- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.101
25 yaşındayım, 16 yaşından beri kimseye trip atmadımAynen ya niye kadınlara yakışsın? Niye erkekler bilmem kaç saat, kaç gün süren belki de nedenini bile bilmediği triplerin peşinden koşsun. Yorucu ve itici. 18-20 yasa kadar belki şirin duruyordur ama sonrası değil. Konuşarak anlaşan varlıklarız sonuçta. Yok kadın nazlı olur, trip atar yok erkek dediğin naz yapmaz dan diye her işi halleder vs vs bunlar gençlerimize ikili ilişkilerde sırtlarına görevler yükleyen kamburlar. Biz aşamadık umarım şimdiki 18 ve 30 arası aşar bu erkek dediğin ve kadın dediğin ile başlayan cümleleri. Pek umudum yok ama yetiştiren insanlara bakınca...
Kıyamam dur ben size diyeyim. Küs küs oturacaklar öyle, çocuk doğduktan sonra konuşacaklar.kaçırdınız kızı benim merak edenlere oldu olan( yazmayın yawwww
kaçırdınız kızı benim merak edenlere oldu olan( yazmayın yawwww
Konusmucaklar adam kararli belliki, boşanacaklarKıyamam dur ben size diyeyim. Küs küs oturacaklar öyle, çocuk doğduktan sonra konuşacaklar.
Ne boşanması karpuz.Konusmucaklar adam kararli belliki, boşanacaklarbunu yazarken icim bir ciz etmedi degil.konu sahibi boşanmak istemiyor bu mevzuda onu cok yipratmis
İsfihan barisirdaNe boşanması karpuz.Isfahan gider barışır , adam pekişir bir dahakine 2 ay küser.
Adam merhametsizin teki. Düşman olsa yapmaz insan yaptıklarını. Ama kutsal yuva (!) aman.İsfihan barisirdabu gidişle adam kusmekle kalmicak yazık
O belli zaten,cocugu olucak ya cocugu hala bu kin neden ,Adam merhametsizin teki. Düşman olsa yapmaz insan yaptıklarını. Ama kutsal yuva (!) aman.
Ben de olsam böyle boşanmaktan deli gibi korkan karımı boşamam. Aman boşamiyim diye her istediğimi yaptırmak dururken, deli miyim manyak mıyım yahu?İsfihan barisirdabu gidişle adam kusmekle kalmicak yazık
Aldır demez de işte böyle ilgilenmez. Evde yemek yapar , çift canlı eşine de bir tabak koymaz. Hasta mı sağ mı umursamaz. Buradaki bazı arkadaşlarda aman yuva diye nenem karı tavsiye bekleyedursun. :)) Zaten Isfahan hep alttan aldığı için adam bu kadar azıtmış. Anlayana işte bunlar hep.O belli zaten,cocugu olucak ya cocugu hala bu kin neden ,cocuguda aldır derde şaşirmam
Benim etrafimdada var isfihan gibiler ve bu hic degismiyor kadin kaybetme korkusu yasarken adam zevkten dört köşe oluyor. Ve gun gectikte bunun dozu artıyor daha cok gidiyor kadinin üstüne. Ama onlarda suç işte gurur mevzusuna girmeyim ama beni istemeyeni ben hic istemem.insan hicmi sevmez kendini neden bunu kendine reva görür anlamam. Birkerecik deseki tamam bosanalim sanami kaldım o adam pesinde pervane olacakta ama nerdeeeBen de olsam böyle boşanmaktan deli gibi korkan karımı boşamam. Aman boşamiyim diye her istediğimi yaptırmak dururken, deli miyim manyak mıyım yahu?
İnsallah biran once kendini kocasına karşi nekadar küçük düşürdüğünun farkina varir bundan sonrada ona gore davranir.yoksa şu yazdiklarin bile az kalicak yanindaAldır demez de işte böyle ilgilenmez. Evde yemek yapar , çift canlı eşine de bir tabak koymaz. Hasta mı sağ mı umursamaz. Buradaki bazı arkadaşlarda aman yuva diye nenem karı tavsiye bekleyedursun. :)) Zaten Isfahan hep alttan aldığı için adam bu kadar azıtmış. Anlayana işte bunlar hep.
Anlarda evliliğinin 15.yilinda falan anlar. Yuva diye hep kendinden ödün verip , verecek bir şeyi kalmadığında anlar. Karşı taraf bırakıp gidince anlar en kötü ama anlar.İnsallah biran once kendini kocasına karşi nekadar küçük düşürdüğünun farkina varir bundan sonrada ona gore davranir.yoksa şu yazdiklarin bile az kalicak yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?