- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.161
Konu zaten doğru ,sadece konu sahibinin eski bir üyeliği daha varmış. Ki orda da kadın zaten yine kocasınin küsme huyundan bahsetmiş.Mutlu mesut inanmıştım
Bana nedense konu da doğru gelmedi. Çünkü diğer konularda da hep 2 hafta öncesi diye başlıyor. Ya adam hiç konuşmuyor zaten, ya da kadın bizimle kafa buluyorBelki hikaye doğrudur, hani bi tane var ya eski kocasının 2.eski karısı olan kadın, sürekli yeni hesap alıp geçmişte yaşadıklarını bugün gibi anlatıyor, bu da öyledir.
He ya, ben de üyelik adıyla ilgili mesaj yazıp tavsiye vermiştim. Gene boşa yorduk ellerimizi.Keşke böyle bi konuya mindfulness gibi güzel bi kavramı alet etmeseydiniz bari
Ben en çok buna içerledim
Ceycey beni de takımına alsanayorum yapmaya bile gerek duymuyorumm.hadi bye
"Kıdının dışmını kıdın."Ben mi üzüyorum kızı? Komik olmayın.
Mindful olmak önemliHe ya, ben de üyelik adıyla ilgili mesaj yazıp tavsiye vermiştim. Gene boşa yorduk ellerimizi.
takımı hele bir bulabilsem alacağım da bulamadım ki.görünmezler mi ki acaba?Ceycey beni de takımına alsana
Kayip ilani ver kk'da, ses cikmazsa elemeyle basvurulari degerlendirtakımı hele bir bulabilsem alacağım da bulamadım ki.görünmezler mi ki acaba?
Ay sen de yedin bitirdin kendini bu konu icinkıydınız valla , barıştılarmı acaba . kız üzüntüden bebeği düşürecek . hem kızı sevmiyorsunuz hem laf yetiştiriyorsunuz
aayyyy kız benimi takipliyin :)))Ay sen de yedin bitirdin kendini bu konu icin
Öğrenemeyiz büyük ihtimal.eee konu sahibi banlanmış
şimdi nasıl öğrenicez ne olduğunu??
Ama kardeşim sen fikrimizi horladin... Ne oldu son durum ne ozaman?Yazılanları hayretle okudum. Kimseye laf yetiştirecek durumda değilim. Buraya dertleşmek fikir edinmek için konu açıyoruz. Bu durum kimseye bizi yerden yere vurma,iğneleme,eleştirme hakkını vermiyor. İnsanlar zaten içinde bulumdukları duruma üzülürken bir de bunlara takılıp duygusal olarak çökebiliyorlar. Yorum yaparken bunları göz önünde bulundurun rica ederim. Herkes sizin gibi güçlü, sert, hiç birşeyden etkilenmeyen biri olamaz. Fikriniz varsa yardım eder çekilirsiniz,yoksa görmezden gelirsiniz.
Bence de haklısınız, son durum nedir? İnş düzelmişsinizdir eşinizleYazılanları hayretle okudum. Kimseye laf yetiştirecek durumda değilim. Buraya dertleşmek fikir edinmek için konu açıyoruz. Bu durum kimseye bizi yerden yere vurma,iğneleme,eleştirme hakkını vermiyor. İnsanlar zaten içinde bulumdukları duruma üzülürken bir de bunlara takılıp duygusal olarak çökebiliyorlar. Yorum yaparken bunları göz önünde bulundurun rica ederim. Herkes sizin gibi güçlü, sert, hiç birşeyden etkilenmeyen biri olamaz. Fikriniz varsa yardım eder çekilirsiniz,yoksa görmezden gelirsiniz.
Ben kimsenin fikrini horlamadım içlerinden benim hayatıma uygun olanı seçip uyguladım.Ama kardeşim sen fikrimizi horladin... Ne oldu son durum ne ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?