Sanırım Tanrıya Kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ortada bebeklerle kaynanam bu konuda ne alaka?Bana canımlı cicimli konuşmayın zaten samimi değilsiniz bunu sevmiyorum o sebepten gözardı edildiniz tek tek
Tereliye gözardi ediyorsun ama görüyorsun yazdığımiz mesajları nasıl oluyor o

İnsanların her şeyi tereyağından kıl çeker gibi kazandıklarına inanıp imrenenlere çok kızıyorum.
İnsanların işine, eşine, malına imrenenlere çok kızıyorum.
Herkesin mutlu, sadece kendinin mutsuz ve yoksun bırakıldığini düşünenlere çok kızıyorum.
Bunları bir kenara bırakirsak...
Galiba Hz. Ali diyordu: "Allah'ın beni sevdiğini, her dilegimi kabul etmeyisinden anladım."
Ve bir kıssa: Zamanın birinde bir veli varmış, etrafında öğrencileri falan... Bu adam göğe ne zaman baksa kendi adıyla birlikte yan yana duran kafir kelimesine benzer bir görüntü görurmus. Bunu gören öğrenciler zamanla onu terk etmiş. Son öğrencisi de gitmeden önce bu durumu ona sormuş. Veli şöyle cevap vermis:
"Ben bu yazıyı yillardir görüp uzuluyorum ama yine de Rabbimi son nefese kadar terk etmeyeceğim. Beni nereye dahil edeceğini O bilir" Bunun ardından o yazı bir daha görünmez olur, diye anlatılır. Metnin mesaji: Sabırla ibadet etmeye ve Allah'a güvenmeye devam edin. Ümit kesmek hem imanı küfre sokuyor hem de insanın dünyada ayakta kalmasını, mutlu olmasını engelliyor

Son düzenleme:
Estağfurullah laklak icin burdayiz.
Bende pazar günleri bekarligimi özlerim bazen. demek istedgim bu kadar isterken evlenmeyi karsiniza cikan kisiyi elekten gecirebilcek misiniz? Gecirsek bile ayni evde bin turlu farkli huy cikiyor. Ama bu kadar istek olunca eleme yapacak misinz gerçekten.

Arkadaşlar, birçok kişi tanrı kelimesine takılmış. Eski dönem Türkçede Tengri kelimesi kuşatan, kapsayan, çeviren demek. Kök Tengri de dolayısıyla göğü dahi kuşatan, her yerde hüküm sahibi demek oluyor bana göre. Esasen manası kötü değil. Ancak yüce Allah, Kur'anda, kendisine en güzel isimleriyle hitap etmemizi belirtmiş. Yukarıda arkadaşin da söyledigi gibi 99 ismi var zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…