- 17 Ağustos 2011
- 22.566
- 141.676
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
ne muhtesem koca, ne harika bir nişanliher şey muhteşem gidiyor
Zaten nisanliyken tüm parasını bana veriyordu
muhteşem bir koca
Aa olur mu o zaman kocasiz kalirdi, simdi de kocasiz kalmaya ugrasiyor iste.kendisine laf sokup eksik hissettiren bir kadinla bir evlilik nasil iyi gider ki? adamin senden bikmasina, isyan etmesine ramak kalmis.
ayrica evlenme teklifi bekleyen teklif olmadan evlenmez. adam söz - nikah günü alma vs muhabbeti yaparken "ama nasil olur, nereden biliyorsun evlenme teklifini kabul edecegimi? daha evet demedim ki ne nisani" falan diye naz yapsaydin, adam da anlasaydi böyle bir sey beklediğini yapardi elbet. evlilik teklifi demek bogazada yat kiralayip köprüye adini yazdiracagin gecede 20 kişiye ayni hizmeti veren sacma organizator tutmak degil ki. cimenlerde sana tatli sozler söyleyip hayalindeli geleceği anlatip da edebilirdi. yine teklifin edilmis olurdu.
aman koca kacmasin diye sözle teklif bile almadan adamla nikah masasina oturmussun, simdi koca garanti olunca ona buna özeniyorun. ne yapsın adam coktan nikah kiyip dugunde göbek atip her gun kendisiyle yatan- soyadini taşıyan kadina evlilik mi teklif etsin?
ne sacma seyler icin kocanizi bunaltiyorsunuz.
millette ne kadinlar var, bir gün o da duyar kiskanir da sizi kiyaslarsa yaptiginiz seyin sacmaligini aci bir sekilde anlarsijiz
Merhaba, bu düşünce yapinizin cok yanlis oldugunu fark etmissinizki burada bu konuyu acmissiniz. Bi kere bu cok guzel bir sey sizin adiniza.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Bence de istese yapardıMerhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Bu yorumu okuyunca şok oldum ama sanırım yeni evliyim dedigine gore bu ikinci eşine muhtesem koca, ne harika bir nişanlisiz nisanliyken bir kadina olan kiskancliginiz yüzünden düğüne bir ay kala sizj terketmis (yalvarmis yakarmissiniz kabul etmemis), sizin yeni gelin evi olacak evinize o kadini getirip "kahve" içmis, düğün ertelenmis. yine de yalvar yakar ikna etmissiniz evlenmeye.
bu hesapla siz evlenme teklifi etmis sayilmissiniz aslinda. çünkü "hadi evlenelim hadi hadi" demek de bir cesit evlenme teklifidir.
evlendikten sonra o kadin sana karaktersiz diye mesaj atmis, kocan seni elin kadinina ezdirip bir de "evet aramizda duygusal birsey vardi demis.
yine ev terketmeler vs vs
bu evlilik mi harika?
bu nisanli mi parasini size verirdi
bu koca mi muhtesem???
valla su kadinlardaki standartsizlik beni benden alıyor
hayir ayni adam. bu olay oldugunda agustos 2023mus. ne ara bosanacak da yenisini bulacak da evlenecek bir de birkac aylik evli olacakBu yorumu okuyunca şok oldum ama sanırım yeni evliyim dedigine gore bu ikinci eşi
2017de de bir eşten bahsetmiş konular açmış. Belki de tekrar evlendi.hayir ayni adam. bu olay oldugunda agustos 2023mus. ne ara bosanacak da yenisini bulacak da evlenecek bir de birkac aylik evli olacak
Ne şatafatlı evlilik teklifi alanlar var ama mutsuz. Eğer böyle bir beklentiniz varsa söyleseydiniz keşke.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
ben valla boşuna boşandım burdaki kadınların bir kısmına göre. Muhteşem kocam evliliğim var diyenlerin hepsinin evliliği, benimkinden çok daha kötüymüş. Heralde kul köle olurlardı benim eski eşime.Okudukça moralim bozuluyorne muhtesem koca, ne harika bir nişanlisiz nisanliyken bir kadina olan kiskancliginiz yüzünden düğüne bir ay kala sizj terketmis (yalvarmis yakarmissiniz kabul etmemis), sizin yeni gelin evi olacak evinize o kadini getirip "kahve" içmis, düğün ertelenmis. yine de yalvar yakar ikna etmissiniz evlenmeye.
bu hesapla siz evlenme teklifi etmis sayilmissiniz aslinda. çünkü "hadi evlenelim hadi hadi" demek de bir cesit evlenme teklifidir.
evlendikten sonra o kadin sana karaktersiz diye mesaj atmis, kocan seni elin kadinina ezdirip bir de "evet aramizda duygusal birsey vardi demis.
yine ev terketmeler vs vs
bu evlilik mi harika?
bu nisanli mi parasini size verirdi
bu koca mi muhtesem???
valla su kadinlardaki standartsizlik beni benden alıyor
Olurmu olur dedimhayir ayni adam. bu olay oldugunda agustos 2023mus. ne ara bosanacak da yenisini bulacak da evlenecek bir de birkac aylik evli olacak
Senın canın sıkılmıs bazen benımde canım sıkılınca sarasım gelırMerhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Deveye diken insanı ***** yaranıyor diyorum ve konudan gidiyorumMerhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Eşim de bana evlenme teklifi etmedi. Evlenecektik zaten. Kafaya da hiç takmadım. Teklif bir araçtır. Ama kadınlar bunu amaç olarak görüyorMerhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Boşverin çok samimi söylüyorum, eğer çok istiyorsanız içimde kaldı minik bir sürpriz mi yapsan ne güzel olur minvalinde bir şeyler söyleyin eşinize.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Kimsenin hayatına özenmeyin. Bir tas çorbayı sağlık ve huzurla yiyorsanız dünyanın en güzel evi ve en güzel yemeği olur o yemek.Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.