Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun, üzüldüm. Allah hem gönlüne göre, hem hayırlı olanı versin.Yok yaf asla maddiyat değil, gerçekten iyi bir aile benimkine de benziyor. Bu zamanda düzgün aile bulmak zor. Babayı da ayrıca sevdim Benimkini 2 yıl önce kaybettik, valla babaya ihtiyacım var
merhaba
5 yıllık bir ilişkinin ardından 4 ay önce ;gerek ailesinden gördüğüm çirkin davranışlardan, gerek sevgilim dediğim kişinin pasifliğinden yanımda hiçbir zaman duramayışından benim artık bişeyleri kabul edecek gücümün kalmadığını ve uzun zamandır bitmiş bi ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştıkça, birbirimize zarar verdiğimizin farkına vardığımızdan anlaşarak ayrıldık. ayrılma evresinde canıma tak eden nokta ise evlilik planları kurarken, iş bulmaya gayret etmeden işsiz gezip, herşeyden bıktım, hiçbir şey iyi gitmiyor diye sadece ortada mızmızlanıp hiçbir şey yapmamasıydı.
ayrıldıktan sonra belli bir süre bana nefret kustu, ağlayarak beni hala çok sevdiğine dair videolar attı vs vs
fakat şimdi ise her türlü sosyal medya hesabında; bütün işleri düzeltip benim gönlümü tekrar alacağını ve bu ilişkinin bitmemesi gerektiğini, hala çok sevdiğini anlatıyor ve yaklaşık 1bucuk aydır da onun yanağından öperken ki bir fotoğrafımızı kapak fotoğrafı yapmış
benim hayatımda yeni görüştüğüm biri var şuan ve o kişi illa ki birgün bir şekilde görebilir bu fotoğrafı. Bu sebepten de aramızda ki ilişkinin zedelenmesini ve güven kırıklığı oluşturmasını istemem tabii ki.
eski sevgilimle konuşmam gerektiğini düşünüyorum fakat bu sefer beni derinlemesine stolklayıp hayatımda ki kişiyi bulup konuşmasından veya yeni birini nasıl hayatına alırsın gibilerinden karşıma çıkma ihtimalinden tereddütlüyüm.
Sana bir şey diyeyim mi?
Senin artık mutlu olma şansın yok biliyor musun...
Hangi yolu seçersen seç mutsuz olacaksın.
Başkasıyla evlenirsen 6 yıldır sevdiğin adamı unutmayacaksin. Telefon bile konuşunca onu aldatmış hissederken başka adamın koynuna girdiğinde ne hissedeceksin?
Diyelim ki aileni dinlemeyip sevdiğinle evlendin, ailenin rızasını almadigin için hiç bir mutluluğunu tam yasayamayacaksin.
Anlayacağın iki ucu çok bilinmeyenli denklem..
Konu sahibi şu eski yazdıklarınızı ss alıp telefonunuzun kilit ekranına koyun. Her aklınıza geldiğinde gerçekle yüzleşirsiniz. Ne bu adamdan hayır gelir, ne de ailesinden. Ha ben yıllarca çalışıp onların borcunu öderim, eşim işsiz gezerken evi tek başıma geçindiririm diyorsanız o ayrı#1
merhaba
5 yıllık bir ilişkinin ardından 4 ay önce ;gerek ailesinden gördüğüm çirkin davranışlardan, gerek sevgilim dediğim kişinin pasifliğinden yanımda hiçbir zaman duramayışından benim artık bişeyleri kabul edecek gücümün kalmadığını ve uzun zamandır bitmiş bi ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştıkça, birbirimize zarar verdiğimizin farkına vardığımızdan anlaşarak ayrıldık. ayrılma evresinde canıma tak eden nokta ise evlilik planları kurarken, iş bulmaya gayret etmeden işsiz gezip, herşeyden bıktım, hiçbir şey iyi gitmiyor diye sadece ortada mızmızlanıp hiçbir şey yapmamasıydı.
Eski konumuzdan aldım. Bı de yüklü miktarda babadan kalma kumar borcu varmış.
Ailesinin geçmişe dair baya bir borçları var
belki babasının borçları için bile senden para istenecek
Al iste.Kumar borcuymuş bitmemesi normal
Al iste.
Kim cocugu bir kumarbaz aileyle evlensin ister ki
Kumar borcuysa arkana bakmadan kac ben iyi okumamısım cok uzun duKumar borcuymuş bitmemesi normal
Ben derım bunları babanında haksız yanları çok yazdım hatta yukarılara ama ayrılması kanaatındeyım çocukta mutsuz olcak konu sahıbıde zıra sureklı koz aılesı çocuğu ezıcek. Çocuğun babasıda kumarbazAyrıca burda evlenirken onu bunu isteyene kızıyorsunuz kendiniz yapın diyorsunuz da herseyi, şimdi burda kızın babası nasıl haklı oluyor onu anlamadım
Baya ekonomik fark varmış aralarında. Aynı şekilde eğitim farkı da varmış. Konu sahibinin sevgilisinin ailesinin kumar borçları varmış. Sevgilisi daha birkaç ay öncesine kadar iş bile arama zahmetinde bulunmuyormuş. Boş boş geziyormuş. Aslında bu yüzden babayı haklı buluyoruz. Eğer evlenirlerse tüm aile konu sahibinin sırtından geçinecekAyrıca burda evlenirken onu bunu isteyene kızıyorsunuz kendiniz yapın diyorsunuz da herseyi, şimdi burda kızın babası nasıl haklı oluyor onu anlamadım
Ayrıca burda evlenirken onu bunu isteyene kızıyorsunuz kendiniz yapın diyorsunuz da herseyi, şimdi burda kızın babası nasıl haklı oluyor onu anlamadım
evet doğru hortlattınız konumu :)) babası şuan kumara dayalı borçlarını bitirdi. kendisi de kumardan kopamadığı için ve artık o da bıktıgından başka şehire taşındılar yani şuan mevcut borçları kumar değil, bir dönem kurmuş oldukları iş battığı için devlete olan borçlar. zaten babamın gördüğü de bu resmiyette ki borç#1
merhaba
Eski konumuzdan aldım. Bı de yüklü miktarda babadan kalma kumar borcu varmış.
Kumar borcuymuş bitmemesi normal
konuyu çok gereksiz yerlerden hortlatan arkadaşlarda gelmiş hoşgelmiş.Konu sahibi 6 yıldır beraberim dediğin adamdan ayrılıp, arada başkasıyla nişanlanabilecek kadar ilişki yaşadığın birisi olmuş.
Şimdi de başkasıyla evlilik üzerine görüşüyorsun.
Sorarım sana nerede kaldı ilişki de ki sadakat?
Yazdıklarımıza neden cevap vermiyorsun?