Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlara da hiç yakışmıyor
Aynen ya niye kadınlara yakışsın? Niye erkekler bilmem kaç saat, kaç gün süren belki de nedenini bile bilmediği triplerin peşinden koşsun. Yorucu ve itici. 18-20 yasa kadar belki şirin duruyordur ama sonrası değil. Konuşarak anlaşan varlıklarız sonuçta. Yok kadın nazlı olur, trip atar yok erkek dediğin naz yapmaz dan diye her işi halleder vs vs bunlar gençlerimize ikili ilişkilerde sırtlarına görevler yükleyen kamburlar. Biz aşamadık umarım şimdiki 18 ve 30 arası aşar bu erkek dediğin ve kadın dediğin ile başlayan cümleleri. Pek umudum yok ama yetiştiren insanlara bakınca...

Konusahibi, bebek haberine bile barismadi adam dediler, ben de her barismaya bebek lazimsa futbol klubüne donerler yakinda dedim, cildirdi bi anda ben de ne yaptim, KÜSTÜM
Heee şu yoruma terbiyesiz falan demişti. Terbiyesiz görmemiş o.

Bu neymiş, yani sirf gelen misafir konusu bu hale getirmez . Adamın namusuna,şerefine bisey dediniz heralde bu kadar bakmadığına göre. Iyi dayandınız
Valla ilk 3 ay hamilelikte hersey olabilir. Ben kendim daha 2 hafta önce yaşadım. Allah korusun bebeğe bişey olsa birbirinizi suçlayacaksanız alakasi olmasa bile, oturun konuşun derdi ne anlayin boyle evililik mi olur?. Su kadarcık sebepten boyle olmasi ne bilim.
Bu kadar konusmamasi icin cok büyük Şeyler Olmali

Konuyu baştan ortadan sondan okudum bebek hayırlı olsun ama ben bu kadar küsen kocaya dayanabilirmiydim bilmiyorum eşimde ilk yıllar böyle bir iki gün küserdi üçüncü gün anasından emdiği sütü burnundan getirirdim sen misin küsen diyene bardak kalırdı ne çanak paşa paşa temizlerdik stresden karnıma ağrılar girerdi birde hastane ücreti öderdi üzerine tatlı niyetine sizde sabırlısınız sanırım maşallahkimsenin gazıyla hareket etmeyin herkez size fikir sunar ama yapacağınız davranışa karar veren sizsiniz keşke bebek haberini en güzel şekilde verip sarılsaydınız bebek yani çok özel bişey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…