Sanırım boşanacağız

Peki

Yani sizde çocuğunuzun tırnağını keserken kanattı diye boşanmaya kalksanız kocanızdan ben adamın çokta pişman olacağını sanmıyorum.

Kaldı ki kaç tane adam oturup bebeğinin tırnağını kesmeye çalışıp bebeğine bakıyor ki. Konu sahibinin önceki konularına bakarsanız adamın da ailesininde bebeğe bakıp eşinin ev işi yaptığını da okuyacaksınız adam daha napsın pardonda. O da canından bezmiş belli ki

Tamam dediklerinizi aynen uygulayacağım. Şuan engellemedim yazmadım da böyle bir iki hafta bekleyeyim o halde
Şu anda ikiniz de sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Siz kendinizi fazla körüklememişsiniz (kısmen haklı olduğunuz hususlar var) ,
eşiniz de gurur yapmış artı ailesinin etkisinde.
İnsan olaylardan biraz uzaklaştığında daha sağlıklı değerlendirebiliyor.
Allah zorunuzu kolaylaştırsın.

Herkes yaşadığını bilir ben o evin içinde değilim.
Konu sahibinin bazı konularda aşırı hassas ve drone anne olma yolunda ilerlediğini görebiliyorum ancak bu adamın hatalarını da (burdan okuduğum kadarıyla) görmeme engel değil.
26 yıllık evliliğimde sorunların özellikle de krize dönüşmüş olanların hiç bir zaman tek taraflı olmadığını deneyimledim.
Her şey bir tarafa lohusa olması hasebiyle konu sahibi bir tık daha fazla anlayışı hakeden taraf bana göre.

Konuları okursanız zaten konunun lohusalık döneminde de değil nişanlılık döneminde bile mevcut olduğunu göreceksiniz bende konuları okuyunca anladım. Hiç göründüğü gibi değil yani durum. Bir de karşıdaki insanın yaşadıklarını düşünmek lazım. Konu sahibinin çok ciddi takıntıları var. Zaten tedavi görüyormuş belki de lohusalıkla birlikte atakları arttı o yüzden doktora gidin diyorum ısrarla gülücük koyup geçiyor. Ama tedavi olmak istemiyorsa o adam napsın

Allah aşkına yeter artık . Israrla yaziyorsnuz sizi ciddiye almıyorum. Ayrıca tedavi görmüyorum. Bir de eşimle problemlerimde anksiyete yaşamami tek etken olarak gören ,hatta neredeyse hastaneye yatmama kadar teklif etme derecesine gelen bir üyeyi ciddiye almıyorum. Tırnak konusunda da aynı şeyi yaptınız. Ben diyorum ki etini kesti ,bildiğin tırnak yerine parmak ucunu kesti ,etini sıkıştırarak. Bunu bile anlamıyorsunuz daha. Esimin yaotigi hiçbir şeyi de görmezden gelmeniz hele ki eski konulardan dem blvurmaniz illlah ettirdi artık. Eski konularimin çoğunda zaten bir çok üye bana hak verdi. Sizin yuzunizden kendimi açıklamak zorunda kalıyorum. Yok böyle bir şey . Yeter ya hu

Tmm yorum yapmıyorum artık siz haklısınız. Hep haklısınız gittim ben

Onceki konulari kolay kolay hatirlamam ben ama sizi hatirliyorum. Elbette yasanan her olayinizi bilemem ama anlattiklarinizdan olaylari fazla abartan bir kisilik oldugunuzu soyleyebilirim. Esinizi de cileden cikarmis olabilirsiniz ki bence oyle. Yerinizde olsam bu evliligi devam ettirmem cunku her seyi sorun ettiginiz bir adamla evli kalmanizin hicbir mantigi yok

Mesela çocuğa sıcak gelen bir banyoda yıkamaya zorlaması ,parmağını kesmesi , vitaminini almak istememesi, oyuncak aldirmamasi, aylık kontrole götürmemesi, uyuduğu odada müzik dinlemesi ,seviyorum doye uyurken uyandırması bunlar ve doğal seylerse evet ben problemli bir insanım. Üstelik ondan cekimdigim için ikinci el beşik,ikini el giysiler giydirmeme rağmen

Yoo benim öyle bir iddiam olmadı ,diğer mesajlara bakarsanız görürsünüz. Ama sizin aksi yönde iddianiz da mesajlarınızda ortada
Hanımefendi size ruh hastası demedim. Kendinize objektif bakamadığınızı anlattım. Önceki konularda eşimde ailesi de çocuğa düşkün eşim her istediğimi yapar alır çocuğa bakar yazan sizsiniz bende o konulara ve diğer konulara baktığımda çok fazla abarttığınızı gördüğüm için uzmana gidin destek alın dedim ne var yani bunda.

Kk da o kadar çok konunuz var ki baktığımda her şeyi sorun olarak gören ve gözünde büyüten bir yapınız var bu sizi de çevrenizdeki insanları da yorar biraz daha az kaygı duyup hayatı daha keyifli yaşayın diye yorum yaptım. Sizinle özel bir husumetim yok.

Adam ayrıca vitamin almıyor değil siz sağlık ocağınının verdiği vitamini zararlı bulduğunuz için tartışmışsınız. Yani üzgünüm ama sağlık ocağının verdiği d vitaminini bile eleştiriyorsanız sizinle ne hekim geçinebilir ne kocanız ne de başkası. Rahat olun biraz

Yanlis anladiniz beni. Sizin taaa nisanlilik zamaninizda bile sorunlu hareketleriniz var hepsini yazmissiniz. O zamanlarda da cocugunuz yoktu ya. Yazmadiklarinizi bilemem elbette hakli oldugunuz noktalar da vardir. Yeni annesiniz, cocugunuzla ilgili her seye kendiniz karar verebilmelisiniz. Misal oyuncak almak isterseniz gider alirsiniz. Esiniz engel mi olabilir hem de sizin gibi disli bir kadina? Buradan tanidigim kadariyla sizi caninizin istedigini yapabilen bir kadinsiniz. Oyuncak almaya mi gidemiyorsunuz? Esiniz ekonomik siddet mi uyguluyor?

Ya da cocugu kontrole kendiniz goturebilirsiniz. Esinizi neden bekliyorsunuz? Cocugunuzu yikamak icin,vitamin almak icin ve daha bir cok sey icin neden esinizi bekliyorsunuz ona takiliyorum ben. Sanirim her seyi esiyle beraber yapmak isteyen kadinlara sasiriyorum,esiniz calisiyor siz simdilik evde cocuk bakmiyor musunuz? Esinizle bebek bakimi konusunda anlassaniz evet guzel olurdu ama eger istediginiz gibi olmuyorsa neden zorlayip bunu guc savasi haline getiriyorsunuz? Benim oglum 4,5 yasini gecti hic bir konuda hic bir seyi babasina sormamisimdir. Vitamin mi lazim,koyardim cocugu kangurusuna gider alirdim. Gezme mi lazim,alir cocugu cikardim. Ya da kontrole mi gidilecek,alir cocugu giderdim. Babasina hic ihtiyac duymadim. Siz neden ihtiyac duyuyorsunuz? Okey isbirligi olsa guzel ama istediginiz gibi degilse neden bu israr?

İçeriğindeki madde hakkında zerre kadar bilgisi olmadığı halde fikri olan ve olayı hekimle geçinme konusuna kadar getiren birinin yazdıklarını daha fazla ciddiye alamiycam. İçeriğini araştırırsanız öyle konusruz.

Eşinizin yaptığı tabi ki kesinlikle doğru değil, ailenizin yanında sinirlerine hakim olması biraz öfkesini yutması gerekiyordu, yapamamış. Bence de biraz kabuğunuza çekilin, ortalık durulunca eminim eşiniz de farkına varacaktır yaptığı saygısızlığın, konuşmak isteyecektir. Konuşmak istemezse de siz teklif edin. Sizin de onun da yaptığı karşılıklı hatalar var kendinizi sakin bir dille ifade edin, orta bir yol bulunacaktır.

Evet ekonomik şiddet uyguluyor çocukla ilgili. Çalışan o ,ben değilim ve her konuda beni darliyor. Müsaade etmiyor. Bu tartışmada direk kartlarimi almasindsn anlarsınız

İnşallah ,ben de öyle düşünüyorum

Aylık d vit enjeksiyon yaptırıyorum 3 ayda bir d vit değerlerime bakılır. Ketojenik beslenirim düzenli spor ve meditasyon yaparım.

Ama herşeyi ben biliyorum moduna girmem. Hayatta başarılar.

Aylık d vit enjeksiyon yaptırıyorum 3 ayda bir d vit değerlerime bakılır. Ketojenik beslenirim düzenli spor ve meditasyon yaparım.

Ama herşeyi ben biliyorum moduna girmem. Hayatta başarılar.
Ben sadece içeriğini araştırın dedim . Litffen artk susun zira sizi ciddiye almadigimi belirtirm

bu durumda o içeriğinde zararlı madde olan d vitaminini veren doktoru da dava etmeniz gerekir.
sizce bir doktor kolay kolay bir bebeğe zarar verecek bir ilacı yazabilir mi ilaç olarak ?

Evet ekonomik şiddet uyguluyor çocukla ilgili. Çalışan o ,ben değilim ve her konuda beni daraliyor.
Size ev gecimi ve ozel ihtiyaclariniz icin bir butce birakmiyor mu? Eger birakmiyor da sizin tek takip da burada anlattiginiz sey cocugun oyuncagini vitaminini almamasiysa bakis aciniz degisik. Konuyu esim bana ekonomik siddet uyguluyor diye acmaliydiniz o zaman yorumlar farkli olurdu. Kendinizi ifade edemiyorsunuz bu sebeple haksizsiniz diyenlere kizmayin. Bana da birisi kocam cocugumun tirnagini yanlislikla kanatti bu yuzden bosanicam dese bi de get der gecerim manyak midir nedir derim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…