- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.141
Konu sahibi de yok ki kızıp sinirini çıkarsanSakiniz ki zaten ortam relax.
Konu sahibi olsa öyle olmazdı ama.
Kadın zaten suçlu orası kesin. Ama olsun ben rahatlayamadım hala.
Bir gün gelir gene konu sahibi. Hangi nickle olur bilmem ama.Konu sahibi de yok ki kızıp sinirini çıkarsan
Mecbur içinde patlayacak
Mindfulness bu aşamada lazım olabilirdi belki
Belki o yüzden yeni kullanıcı adı odur
Nasıl tanıyacaksın pikiBir gün gelir gene konu sahibi. Hangi nickle olur bilmem ama.Heyecanla bekliyorum.
kıydınız valla , barıştılarmı acaba . kız üzüntüden bebeği düşürecek . hem kızı sevmiyorsunuz hem laf yetiştiriyorsunuzKıyamam dur ben size diyeyim. Küs küs oturacaklar öyle, çocuk doğduktan sonra konuşacaklar.
Bir parıltı olur , oradan tanıyacağım inanıyorum.Nasıl tanıyacaksın piki
Ketum kocaBir parıltı olur , oradan tanıyacağım inanıyorum.
Kocam ne yaparsam yapayım beni boşamazsa eğer gram saygım kalmaz. Kaba tabirle köpek gibi davranırım bir yerden sonra. Kendisine saygı duymayana ben nasıl duyabilirim?Ben de olsam böyle boşanmaktan deli gibi korkan karımı boşamam. Aman boşamiyim diye her istediğimi yaptırmak dururken, deli miyim manyak mıyım yahu?
Resmen bizimle dalga geçmiş ya. Konu uydurma bence. O kadar etkilenmiştim ya. Yazım tarzı birini anımsatıyordu.way Bee. Ama sağolsun diğer üyelikle yazdıBir parıltı olur , oradan tanıyacağım inanıyorum.
Bence,kıydınız valla , barıştılarmı acaba . kız üzüntüden bebeği düşürecek . hem kızı sevmiyorsunuz hem laf yetiştiriyorsunuz
Bence,
Kocasıyla barıştı geziyor tozuyor, sarılıp film falan izliyorlar. Tasası da bize kaldı
Ben mi üzüyorum kızı? Komik olmayın.kıydınız valla , barıştılarmı acaba . kız üzüntüden bebeği düşürecek . hem kızı sevmiyorsunuz hem laf yetiştiriyorsunuz
İşte bu iyiydiBence,
Kocasıyla barıştı geziyor tozuyor, sarılıp film falan izliyorlar. Tasası da bize kaldı
Off off keşke çocuk yapmadan biraz daha dusunseydin.Asırı inatçı despot birisi malesef
Konu sahibini değil ama beni üzdünBen mi üzüyorum kızı? Komik olmayın.
Kocası gibi merhametsiz değil en azından.Resmen bizimle dalga geçmiş ya. Konu uydurma bence. O kadar etkilenmiştim ya. Yazım tarzı birini anımsatıyordu.way Bee. Ama sağolsun diğer üyelikle yazdı
Mutlu mesut inanmıştım
Belki hikaye doğrudur, hani bi tane var ya eski kocasının 2.eski karısı olan kadın, sürekli yeni hesap alıp geçmişte yaşadıklarını bugün gibi anlatıyor, bu da öyledir.Mutlu mesut inanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?