Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
küçük şeyleri dert etmişsiniz diyip duranlar sunu hesaplayamamıs kırgınlıkları silecek güzel anılar bırakamamıs esiniz...ben olsam sizin gibi unutamazdım kimine göre küçük müçük... ilgisiz umursamaz biriyle olmak çok yıpratıcı...zamanla iyice yabancılasmakta öyle...en doğru karar sizin
ayrılınca mutlu bir kadın olmayı tercih ederim yazmışsınasla katılmıyorum kesinlikle ayrılmak mutluluk getirmez sana çünkü çocuğun varhadi çocuk olmasa eski hayatına belki dönersin ama çocuk mecbur babasını görecek tabiki sende yaşadığın şeyler herseferinde aklına gelecek yani sen bu adamdan tam anlamıyla hiç bir zman kopamayacaksınpeki çocuğun ne hale gelecekçevremizde gördüğümz kadarıyla kendine güvensiz,iki arda kalmış,bı yanı eksik,ya çok yaramaz yada aşırı sessiz çocuklar oluyorlartabiki senin hayatında önemli ama evliliğini kurtarmak için her yolu dene..çünkü ayrılamak çözüm değil