• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Tanrıya Kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok haklısınız çok az insanın hayatı güzel gidiyor sadece.burda bir anlattıklarımız bir de anlatmadıklarımız var .şu an mutlu gülüp eğlensek de geçmişte herkes gibi bend e çokk manevi sıkıntılar yaşadım mesela.ama bunlar beni olgunlaştırdı yaşamın değerini daha iyi anlamayı sağladı .umarım siz de istediğiniz bebeğe kavuşursunuz ha olmazsa da bunda da bir hayır vardır diyin geçin
Eskisi kadar takmıyorum.. Ben olmamasının hayrını gördüm nedenini az çok anladım. Şuan çok iyiyim 😊

Eklentiler

• 05C0F16E-35B5-4277-8A88-26302087096C.webp
    05C0F16E-35B5-4277-8A88-26302087096C.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 71
1,5 yıldır almak istediğim bir motor vardı,deli gibi çalıştım yeri geldi aç oturdum sırf para bozulmasın diye.Bi tane galeri satıyordu.Gelip gidip camekandan izledim durdum.Hep dualar ettim “Allahım benim olsun” diye...Tam parayı denkleştirdim konuşmaya anlaşmaya gidecektim bi de baktım yeri boş...Kalbim söküldü ölüyorum sandım..Girip ödüm kopa kopa sordum “bugün satıldı” dediler..Eve gittim ağla ağla yerlerde yuvarlandım.Evdekiler bişey oldu sanmış o derece ağladım.İşi isyan boyutuna bile vardırdım hayırlı mıydı hayırsız mıydı düşünmeden..Küçük bir yerde yaşıyorum,gözümün önünde başkası sürüyordu denk geliyordum.Sonra bir öğrendim ki motorun orjinal hiçbir parçası yokmuş orjinal diye kazıklamışlar alan kişi dava bile açmış “kandırıldım” diye...İyi ki benim olmamış dedim onca kendimi üzüp hırpaladıktan sonra...Olmuyorsa biz bilemesek bile bir hayır oluyor buna sadece o an inanmak çok güç...Dua etmekten hiç vazgeçmeyin.

Allah biz kullarina dunya hayatini dikensiz gul bahcesi olarak sunmamis..herkesin bir imtihani var..benim oglum mesela belki esim..kiminin hastaligi kiminin issizligi bazisinin ozel cocugu..bunlar hep imtihan..diyeceksiniz ki o herseyi hemen oluverenleri niye imtihan etmiyor..ediyor..onlari da oyle siniyor..bazisini vererek bazisini vermeden..madem alt yapiniz var..yine bence verdigini basa kalkmayan ve cok sabirli olan ona yonelin..

Yani yanlış anlamazsanız sizinki gene iyiymiş. Başkasına kırgın olmak, başkasını suçlamak kolay olan. (Tanrı bile olsa) Her şeyin kabahatini kendinde aramak , olmayan şeyler için kendini suçlamak daha zor.:KK35:

Herşeyi tanrıdan beklememek lazım :) hayat bu savaşmak lazım, çabalamak lazım, sabretmek lazim, vazgeçmemek lazim ve mevcut şartlarda mutlu olmaya çalışmak lazım
Valla yıllardır hem iş hem aşk hayatında hep çabalıyorum çırpınıyorum çalışıyoruö işimi Allaha bırakmıyorım ama istediğim o kadar çabaladığım her şey olmuyor buna ne diyorsunuz?

İnsam kendisi için neyin neyin kötü olduğunun o ruh haliyle bilemiyor.
İsteğidimiz her şey için de bu benim içşn hayırsız diyemeyiz bencez.
Evet katılıyorum hayırsız diyemeyiz, bazen neyi nasıl istersek onu öyle hayırlı görebiliyoruz. Halbuki bizim için ondan çok daha iyileri var ama biz ısrarla isyanla ona odaklanınca en iyiyi de kaçırıyoruz. Demek istediğim buydu aslında, enerjiyi bizim için muamma olana değil de bilmediğimiz en iyiye yöneltirsek eninde sonunda o geliyor. Sadece yanlış kapıda beklememek lazım..

Yorum yapmadan çıkmak istedim ama yazayım..konu sahibesi Allah seni yokken var etmiş,herkesten önce seni O tanıyordu..hayatı verdi ve tüm organların mükemmel şekilde çalışıyor hergun gün doğuyor ve düzenli şekilde batıyor..korona illetini biliyorsun insan bir saniye nefes almaya muhtaç olup solunum cihazına bağlanıyor..okadar muhtacizki ve okadar şükredecek seylerimiz varki..hastane köşelerinde kıvranan insanları düşün..kendinden iyilere bakma..kendinden daima daha zor durumda olanlara bak ve ibadetlerine tekrar sarıl.senin seni en güzel surette yaratan Rabbine kırılmaya hakkın yoktur.haline şükret ve sabret.

1,5 yıldır almak istediğim bir motor vardı,deli gibi çalıştım yeri geldi aç oturdum sırf para bozulmasın diye.Bi tane galeri satıyordu.Gelip gidip camekandan izledim durdum.Hep dualar ettim “Allahım benim olsun” diye...Tam parayı denkleştirdim konuşmaya anlaşmaya gidecektim bi de baktım yeri boş...Kalbim söküldü ölüyorum sandım..Girip ödüm kopa kopa sordum “bugün satıldı” dediler..Eve gittim ağla ağla yerlerde yuvarlandım.Evdekiler bişey oldu sanmış o derece ağladım.İşi isyan boyutuna bile vardırdım hayırlı mıydı hayırsız mıydı düşünmeden..Küçük bir yerde yaşıyorum,gözümün önünde başkası sürüyordu denk geliyordum.Sonra bir öğrendim ki motorun orjinal hiçbir parçası yokmuş orjinal diye kazıklamışlar alan kişi dava bile açmış “kandırıldım” diye...İyi ki benim olmamış dedim onca kendimi üzüp hırpaladıktan sonra...Olmuyorsa biz bilemesek bile bir hayır oluyor buna sadece o an inanmak çok güç...Dua etmekten hiç vazgeçmeyin.
Knka bende R25 alıcam aranıza katılıyorum yakında 😘
Ayrıca seni her görüşümde rahmetli Barkın abi geliyor aklıma içim cız ediyor vallahi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back