- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.081
Kadınlara da hiç yakışmıyorYok ben olsam valla dayanamam hatta elime ne gecerse kafasina vururum neymiş öle küsmek biz kadınlara yakışır hic sevmem küsen erkegi yolarim ben
Banlandilar.Sonuç nedir baristilarmi
Ustlere doğru gitmek farz olduBanlandilar.
Bi de beni yoldu arada terbiyesiz, sacini basini yolarim dedi banaBanlandilar.
Aynen ya niye kadınlara yakışsın? Niye erkekler bilmem kaç saat, kaç gün süren belki de nedenini bile bilmediği triplerin peşinden koşsun. Yorucu ve itici. 18-20 yasa kadar belki şirin duruyordur ama sonrası değil. Konuşarak anlaşan varlıklarız sonuçta. Yok kadın nazlı olur, trip atar yok erkek dediğin naz yapmaz dan diye her işi halleder vs vs bunlar gençlerimize ikili ilişkilerde sırtlarına görevler yükleyen kamburlar. Biz aşamadık umarım şimdiki 18 ve 30 arası aşar bu erkek dediğin ve kadın dediğin ile başlayan cümleleri. Pek umudum yok ama yetiştiren insanlara bakınca...Kadınlara da hiç yakışmıyor
Kim??Bi de beni yoldu arada terbiyesiz, sacini basini yolarim dedi bana
Kocasına mı laf ettin ki diyeceğim ama yanlış hatırlamıyorsam senin başkasına yazdigin yoruma kızmıştı.Bi de beni yoldu arada terbiyesiz, sacini basini yolarim dedi bana
Konusahibi, bebek haberine bile barismadi adam dediler, ben de her barismaya bebek lazimsa futbol klubüne donerler yakinda dedim, cildirdi bi anda
Evet kocisine bisey demedim, bazukayla dalardi muhtemelenKocasına mı laf ettin ki diyeceğim ama yanlış hatırlamıyorsam senin başkasına yazdigin yoruma kızmıştı.
Heee şu yoruma terbiyesiz falan demişti. Terbiyesiz görmemiş o.Konusahibi, bebek haberine bile barismadi adam dediler, ben de her barismaya bebek lazimsa futbol klubüne donerler yakinda dedim, cildirdi bi andaben de ne yaptim, KÜSTÜM
Mind gelir yakinda, hepinizi siradan yolup atar bu yaptiginiz yorumlardan sonra, neyse ben küsük oldugum icin yirttim gsgsggs1k olmuşuz hanımlar gözümüz aydın
TerbiyesizMind gelir yakinda, hepinizi siradan yolup atar bu yaptiginiz yorumlardan sonra, neyse ben küsük oldugum icin yirttim gsgsggs
Bu neymiş, yani sirf gelen misafir konusu bu hale getirmez . Adamın namusuna,şerefine bisey dediniz heralde bu kadar bakmadığına göre. Iyi dayandınızMerhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır eşim dediğim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Hamile oldugumu ara ara unutuyorum sanırım psikolojik olarak bastırıyorum.
Sonuç olarak çok büyük bir sarsıntı geçiriyorum çok kızgın ve üzgünüm…
Boylede açık sözlühepiniz boşanın.
kk daki tek evli kadın ben olacağım.
ben boşanın dedim diye koşa koşa avukat aradığınızı görür gibiyim
Hepsi kadin dusmanlari yüzünden aslinda kocan hic öyle bir insan degilHayır daha da öfkelendi
Bu hesabınızdan konu açarsanız eski konularınız önünüze getirilir diye yeni hesap aldığınızı 6 yaşında kızım bile anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?