- 14 Mart 2016
- 659
- 252
- 30
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Bazı kadınlara iyi adam yaramıyor maalesef.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Birakin onları ya. Böyle basit seviyede olan insanları ciddiye alıp evliliğinizin temeline kendi elinize dinamiti koymayın. Çok pişman olursunuz sonra.haklısınız çevremdeki her kızda aaa teklif etmedi mi cidden falan deyince dolduum sanırım. Bende
Haklısınız aslında bunların farkındayım kocamda melek gibi birisi ama sanırım rahat batiyotTeklifin maddi durumla alakasi oldugunu düşünmüyorum yapmak isteyen yapar sonucta evlenmişsiniz her şeye para vardi ona mi yok. Yüklü miktarda para harcanmasi gereken bir teklif beklemiyorsaniz yapilirdi yani.
Ama bu saatten sonra bunun için kalp kirmaya gerek yok. Zamani geri alacak haliniz yok millete olan kiskançliginizi eşinizden cikartmayin. Zamaninda isteyseymişsiniz geçmiş artik.
Ben evlilik teklifi aldim eşimin de durumu vardi ama öyle organizasyona dünyalari harcamamişti benim için çok anlamliydi ve en önemlisi gercekten suprizdi.
O gördüğünüz tekliflerin %90i yalandan yapiliyor ve kadinlar kendi agziyla bana bunu yap diye adamlardan istiyor. Forumda da okuyabilirsiniz çoğu kişi teklif edilecegini biliyor oluyor. Hatta isteme olduktan sonra kendine teklif hazirlatan tipler okudu bu gözler.Aileler tanisiyor evlenecekleri belli her şey belli gidip kamera önünde teklif rollere giriyorlar. Kavga edilecek bir şey degil
Evliliğim iyi gidiyor demişsin, boşuna eşine laf sokup kendi huzurunuzu kaçırma bence canım . Evlendiniz sonuçta. Sana sevgisini,ilgisini gösteriyorsa, saygılı davranıyorsa, evlilikte mutluysan gerisi boş.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Birinin hayatına gıpta ettiğinde reklamdaki pizzayı hatırla. Her zaman olduğundan daha iyi görünürMerhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Muhtesem kocanizi huysuz bir adama donusturunce mutlu olacaginizi saniyorsaniz devam edin dert aramaya.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.