- 30 Kasım 2019
- 11.975
- 38.200
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.121
4 gün mü ? Bunu performans düşük şekerim.Konu sahibinin kocasını buldum.Eki Görüntüle 2942088
Niye bilmiyorum ama ben çok üzüldüm yaAdam merhametsizin teki. Düşman olsa yapmaz insan yaptıklarını. Ama kutsal yuva (!) aman.
Ben de üzüldüm. Diyorum ya çok merhametsiz adam. Ama ilk değil bu büyük ihtimal.Niye bilmiyorum ama ben çok üzüldüm ya
Hamile kadın habere sıfır tepki kendine pişirip yediği yemek ay çok kötü yaBen de üzüldüm. Diyorum ya çok merhametsiz adam. Ama ilk değil bu büyük ihtimal.
Kesinlikle. Ve bu insan hayat arkadaşı güya. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Hamile kadın habere sıfır tepki kendine pişirip yediği yemek ay çok kötü ya
Aminnn benim gözümde bu adamın hamile karısını döven hakaret eden aldatan mikroplardan hiçbir farkı yok. Bu da psikolojik şiddet çünküKesinlikle. Ve bu insan hayat arkadaşı güya. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Kesinlikle psikolojik şiddet. Kadın hamile , adam(!) yemek yapıyor ve kadına bir tabak vermiyor. Bulaşık yıkamıyor. Bir de utanmadan misafir ağırlamış olan eşine söylendi diye trip atıyor. Açıkça ahlaksızlık. Başka bir şey değil. Yuva yuva diyorlar da hamile iken bunu reva gören yaşlanınca ne kadar yardımcı olur acaba ?Aminnn benim gözümde bu adamın hamile karısını döven hakaret eden aldatan mikroplardan hiçbir farkı yok. Bu da psikolojik şiddet çünkü
Birilerinin yaşlılıklarını göreceklerini sanmıyorumKesinlikle psikolojik şiddet. Kadın hamile , adam(!) yemek yapıyor ve kadına bir tabak vermiyor. Bulaşık yıkamıyor. Bir de utanmadan misafir ağırlamış olan eşine söylendi diye trip atıyor. Açıkça ahlaksızlık. Başka bir şey değil. Yuva yuva diyorlar da hamile iken bunu reva gören yaşlanınca ne kadar yardımcı olur acaba ?
Hiç belli olmaz o ya. Arkadaş eşini baya savunuyordu yok insan tanımaz mı falan diye. Halbuki adam hep aynı imiş zaten. Bundan sonrada çocuk var kolay değil der...Birilerinin yaşlılıklarını göreceklerini sanmıyorum
Adama kolayHiç belli olmaz o ya. Arkadaş eşini baya savunuyordu yok insan tanımaz mı falan diye. Halbuki adam hep aynı imiş zaten. Bundan sonrada çocuk var kolay değil der...
Adama hep kolay. Biz kadın için daha çok endişe ettik burada. Adam aynı evde tınlamadı.Adama kolay
Canim bu sizin ilk cocugunuz mu?Merhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır eşim dediğim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Hamile oldugumu ara ara unutuyorum sanırım psikolojik olarak bastırıyorum.
Sonuç olarak çok büyük bir sarsıntı geçiriyorum çok kızgın ve üzgünüm…
Ay sorma ya hayret ki ne hayretAdama hep kolay. Biz kadın için daha çok endişe ettik burada. Adam aynı evde tınlamadı.
Yuva yıkıcı olma cnm. :))) Önüne boşanma protokolü de koysa , hamile iken tınlamasa da koca kocadır.Ay sorma ya hayret ki ne hayretgünah cidden. Boşan git sevilmek değer görmek senin de hakkın nedir bu beş para etmez adamlara zamkla yapışmak
Her şeye rağmen o çocuk yapılmışHıncımız geçmiyor adama.
Sakiniz ki zaten ortam relax.Her şeye rağmen o çocuk yapılmış
Adam hiç aslına aykırı davranmamış ki
Ben adama kızmıyorum o yüzden
Zaten karısı da kızmıyor adama
Daha da zaten karısının adamdan kurtulma gibi bi derdi yok
Bence çocuk hariç hepsi birbirine müstehak
Sakinleşin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?