2ayda ne boşanması canım bir sabret. Öncelikle eşini öfke kontrolü için doktora gitmeye ikna et. Öfkelenen insan karşısında biraz sessiz olmayı dene. Sakinleştiği zaman düşünceni paylaş. Adam hemen üste çıkıyor öfkelenince alttan almıyorsun diye aslında o da farkında ama seni suçlayarak kendini haklı buluyor. Eklediğim hikayeyi oku canım belki yardımcı olur...Merhaba kk hanımları burada yazılanları her zaman okuyorum ve gerçekten faydalı buluyorum bana da yardım edin ne olur
Daha yeni evliyiz 2 ay oldu evleneli. 2 ay içinde kavgalarımız oldu. Belki kavga nedenimiz küçük sorunlardı ama o kadar çok büyüyor ki. En son dün yine çok kötü lavga ettik ve hala konuşmuyoruz. Eşim karadenizli ve hemen öfkelenen öfkesine hakim olamayan biri ama eskiden kesinlikle böyle değildi o kadar yumuşak huyluydu ki ailemin onaylamamasına rağmen ben çok istediğimden bir şekilde ikna ettim onları ve evlendik. Annem beni hep uyarırdı Karadenizliler sinirli olur çabuk parlar inatçı olur iyi düşün diye ama ben o öyle değil çok yumuşak huylu derdim ne kadar da yanılmışım. Dün işten çıktım ben arabamla gidip geliyorum eve geçerken onu da yoldan alıp birlikten eve gidecektik . Ona erken çıkabilirsen erken çık ben de erken çıkacağım demiştim . O da erken çıktı beni bekliyordu ama trafik olduğundan biraz geçiktim normalde hep ben onu beklerdim bu defa o biraz beklemiş oldu . Sonra yoldayken aramış duymamışım daha doğrusu geç duydum tam açaçakken kapandı sonra ben aradım açınca direkt bağırdı bana nerdesin sen diye ben de niye bağırıyorsun yoldayım geliyorum dedim ve sinirlendim onu alınca niye bana bağırıyorsun dedim ben de bağırdım o da telefonum yere düştü kenarı ezildi çok üzüldüm sinirlendim o yüzden bağırdım bana destek olman gerekirken yaptığına bak dedi ben de sen benden destek istemedin daha ben olduğunu bilmeden bana sadece bağırdın dedim bana bir daha asla bağırma dedim o da senin yüzümden düştü sen ilk aradığımda açsaydın düşmezdi işte bana destek olman gerekirken yaptığına bak deri ben de altta kalmadım tabi ben de bağırdım bana hiç bir şekilde bağıramazsın diye donra o da telefonu aldı arabaya vurdu sanırım kırıldı telefon arabayı durdurup ineceğim dedi durmadım eve geldim ve onunla hiç konuşmadım daha önce de böyle olmuştu öfkesine hakim olamıyor maddi olarak zorda olmamakta rağmen sinirlenince eşyaları kırıyor donra yine biz zorda kalıyoruz sonra ev geldik ben hiç bir şey konuşmadım onla önce kendimi odaya kitledim ve ağladım öyle olunca geldi özür diledi kapıyı aç dedi bir süre açmadım sonra açtım geldi sarıldı ama yani Hale'n daha Şen'de de suç var diyor beni hiç alttan almıyorsun diyor ben sinirlenince biraz alttan diyor diyor ben de kendi yaptığın şey için bana bağıramazsın dedim sonra hiç konuşmadık ben uyku ilacı alıp yattım yanıma geldi uyandırmaya çalıştı ama uykum bar dedim o da böyle yaptığın sürece hiç bit şey olmaz evlilik bu mı gani dedi hiç alttan almazsak nasıl olacak bu iş dedi bu sabah da yine konuşmadan onu da uyandırmadan çıktım evden ve ona sinirim ve kırgınlığım geçmedi benim ailemde hiç böyle şeyler olmazdı hayatta en çok korktuğun ve nefret ettiğim insan öfkesine hakim olamayan insandır bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum çevrene bakıyorum benimle aynı zamanda efelenen insanlar var ne kadar mutlu benim kocam evliliğim neden böyle diyorum daha yeni evliyim boşansam desem ailem mahvolacak çevrem bana acıyacak bir şey konuşacaklar ebet biliyorum bunlar benden önemli olmamalı ama en çok ailem için üzülüyorum boşanırsam çok üzülecekler çünkü gerçekten öaşallah diyelim bizim akrabalarda mutsuz evliliği olan yok boşanan çok istisna
canım milleti çevreyi düşünürsen sen hayattta mutlu olamazsın ben beni düşündüğüm için boşandım ailem ne der çevrem ne der oyle bir an geliyor ki sana yaptıklarından çevreyi falan düşünemiyorsun bile neyse bunu geçelim...korktuğumuz şeylerle sınanıyoruz sanırım seninde en sevmediğin şey sinirlenince öfkesini kontrol edemeyen biriyle birlikte olmanmış...valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama bir bayan uyku hapını alıp yatıyorsa erkenden çok mutsuzdur demektir.. halbuki erken çıkmışssınız çaylarınızı alıp eve gidince sohbet muhabbet etmeniz gerek..daha 2 aylıksınız evliliklerin oturması lazım ilk aylar zordur ..bence karşılıklı düzeltelim konuşmaları yapın ikimizde farklı ailelerde yetiştik birbirimize alışmamız zaman alıcak ama bu süreçte birbirimize yardımcı olalım diye bir konuşma yapın...daha çok yenisinizbirde annelerin sözü dinlenmeliymiş diyorum çünkü bizim göremediklerimizi onlar görüyormuş be arkadaşım umarım düzelir ...
şuan moralin bozuk ya ondan böyle düşünüyorsun yooo git müziğini aç yemeğini hazırla hiçbir şey yokmuş gibi evinin tadını çıkar ve onunla hiçbir şey yokmuş gibi konuş ama sadece bir cümle soyle..sabrımın ssonuna gelmediğin sürece böyle de veya konuşucaz o konuları de..cesur gözük böyle şeyler yapmazsan ikimizin yararına olur de ben seni alttan alırım de hıı ama bu nasıl olur de mesela çorabını atmana bişey demem de sevdiğin yemekleri yaparım bişey demem de ama bana bağırmanı alttan alamam de ben böyle bir ailede yetişmedim de yaaa işte topla kendini cesur cesur git evine ..onla kavga edince hayatını bitirme uyuma onada öyle gösterme sabrımın sonuna kadar yolun var de ...hıı bu nereye kadar olur bilemem de ...valla cümlede kuramadım tam ama ilham vermişimdir azda olsa..Haklısınız evet Karadeniz'e bağlamamak lazım eşimde gerçekten öfke kontrol sorunu var tedaviye gitmesi lazım ama onunla hiç konuşasım yok şu anda eve bile gitmek istemiyorum eskiden mesai bitse de evime gitsem diye sabırsızlanıyorlen şimdi anda bi şey olsa da eve gitmesem diyorum
şuan moralin bozuk ya ondan böyle düşünüyorsun yooo git müziğini aç yemeğini hazırla hiçbir şey yokmuş gibi evinin tadını çıkar ve onunla hiçbir şey yokmuş gibi konuş ama sadece bir cümle soyle..sabrımın ssonuna gelmediğin sürece böyle de veya konuşucaz o konuları de..cesur gözük böyle şeyler yapmazsan ikimizin yararına olur de ben seni alttan alırım de hıı ama bu nasıl olur de mesela çorabını atmana bişey demem de sevdiğin yemekleri yaparım bişey demem de ama bana bağırmanı alttan alamam de ben böyle bir ailede yetişmedim de yaaa işte topla kendini cesur cesur git evine ..onla kavga edince hayatını bitirme uyuma onada öyle gösterme sabrımın sonuna kadar yolun var de ...hıı bu nereye kadar olur bilemem de ...valla cümlede kuramadım tam ama ilham vermişimdir azda olsa..
geç kaldığınız için ve telefonu duymadığınız için sinirlenmiş
arabaya bındıgınde konuyu acmasaydınız daha ıyı olurdu
eve gecınce sakince konusurdunuz
yaptıgı seyler normal değil , doğru da değil ama siz de sinirli bir insan anasıl davranılır bılmıyorsunuz
o sinirli ise siz susacaksınız , s,z sinirli iken de o susacak ve dengeyı kuracaksınız
sonradan gelmıs yanınıza özür dilemiş , net olun ve bu sekılde davranmaması gerektiğini söyleyın
kendınızı odaya kapayıp, ağlayıu uyku ilacı ıcmeler falan bunlar da sizin cocukca davranıslarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?