Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminnn benim gözümde bu adamın hamile karısını döven hakaret eden aldatan mikroplardan hiçbir farkı yok. Bu da psikolojik şiddet çünkü
Kesinlikle psikolojik şiddet. Kadın hamile , adam(!) yemek yapıyor ve kadına bir tabak vermiyor. Bulaşık yıkamıyor. Bir de utanmadan misafir ağırlamış olan eşine söylendi diye trip atıyor. Açıkça ahlaksızlık. Başka bir şey değil. Yuva yuva diyorlar da hamile iken bunu reva gören yaşlanınca ne kadar yardımcı olur acaba ?

Birilerinin yaşlılıklarını göreceklerini sanmıyorum

Canim bu sizin ilk cocugunuz mu?

Adama hep kolay. Biz kadın için daha çok endişe ettik burada. Adam aynı evde tınlamadı.
Ay sorma ya hayret ki ne hayret günah cidden. Boşan git sevilmek değer görmek senin de hakkın nedir bu beş para etmez adamlara zamkla yapışmak

Ay sorma ya hayret ki ne hayret günah cidden. Boşan git sevilmek değer görmek senin de hakkın nedir bu beş para etmez adamlara zamkla yapışmak
Yuva yıkıcı olma cnm. :))) Önüne boşanma protokolü de koysa , hamile iken tınlamasa da koca kocadır.

Burda kocasının yaptığının anormal olduğunu ve bize yapılsa tahammül etmeyeceğimizi söyledik diye bizlere bir ton laf edildi. küstü diye adam mı boşanır dendi, ailenin kıymetini bilmiyorlar dendi hatta kişilikleri bozuk olduğu için gerçek hayatta başarısızlıklarını burda güçlü görünmeye çalışarak kapatıyorlar bile dendi. Şimdi o kocişko sevicilere sesleniyorum buyrun toparlayın ne bahane bulacaksınız bu sefer adamı aklamak için

Hıncımız geçmiyor adama.
Her şeye rağmen o çocuk yapılmış
Adam hiç aslına aykırı davranmamış ki
Ben adama kızmıyorum o yüzden
Zaten karısı da kızmıyor adama
Daha da zaten karısının adamdan kurtulma gibi bi derdi yok
Bence çocuk hariç hepsi birbirine müstehak
Sakinleşin artık

Sakiniz ki zaten ortam relax.
Konu sahibi olsa öyle olmazdı ama.
Kadın zaten suçlu orası kesin. Ama olsun ben rahatlayamadım hala.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…