Sanırım kıskanç bir insanım

her şey muhteşem gidiyor
Zaten nisanliyken tüm parasını bana veriyordu
muhteşem bir koca
ne muhtesem koca, ne harika bir nişanli 🧿🧿siz nisanliyken bir kadina olan kiskancliginiz yüzünden düğüne bir ay kala sizj terketmis (yalvarmis yakarmissiniz kabul etmemis), sizin yeni gelin evi olacak evinize o kadini getirip "kahve" içmis, düğün ertelenmis. yine de yalvar yakar ikna etmissiniz evlenmeye.
bu hesapla siz evlenme teklifi etmis sayilmissiniz aslinda. çünkü "hadi evlenelim hadi hadi" demek de bir cesit evlenme teklifidir.
evlendikten sonra o kadin sana karaktersiz diye mesaj atmis, kocan seni elin kadinina ezdirip bir de "evet aramizda duygusal birsey vardi demis.
yine ev terketmeler vs vs
bu evlilik mi harika?
bu nisanli mi parasini size verirdi
bu koca mi muhtesem???

valla su kadinlardaki standartsizlik beni benden alıyor

kendisine laf sokup eksik hissettiren bir kadinla bir evlilik nasil iyi gider ki? adamin senden bikmasina, isyan etmesine ramak kalmis.
ayrica evlenme teklifi bekleyen teklif olmadan evlenmez. adam söz - nikah günü alma vs muhabbeti yaparken "ama nasil olur, nereden biliyorsun evlenme teklifini kabul edecegimi? daha evet demedim ki ne nisani" falan diye naz yapsaydin, adam da anlasaydi böyle bir sey beklediğini yapardi elbet. evlilik teklifi demek bogazada yat kiralayip köprüye adini yazdiracagin gecede 20 kişiye ayni hizmeti veren sacma organizator tutmak degil ki. cimenlerde sana tatli sozler söyleyip hayalindeli geleceği anlatip da edebilirdi. yine teklifin edilmis olurdu.
aman koca kacmasin diye sözle teklif bile almadan adamla nikah masasina oturmussun, simdi koca garanti olunca ona buna özeniyorun. ne yapsın adam coktan nikah kiyip dugunde göbek atip her gun kendisiyle yatan- soyadini taşıyan kadina evlilik mi teklif etsin?
ne sacma seyler icin kocanizi bunaltiyorsunuz.
millette ne kadinlar var, bir gün o da duyar kiskanir da sizi kiyaslarsa yaptiginiz seyin sacmaligini aci bir sekilde anlarsijiz
Aa olur mu o zaman kocasiz kalirdi, simdi de kocasiz kalmaya ugrasiyor iste.

Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Merhaba, bu düşünce yapinizin cok yanlis oldugunu fark etmissinizki burada bu konuyu acmissiniz. Bi kere bu cok guzel bir sey sizin adiniza.

Bir insanı değerli yapan karakteri ve olgunluk seviyesidir diye inanırım. Dolayısıyla evet sosyal medyada ya da yakınlarımızda bir takım bizim yaşayamadığımız şeyleri yaşadıklarını görünce imrenebiliriz. Ama her zaman artılarımızı da görmemiz lazım diyelim ki müthiş birlik teklifi aldınız ama şu anki konunuz evliliğinizdeki uğradığınız haksızlıklar üzerine ya da mutsuzluklarınız üzerine olabilirdi. Hangi durumda daha iyi psikolojide olurdunuz onu düşünün.
Belki yine bir gun surpriz yapıp evlenme teklifinde bulunur eşiniz ama boyle yaparsaniz şevki gider yapmaz. Hem yapmasada bence kayip degil. Mutlulugumuzu kendimiz yasayalim baskalarina gostermeyince mutsuz olmuyoruzki.
Bazen olaylar öylesine gelişir ve atıyorum evlilik teklif yapılmaz. Ama hani bazı paylaşımlar vardır ya sosyal medyada iştab"abi sen seni seviyorum demesen de olur" hesabında ☺️... eşiniz ise bu kadar iyi davranıyorken elinizde çok güzel bir şans ve nimet var aslında. Bence değerini bilin hiç sinirlenip laf çarptırtmayın.

Bundan da ziyade kendinize yatırım yapın yani bu duygunuzun altında yatan sebebi bulmaya çalışın. Onun haricinde yarın bir gün isterseniz Allah nasip ederse anne olacaksınız. Bu doğrultuda birtakım yanlış huylarınızı düzeltmeye çalışın ki güzel sağlıklı evlatlar yetiştirebilin. Cünkü gelecekte insanlar daha da yozlaşacak diye düşünüyorum. Sosyal medya zaten buna çok büyük bir etken. Onlar da etkilenmesin. Siz de bu hayatta daha mutlu olun, hem kendi adınıza, hem eşiniz, hem çocuklarınız adına.

Ama dediğim gibi hatanızın farkında olmanız bile bence çok çok değerli, bu konuda da şanslısınız. Evliliğinizde mutluluklar dilerim. Sevgiler 🌸

Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Bence de istese yapardı
Evlilik teklifi kırmızı çizgi
Ama Bi zahmet nişandan istemeden once yapsınlar

Veren vermıs ıs isten gecmıs kızın dedıgının bı onemlı kalmamıscasına istemeden nişandan sonra ya da dugunden biraz once fılan yapıyor bazıları evlılıkteklifini
Sorarsan teklif işte sözde

Oyle teklif mı olur

ne muhtesem koca, ne harika bir nişanli 🧿🧿siz nisanliyken bir kadina olan kiskancliginiz yüzünden düğüne bir ay kala sizj terketmis (yalvarmis yakarmissiniz kabul etmemis), sizin yeni gelin evi olacak evinize o kadini getirip "kahve" içmis, düğün ertelenmis. yine de yalvar yakar ikna etmissiniz evlenmeye.
bu hesapla siz evlenme teklifi etmis sayilmissiniz aslinda. çünkü "hadi evlenelim hadi hadi" demek de bir cesit evlenme teklifidir.
evlendikten sonra o kadin sana karaktersiz diye mesaj atmis, kocan seni elin kadinina ezdirip bir de "evet aramizda duygusal birsey vardi demis.
bu evlilik mi harika?
bu koca mi muhtesem???

Bu yorumu okuyunca şok oldum ama sanırım yeni evliyim dedigine gore bu ikinci eşi 🤔

Evlilik teklifinin maddiyat ile ne alakası var düğün yapamadı deseniz anlarım ama teklif 0 maliyet ile edilebilir nasılsa bir yüzük takmıştır yani bir kutuya koyup güzel bir manzarada edebilirdi mesela biz kocam aldı beni manzara seyredicez diye dağın başına balonlar asmış teklif ettiğinde tüm balonlari arkadaşı ucurmustu falan gayet ucuz maliyete ama güzeldi açıkçası ben sizi anlıyorum aslında ama muhteşem bir eşse dediğiniz gibi hiç ağzınızı açmayın bu devirde muhteşem koca cokkkkk zor

hayir ayni adam. bu olay oldugunda agustos 2023mus. ne ara bosanacak da yenisini bulacak da evlenecek bir de birkac aylik evli olacak
2017de de bir eşten bahsetmiş konular açmış. Belki de tekrar evlendi.
Konu sahibi tüm konularına baktım kıskançlık sorununuz var. Tüm ilişkilerde insana dünyayı dar eden bir tarafınız var.
Ciddi sorunlarınız var sizin

Ne şatafatlı evlilik teklifi alanlar var ama mutsuz. Eğer böyle bir beklentiniz varsa söyleseydiniz keşke.

Nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama bir kadın vardı evlenme teklifi almış çok güzel bir şekilde, ama bunu videoya çeken kimse olmadığı için çok mutsuzdu sevgilisine ciddi ciddi kızmış, kimseye gösteremeyecegim diyordu. Biz ne ara böyle gösteriş delisi olduk anlamadım.
Sizde kendi kendinize dert arıyorsunuz böyle devam edin bravo, eşiniz bi gün yeter deyip biseyler değiştiğinde bugünleri mumla ararsınız.

bu evlilik mi harika?
bu koca mi muhtesem???

ben valla boşuna boşandım burdaki kadınların bir kısmına göre. Muhteşem kocam evliliğim var diyenlerin hepsinin evliliği, benimkinden çok daha kötüymüş. Heralde kul köle olurlardı benim eski eşime.Okudukça moralim bozuluyor :KK53:

Senın canın sıkılmıs bazen benımde canım sıkılınca sarasım gelır 😂

Deveye diken insanı ***** yaranıyor diyorum ve konudan gidiyorum

Eşim de bana evlenme teklifi etmedi. Evlenecektik zaten. Kafaya da hiç takmadım. Teklif bir araçtır. Ama kadınlar bunu amaç olarak görüyor

Boşverin çok samimi söylüyorum, eğer çok istiyorsanız içimde kaldı minik bir sürpriz mi yapsan ne güzel olur minvalinde bir şeyler söyleyin eşinize.

O kadar kötü olaylardan sonra evlilik teklifi aldım ki hiç yaşamamış olmayı dilerdim ne o olayları ne de evlilik teklifini, aklıma geldikçe keşke bunlar olmasaydı da evlilik teklifi de aklımda böyle kötü kalmasaydı derim hep.

Kimse yanlış anlamasın ama evlilik teklifi bana aşırı saçma geliyor. Yani sevgilisindir ve ortada hiç böyle bi şey yoktur tamam çok güzel ama şimdi millet nişanlanıyor sonra sırf sizin gibi milleti kıskanmasın diye evlilik teklifi yapıyor. E cevap belli zaten. Ne anlamsız. Bırakın şu gösteriş merakını lütfen. Ne güzel mutluymuşsunuz. Durup dururken sorun çıkarmayın.

Kadının düğüne gider gibi hazırlanıp giyindiği sonra da aaa şok oldum hareketleri eşliğinde aldığı evlenme tekliflerinin büyük bi çoğunluğunun haberli bir şekilde olduğunu düşünüyorum. Sırf iki üç poz çekip sizin gibileri sosyal medyada komplekse sokabilmek için. Keza işe yaramış. Kendinize ve partnerinize neden bunu yapıyosunuz ki yazık değil mi. Ben de evlenme teklifi aldım. Çok güzel bi yerde. Ama tek bir fotoğrafımız bile yok. Çünkü o an başbaşaydık ve özeldik, ikimizden başka bi şeyin önemi yoktu. Ama almaya da bilirdim. Eşime onların var benim niye yok diyemezdim ben olsaydım. Çünkü zaten her şeyini sizin için vermeye hazır biri. O da eksik oluversin. Birileriyle yarış halinde olmayın, kendi halinizde, kendi yağınızda kavrulun. Birbirinizi mutsuz etmek için bahaneler aramayın

Kimsenin hayatına özenmeyin. Bir tas çorbayı sağlık ve huzurla yiyorsanız dünyanın en güzel evi ve en güzel yemeği olur o yemek.
Hayatınızı geçmişe saplanıp kalarak ya da millete özenerek geçiremezsiniz.

X