüşümde rahmetli Barkın abi geliyor aklıma içim cız ediyor vallahi...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Şu hayattaki en büyük yaram en büyük kaybım ve de en büyük mutluluğum o benim...Ölümünede alışmadım sadece alışmış gibi yapıyorum...

Eşiniz miydi?Benim eşimde motorları sever oradan biliyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…