- 13 Eylül 2018
- 1.725
- 2.709
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Meditatif seyler okur musunuz ? Mesela orda hep şey der en iyisini isteyin istemek hakkınız istediğiniz size verilecektir.Yanlış dua ediyor olabilir misiniz? Dualarımızın karşılığı illa bu dünyada verilecek diye birşey yok, üstelik en güzeli benim olsun demek de bir garip geldi. Bence siz düşüncelerinizi gözden geçirin, kalben inanın verilene de verilmeyene de şükredin sonra herşey çözülür..
Estağfirullah diyip geçelimKurallara saygım var anlıyorum saygı duyuyorum. Dini yorum yapmak yasak iyi hoş e peki böyle bir konu açmak ne kadar doğru. E şimdi biz buna nasıl yorum yapalım.
İstemek hakkımız evet, ama kime göre en iyisi? Belki bizim istediğimiz şey bizim için en iyisi değil bunu nerden biliyoruz?Meditatif seyler okur musunuz ? Mesela orda hep şey der en iyisini isteyin istemek hakkınız istediğiniz size verilecektir.
Yani evet öyle derim elbette ama benim anlatmak istediğim bu konudaki tutarsızlıkEstağfirullah diyip geçelim
çok haklısınız çok az insanın hayatı güzel gidiyor sadece.burda bir anlattıklarımız bir de anlatmadıklarımız var .şu an mutlu gülüp eğlensek de geçmişte herkes gibi bend e çokk manevi sıkıntılar yaşadım mesela.ama bunlar beni olgunlaştırdı yaşamın değerini daha iyi anlamayı sağladı .umarım siz de istediğiniz bebeğe kavuşursunuz ha olmazsa da bunda da bir hayır vardır diyin geçinBersisa yı bilirmisin? Onun düştüğü hataya düşüyorsun. Tevbe et ve zamanın akışına bırak kendini. Hayırlısını istemek daha faydalı diye düşünüyorum. Evlenmek Cocuk yapmak mutlu olmak değildir emin ol. Evlenince Ailevi problemler Cocuk olunca büyütmek için ayrı problemler vs. Evliyim 10 yıllık çocuğum olmuyor istememe rağmen ve çok ciddi bir şekilde evliliğimi yürütmek için Tank tüfekle savaşıyorum resmen. Dışarıdan gözüktüğü gibi toz pembe değil herşey.
İnsam kendisi için neyin neyin kötü olduğunun o ruh haliyle bilemiyor.İstemek hakkımız evet, ama kime göre en iyisi? Belki bizim istediğimiz şey bizim için en iyisi değil bunu nerden biliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?