• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Tanrıya Kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ortada bebeklerle kaynanam bu konuda ne alaka?Bana canımlı cicimli konuşmayın 🤮zaten samimi değilsiniz bunu sevmiyorum o sebepten gözardı edildiniz tek tek🤭
Tereliye gözardi ediyorsun ama görüyorsun yazdığımiz mesajları nasıl oluyor o 🤔

İnsanların her şeyi tereyağından kıl çeker gibi kazandıklarına inanıp imrenenlere çok kızıyorum.
İnsanların işine, eşine, malına imrenenlere çok kızıyorum.
Herkesin mutlu, sadece kendinin mutsuz ve yoksun bırakıldığini düşünenlere çok kızıyorum.
Bunları bir kenara bırakirsak...
Galiba Hz. Ali diyordu: "Allah'ın beni sevdiğini, her dilegimi kabul etmeyisinden anladım."
Ve bir kıssa: Zamanın birinde bir veli varmış, etrafında öğrencileri falan... Bu adam göğe ne zaman baksa kendi adıyla birlikte yan yana duran kafir kelimesine benzer bir görüntü görurmus. Bunu gören öğrenciler zamanla onu terk etmiş. Son öğrencisi de gitmeden önce bu durumu ona sormuş. Veli şöyle cevap vermis:
"Ben bu yazıyı yillardir görüp uzuluyorum ama yine de Rabbimi son nefese kadar terk etmeyeceğim. Beni nereye dahil edeceğini O bilir" Bunun ardından o yazı bir daha görünmez olur, diye anlatılır. Metnin mesaji: Sabırla ibadet etmeye ve Allah'a güvenmeye devam edin. Ümit kesmek hem imanı küfre sokuyor hem de insanın dünyada ayakta kalmasını, mutlu olmasını engelliyor

Siz disardan bakinca insanlarin kolay ulastigini sanabilirsiniz ama herkes kolay ulaşmiyordur birseylere. Kimin ne yasadigini nereden bilebiliriz?
Devamli dua ettim, bekledim demişsiniz. Beklemekten başka ne yaptiniz?

Bir de ben negatifin pozitifi çektigini gormedim. Bir insan gelecek ve beni mutlu edip herseyi duzelecek beklentiniz yanliş bi defa, siz once kendi hayatinizi olabildigince bir duzeltin, kendinizle mutlu olun sonra birini bekleyin.
Herşeyi bir kişiye bağlayarak kurduğunuz ilişki zaten saglikli olmayacak elinizde kalacak biyerde.
Cumayi cumartesiye baglayan gece hanım kızlarin başına bekarlik vuruyor sanırım bu kaçıncı konu 😀
Karşına evlenecegin biri çıkınca mutlu olman cok olasi değil. Neden diyeceksin.
O kadar cok beklentiye giriyorsunuz ki evlilik için , karsinizdaki adam için beklentiler üzer.
Bunu beklentileri olan biri olarak yaziyorum. Keske boyle olmasa ama boyle
Evet hep cuma geceleri vuruyor cumartesi pazar günü boyle loş karanlık bi hava var ya benim icin iyke yataktan çıkmak istemiyorum kapıdansa çıkmak istemiyorum

Yanlızligimi daha bi derin hissediyorum daha bi kalbim kırık pazar günleri

Keşke öyle olmasa kafanızı bu turlu konularla şişirmesem ama öyle maalesef

Bu arada belirtmek isterim evlilik dedigin sey benim icin sadece bekarlıktan kurtulmam degil aileye mutluluğa güzelliğe kendine ait bir eve ve huzura sahip olmak

Tekrar özür dilerim verdiğim cuma günleri rahatsızlığı icin

Son düzenleme:
Estağfurullah laklak icin burdayiz.
Bende pazar günleri bekarligimi özlerim bazen. 😀demek istedgim bu kadar isterken evlenmeyi karsiniza cikan kisiyi elekten gecirebilcek misiniz? Gecirsek bile ayni evde bin turlu farkli huy cikiyor. Ama bu kadar istek olunca eleme yapacak misinz gerçekten.

Arkadaşlar, birçok kişi tanrı kelimesine takılmış. Eski dönem Türkçede Tengri kelimesi kuşatan, kapsayan, çeviren demek. Kök Tengri de dolayısıyla göğü dahi kuşatan, her yerde hüküm sahibi demek oluyor bana göre. Esasen manası kötü değil. Ancak yüce Allah, Kur'anda, kendisine en güzel isimleriyle hitap etmemizi belirtmiş. Yukarıda arkadaşin da söyledigi gibi 99 ismi var zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back