Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi ve eşinin arasında ki sorun da,burda ki sorun da fazla uzamış bence.yapılan yorumları okudum da boşanma,evi terk etme,blöf yapma,eşinin adamlığını babalığını sorgulama vs vs..Halbuki sadece fikir almak istemiş ama yorum yapanların polemiklerinden esas konuyu kaçırdım..Biraz daha çözüm odaklı ve sakin yaklaşabiliriz bence..

Hamile olacağım ve eşim küs diye barışmayi mi bekleyecegim aslaaa !!! .
Söyleyip dunyanin tribini ben ona atardım

Canı yürekten istiyorsa her şekilde çok mutlu olacaktır eminim

61 sayfayı okuyamayacağım ama merak ettim konu sahibi ablamız barıştı mı kocası ile aklıma takıldı bilen yazsın lütfinnn

Hamile olacağım ve eşim küs diye barışmayi mi bekleyecegim aslaaa !!! .
Söyleyip dunyanin tribini ben ona atardım

Canı yürekten istiyorsa her şekilde çok mutlu olacaktır eminim
Dur minik dur ortalik çok karıştı bilmediğin şeyler var

O kadar iyi anlıyorum ki seni beklentin sadece değer vermesi belki oan hatalısın ama alttan alsa düzelecek ve üstüne uzatması sinir bozucu bazı karekterler değişmez ya yuvan için alttan alan sen olacan yada bitirecen bence bebeğin için görmezden gel ve güzelce istediğin gibi haberini ver gururlu davranma emin ol artık herşey çocuklarımız için gözünüz Aydın bu arada

Kusura bakmayın eski Türk filmlerinde her şey olup bittikten sonra gelen polis gibi oldu bu yorum

Esas üyeliğiniz bu da, diğeri banlanınca gelip kendi kendinize öğüt veriyorsunuz gibi oldu şu an öyle bi his geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…