Sanırım kıskanç bir insanım

Kadının düğüne gider gibi hazırlanıp giyindiği sonra da aaa şok oldum hareketleri eşliğinde aldığı evlenme tekliflerinin büyük bi çoğunluğunun haberli bir şekilde olduğunu düşünüyorum. Sırf iki üç poz çekip sizin gibileri sosyal medyada komplekse sokabilmek için. Keza işe yaramış. Kendinize ve partnerinize neden bunu yapıyosunuz ki yazık değil mi. Ben de evlenme teklifi aldım. Çok güzel bi yerde. Ama tek bir fotoğrafımız bile yok. Çünkü o an başbaşaydık ve özeldik, ikimizden başka bi şeyin önemi yoktu. Ama almaya da bilirdim. Eşime onların var benim niye yok diyemezdim ben olsaydım. Çünkü zaten her şeyini sizin için vermeye hazır biri. O da eksik oluversin. Birileriyle yarış halinde olmayın, kendi halinizde, kendi yağınızda kavrulun. Birbirinizi mutsuz etmek için bahaneler aramayın
Aslında mutlu olunacak ya da eminim pek çok kişinin imrenerek bakacağı bir hayatı varken heyecan arıyor.

Çok romantik bir evlenme teklifi alıp görkemli bir düğün yapıp evlilikte sorun yaşayan çok çift var. Mutluluğunuz yerindeyse böyle konuları sorun bile etmeyin yok yere eşinizle aranızı bozmayın. Eşinizle aranız iyiyse bunun değerini bilin çünkü biliyorsunuz ki çok fazla mutsuz evlilik var. Böyle tartışmalar aranızı bozar.

Çok romantik bir evlenme teklifi alıp görkemli bir düğün yapıp evlilikte sorun yaşayan çok çift var. Mutluluğunuz yerindeyse böyle konuları sorun bile etmeyin yok yere eşinizle aranızı bozmayın. Eşinizle aranız iyiyse bunun değerini bilin çünkü biliyorsunuz ki çok fazla mutsuz evlilik var. Böyle tartışmalar aranızı bozar.
Doğru söylüyorsunuz bu konuyu çok fazla icsellestiriyorum aslında o an hiç aklimda yoktu çevremdeki arkadaşlar kafama soktukca olustu

Doğru söylüyorsunuz bu konuyu çok fazla icsellestiriyorum aslında o an hiç aklimda yoktu çevremdeki arkadaşlar kafama soktukca olustu
Öyle düşünmeyin önemli olan mutluluktur. Çevrenizdeki arkadaşlarınıza sınır koyun, onlar iyi bir evlilik teklifi aldılarsa bile acaba şuan mutlular mı? Kimse kimseye derdini tam olarak anlatmaz ama dışarıdan konuşmak kolaydır. Dışarıdan gelen laflardan etkilenmek çok yanlış.

İnanın çok gereksiz bir durum. Gösterişten başka birşey değil. Sosyal medyada gördüğünüz evlilik teklifleri öyle sürpriz filan değil. Kızın herşeyden haberi var ama sanki sürprizmiş gibi tepkiler veriyor. Hiç samimi değil, kurmaca hepsi.
Böyle saçma bir sebepten dolayı eşinizi darlamayın, huzurunuzu bozmayın. Dışarıya karşı illaki birşeyler paylaşmak istiyorsanız, güzel bir masa hazırlayıp mum ışığında foto çekinirsiniz.

Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
benim esimde evlenme teklifi yapmadi surpriz olmadi yani.olagan akisinda evlendik.basta benmde zoruma giderdi onun elindede degildi.suan 4.yilimdayim hic hatirlamiyom bile bole bise istedgimi gecer seneye bu duusnce simdi sevgililik ve evlilik araindasin

Göstermelik ilişkilere özenmeniz tuhaf.Ben de teklifsiz evlendim.Fakat klişeleri sevmem.Basit gelir.Siz seviyorsanız teklifsiz evlenmeyebilirdiniz.Bu iş sadece teklifle kalmaz, yarın öbür gün başka konularda da benzer şeyler yaşayabilirsiniz.Dunyada başka dert mi yok.

Beraber evlilik kararı aldığın insana devasa sürpriz lerle evliliğe ikna etmeye çalışmak gibi organizasyon yapmak çok saçma değil mi ?

X