• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Tanrıya Kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben terkedildim işimden oldum terapilik hale geldim ama her gece Allah’la konuşmaya çalışıyorum senin bir bildiğin vardır diyorum hep, seni çok seviyorum diyorum.Umut etmiyorum ama ver de diyorum istediklerimi.Mesela hayırlısını isteyin derler hep ben artık hayırlısını istemiyorum ya hayırlısı benim kaldıramayacağım birşeyse diye hep “ kolaylaştır diyorum gönlüme göre ver diyorum, unuttur onu bana rabbim diyorum “ içimi ona döküyorum varsın beni hergece arayan bir sevgilim olmasın napalım Allahım var diyorum kendimi avutuyorum.

Maalesef din her coğrafyada yaşanabilir bir hayat akımı olmaktan ziyade hep ütopya olmuştur. Zaten dini yaşanılmaz kılan da bu. Hangi din olursa olsun maalesef yaşama uygulanmadığı sürece ondan faydalanmak imkansız. Örneğin İslam'da besmelede Allah'ın isimleri geçer. O isimlerin anlamını bilmiyorsanız besmelenin anlamını bilmiyorsunuz dur...

Anlamını öğrendiğinizde ise günlük yaşamınıza bakış açınız değişir. Çünkü din aslında sosyal yaşam kurallarıdır insanların uyum ve mutlu yaşamasını hedefler ama bizler hedefe çok uzağız

Maalesef din her coğrafyada yaşanabilir bir hayat akımı olmaktan ziyade hep ütopya olmuştur. Zaten dini yaşanılmaz kılan da bu. Hangi din olursa olsun maalesef yaşama uygulanmadığı sürece ondan faydalanmak imkansız. Örneğin İslam'da besmelede Allah'ın isimleri geçer. O isimlerin anlamını bilmiyorsanız besmelenin anlamını bilmiyorsunuz dur...

Anlamını öğrendiğinizde ise günlük yaşamınıza bakış açınız değişir. Çünkü din aslında sosyal yaşam kurallarıdır insanların uyum ve mutlu yaşamasını hedefler ama bizler hedefe çok uzağız
Dur beni alintilama ben yorumumu düzenledim .ağzımı fermuarladim banlanirsam yasayamam😭😭😭😭

alakayı çözemedim açıklar mısınız tereliye hanımcım
Konu ortada bebeklerle kaynanam bu konuda ne alaka?Bana canımlı cicimli konuşmayın 🤮zaten samimi değilsiniz bunu sevmiyorum o sebepten gözardı edildiniz tek tek🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back