- 29 Mayıs 2021
- 13.516
- 87.643
- 548
- 36
- Konu Sahibi begonvil00
-
Di mi? Dillendirmeyince sanki olmamış gibi olacak sanıyor insan.Hayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.
Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Tartışmayı kast etmiyorum. Önceki konuda işyerinde bile arayıp enişte meselesini açtığını söylemiştin eşine. Adam o zamanlar bu mesele için kavga çıkarmamış ama biriktirmiş. Başka şeyler de birikmiş olabilir mi diye soruyorum. Lütfen yanlış anlama ama biraz baskıcı bir tavrın var gibi. o yüzden sadece enişte meselesinde değil genel olarak bunalmış olabilir diye soruyorumHayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.
Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Söyledim, konuşarak çözülebilecekse lütfen konuşalım dedim. Hayır dedi, yani bunu konuşmak daha fazla canımı sıkıyor, içimdekileri boşaltamıyorum dedi.Di mi? Dillendirmeyince sanki olmamış gibi olacak sanıyor insan.
Yani evden çıkmak bir eşik gibi. Geçilirse daha zor olacak gibi, hani çorap söküğü misali. Tekrar mı konuşsanız, bilemedim ki.
Tartışmayı kast etmiyorum. Önceki konuda işyerinde bile arayıp enişte meselesini açtığını söylemiştin eşine. Adam o zamanlar bu mesele için kavga çıkarmamış ama biriktirmiş. Başka şeyler de birikmiş olabilir mi diye soruyorum. Lütfen yanlış anlama ama biraz baskıcı bir tavrın var gibi o yüzden soruyorum
Önceki konuda ben de yazmıştım. Konu sahibi üzülmesin diye adam her şeye tamam demiş. Lüks bir oteldeki rezervasyonu, sırf kardeş kaprisi yüzünden ertelemişti adam. Bu ve bunun gibi birçok mantık dışı isteğe tamam demiş, bir kısmını Begonvil'e bile yansıtmamış. İşte Begonvil de uyumuş bir güzel. Rüya görürken adam kabus yaşıyormuş meğer. Sonunda da uyanmış. Böyle olabilir bakın.Aslında şimdiye kadar hiç tartışmamış olmanız bugünleri hazırlamış. Siz, eşiniz size ses çıkarmadığı için her şey yolunda diye düşünüp kafaniza göre davranmışsınız ama o içine atmış be bugünlerin temeli atılmış. Sessizce soğumuş gitmiş, son olay bardağı taşırmış.
O zaman uzatmanın alemi yok. Siz de kararlı bir duruş sergileyin. Ne bileyim fazla diretip adamın vicdanına oynamak da hoş olmaz. Zaten hiçbir şeyi de çözmez. O zaman siz de sessizce gidiverin. Biraz rahat bırakın bakalım. Olacağına varacak zaten iş.Söyledim, konuşarak çözülebilecekse lütfen konuşalım dedim. Hayır dedi, yani bunu konuşmak daha fazla canımı sıkıyor, içimdekileri boşaltamıyorum dedi.
İşte o gitmek kolay olsa.. O kadar zor geliyor ki. Kendi kendime diyorum keşke sabah olmasa hep gece kalsa..O zaman uzatmanın alemi yok. Siz de kararlı bir duruş sergileyin. Ne bileyim fazla diretip adamın vicdanına oynamak da hoş olmaz. Zaten hiçbir şeyi de çözmez. O zaman siz de sessizce gidiverin. Biraz rahat bırakın bakalım. Olacağına varacak zaten iş.
İşte, sizin sorununuz bu, temelde.Haa unuttum söylemeyi, en çok ağırına giden şey olmuş,
Bana hediye telefon almıştı 15-20 gün oluyor işte. Ben sadece öpmüş teşekkür ederim demiş geçmişim. Yani insan bi sevinirdi, sevinmese dahi sevinmiş gibi yapardı falan dedi. Aldın kenara koydun, işine devam ettin. Bence bi nezaketen kurcalayabilirdin dedi. Bu çok ağırına gitmiş işte.
Ama bunda da inanın kötü bi amaç niyetim yoktu. Yani zaten sağolsun ihmal etmez sürekli hediye alırdı. Yani bu yüzden normal bi durum gibi gelmişti o yüzden de öyle yapmıştım
Aynı şeyi sordum şimdi? Öyle gidiliyorsa ben de haftaya diyeceğim müdüre, eşimle kavga ettim 15 gün bilemedin 1 ay yokum biraz uzak kalmaya karar verdik haberiniz olsun diyeAdama resmen aydınlanma gelmiş
Siz çalışmıyor muydunuz bankada?
Nasıl başka şehire gideceksiniz?
Ben de anlamadımAynı şeyi sordum şimdi? Öyle gidiliyorsa ben de haftaya diyeceğim müdüre, eşimle kavga ettim 15 gün bilemedin 1 ay yokum biraz uzak kalmaya karar verdik haberiniz olsun diye
Adama resmen aydınlanma gelmiş
Siz çalışmıyor muydunuz bankada?
Nasıl başka şehire gideceksiniz?
Işiniz ne olacak? Nasıl 15 gün mü 1 ay mi belli olmayan sürede ailenize gidebiliyorsunuz?
Siz çalışmıyor musunuz ayrıca, ailenizin yanına nasıl gideceksiniz, ne kadar kalacağımız da belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?