Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet parçaları umarim beynim yanmadan birleştirebilirim umarim

Sayin konu sahibi- arkadaşin arkadaşı diye yazdığınız hesap sizin aslında.ordada yazmışsınız esiniz boşanma protokolü masaya birakmiş siz bunu görünce görmemezlikten gelmeyi 3 maymunu oynamayi tercih ettiniz.sonra eşiniz bir yakinini kaybetti cenaze merasimi derken sizin olaylar biraz geride kaldi, sonra evinize dönerken aslinda konunun misafir olmadığını biliyodunuz ? Geride kalan sorunlar vardı ve esiniz bunu devam ettirdi.simdi hamileyim diyosunuz.ama kocaniz boşanmakta kararlı, ortada küslük yok sizi sevmeyen boşanmak isteyen bir koca var.aci ama gercek bununla yüzleşmelisiniz her defasinda kacmaya çalistiniz ama sizde görüyorsunuz olmadi işte.bu adamdan kurtulmak sizin hayriniza olur eşinizin boşanma teklifini kabul edip yolunuza bakin.

Konudan degil ama, bakın, edin, siz,biz, esinizli konusmaktan sayin bly manor adli üye şuan error 404

25 yaşındayım, 16 yaşından beri kimseye trip atmadım . Böyle taktiklerin, numaraların işe yaradığını da hiç düşünmüyorum. Dürüst iletişimin sağlıklı bir ilişki için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hiç kavganın küslüğün, ayrılığın olmadığı 6 senelik bir ilişkim olmasının da bunu doğruladığını düşünüyorum

İsfihan barisirda bu gidişle adam kusmekle kalmicak yazık
Ben de olsam böyle boşanmaktan deli gibi korkan karımı boşamam. Aman boşamiyim diye her istediğimi yaptırmak dururken, deli miyim manyak mıyım yahu?

O belli zaten,cocugu olucak ya cocugu hala bu kin neden , cocuguda aldır derde şaşirmam
Aldır demez de işte böyle ilgilenmez. Evde yemek yapar , çift canlı eşine de bir tabak koymaz. Hasta mı sağ mı umursamaz. Buradaki bazı arkadaşlarda aman yuva diye nenem karı tavsiye bekleyedursun. :)) Zaten Isfahan hep alttan aldığı için adam bu kadar azıtmış. Anlayana işte bunlar hep.

Ben de olsam böyle boşanmaktan deli gibi korkan karımı boşamam. Aman boşamiyim diye her istediğimi yaptırmak dururken, deli miyim manyak mıyım yahu?
Benim etrafimdada var isfihan gibiler ve bu hic degismiyor kadin kaybetme korkusu yasarken adam zevkten dört köşe oluyor. Ve gun gectikte bunun dozu artıyor daha cok gidiyor kadinin üstüne. Ama onlarda suç işte gurur mevzusuna girmeyim ama beni istemeyeni ben hic istemem.insan hicmi sevmez kendini neden bunu kendine reva görür anlamam. Birkerecik deseki tamam bosanalim sanami kaldım o adam pesinde pervane olacakta ama nerdeee

İnsallah biran once kendini kocasına karşi nekadar küçük düşürdüğünun farkina varir bundan sonrada ona gore davranir.yoksa şu yazdiklarin bile az kalicak yaninda

İnsallah biran once kendini kocasına karşi nekadar küçük düşürdüğünun farkina varir bundan sonrada ona gore davranir.yoksa şu yazdiklarin bile az kalicak yaninda
Anlarda evliliğinin 15.yilinda falan anlar. Yuva diye hep kendinden ödün verip , verecek bir şeyi kalmadığında anlar. Karşı taraf bırakıp gidince anlar en kötü ama anlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…