- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Harcamayacagini pardonCaba harcayacagini mi soyledi harcamayacagini mi? Keyfi bilir gerci o caba harcasa da harcamasa da siz caninizin istedigini yaparsiniz neticede. Aileniz nasilsa destek,bir sure sonra calisirsiniz da. Gerek yok ekonomik teroru cekmeye
Canım onunla anlaşmak istemiyor. Çünkü çocuk konusunda aynı şeyleri düşünmüyoruz. Mesela önceden araştıran sensin sana tabi olucam diyen adam bugün diyor ki ben çocuğu kafama göre yetiştiririm. Kendi kafama göre ne doğru ise o şekilde. Ama ben uzmanlardan,kitaplardan ,tecrübelerden yararlanarak yetiştirmek istiyorum. O bunu başta kabul etti ,şimdi umrudegil.magazaya girip elini dezenfekte etmeden çocuğa sürüyor. Covid var insan dikakt etmez mi?Caba harcayacagini mi soyledi harcamayacagini mi? Keyfi bilir gerci o caba harcasa da harcamasa da siz caninizin istedigini yaparsiniz neticede. Aileniz nasilsa destek,bir sure sonra calisirsiniz da. Gerek yok ekonomik teroru cekmeye
Kazanan o olabilir arkadasim,siz de o evde yasiyorsunuz. Okey kimse kimseye bakmak ve gecindirmek zorunda degil ama cocugunuzun ihtiyaclari icin de izin alacak degilsiniz.hassas olmayin o sebeple. Kendinize almiyorsunuz,hos aladabilirsiniz haksizsiniz diyemem alisveris konusunda. Inandiriciliga gelince,aciklamaya calistigim gibi sizi kirmak istemiyorum ama tum konularinizda dimdik laf soyleyen bir kadinin kocasina karsi pisirik durmasini anlayamiyorum. Sadece buydu yani demek istedigim yoksa yalancisiniz demek istemedim lutfen yanlis anlamayin. Ben vitamin almak isteyecegim kocam da yok diyecek ha,aksama yiyecek yemek bulamaz o evde o adam,onu demek istiyorum. Siz de boyle yapin, sinmeyin ama adami da sindirip yildirmayin. Eski konulardan dem vurmayi sevmem,hoslanmam ama arka arkaya konularinizi acip okuyan bir insan esinizin sabrini sonuna kadar zorladiginizi,bu sebeple adamin delirdigini ve bardagin tastigini dusunur. Sizin de haksiz oldugunuz durumlar cogunlukta. Lutfen kendiniz icin boyle davranmayin. Ben sizin kotulugunuzu niye isteyeyim,ya da burdaki uyeler neden istesin? Siz mutsuz olunca bize madalya takmayacak kocaniz ve ailesi. Sadece gorduklerimize yorum yapiyoruz kizmayin yani.Çünkü kazanan o olduğu için ses etmeye çekiniyorum. Para mevzularinda hassasım. Bazı soruların cevabı için hayatimi tammsen bilemniz lazım. Yani neden bursda inandiri değilsin diyorsunuz ya. Neden bursda yalan uydurayim. Ki o kadar uzguunim normal konuyu bile açıklamaktan acizim şuan
Elbette dikkat etmek lazim,covit olmadan once de dikkat edilmeliydi sonucta karsinizda savunmasiz bir bebek var. ama bu sorunlariniz cozumlenmez bosandiginizda. Cunku o babasi olmaya devam edecek cocugun. Yine onu istedigi ve bildigi gibi yetistirecekCanım onunla anlaşmak istemiyor. Çünkü çocuk konusunda aynı şeyleri düşünmüyoruz. Mesela önceden araştıran sensin sana tabi olucam diyen adam bugün diyor ki ben çocuğu kafama göre yetiştiririm. Kendi kafama göre ne doğru ise o şekilde. Ama ben uzmanlardan,kitaplardan ,tecrübelerden yararlanarak yetiştirmek istiyorum. O bunu başta kabul etti ,şimdi umrudegil.magazaya girip elini dezenfekte etmeden çocuğa sürüyor. Covid var insan dikakt etmez mi?
Zaten teşhis koyabildek sizin şuyunuz car yazarız ben size gayet kibar bi şekilde bi pskiyatriye gidin yazdım ne var bunda bunkadar ön yargı diğer konunuzda bi sıkıntınız olduğunu da yazmışsınız lohusalık doğum sonrası depresyonları falan bazen ağır sonuçlar veriyor, siz belki farkında değilsiniz ama tutarsızsınız, bu kötü ters ard niyetle söylemiyorum yine dile getiriyorum sadece sizden başka herkesin bebeğinize zarar vereceğini düşünüyorsunuz burada dışarıdan vi göz olarak cevap istemişsiniz bizde yazdık sizin hayatınız sonuçta ama bu şıkkı da gözden geçirip bi pskiyatriye gitseniz doktor dese bi probleminiz yok ne var bunda sanki size deli dedim hastaneye yatırsınlar dedim diğer konuları da siz yazmışsınız işte ileride pişman olmamak için elinizden gelen herşeyi yapmayı düşündüğünüz için söylüyorum bi pskiyatriye gidin diye gitmezseniz de sizin çocuğunuz sizin hayatınız napalım biz burdan yaniBen internet üzerinden bu şekilde teşhis koyan insanları gerçekten anlamıyorum. Mesela bu konuda böyle dusunmenize neden olacak ne yapmış olabilirim. Bunu çok ciddi soruyorum
Ee burdan kendi yazdıklarını inkar edip ki yıllar öncesi konular değil 3-4 konusunu okudum hepsi 2020 yılına ait 4-5 ay öncesini eski eski diiyr dile getiriyor. Aslında ard niyetli diye bakıyor bize ama kötü bişey söylemiyoruz inşaallah anlar, hem soruyor hem yeter diyor değişik adama da aynısını yapıp ev işi çocuk bakımı her konuda yardımcı olduğunu söyleyip en ufak ni yanlışlıkta(tırnağını keserken parmağını kesti diyor) çıldırıyorsa bide ailesini gip ana babası danası toplanıp adama saydırıp sonra da aileme karşı saygısızdı diyorsa be diyelim eşi ailesiyle birlikte oturup kadına buna benzer şeyler söylese biz hakılılar mı diyeceğiz aile içindeki soruna eğer kesinlikle bitmiyorsa evlilik bence dış tarafsız bi ortamda konuşulmalı ayrıca o da baba çocuğunun tırnağını keserken bilerek mi kesmiş parmağını sırf kötülük olsun diye Allah korusun yarın kendisi de düşürebilir yanlışlıkla tutamayabilir yada canını acıtabilir kim ister yavrusunu acıtmayı ama yanlışlıkla yani adamı boğsaydı bideTmm yorum yapmıyorum artık siz haklısınız. Hep haklısınız gittim ben
İzlediği filmi bile gerçekmiş gibi algılayan bir insan hanımefendi bir sürü konu açmış tutarsız ben bunları gösterince suçlu oldum.Ee burdan kendi yazdıklarını inkar edip ki yıllar öncesi konular değil 3-4 konusunu okudum hepsi 2020 yılına ait 4-5 ay öncesini eski eski diiyr dile getiriyor. Aslında ard niyetli diye bakıyor bize ama kötü bişey söylemiyoruz inşaallah anlar, hem soruyor hem yeter diyor değişik adama da aynısını yapıp ev işi çocuk bakımı her konuda yardımcı olduğunu söyleyip en ufak ni yanlışlıkta(tırnağını keserken parmağını kesti diyor) çıldırıyorsa bide ailesini gip ana babası danası toplanıp adama saydırıp sonra da aileme karşı saygısızdı diyorsa be diyelim eşi ailesiyle birlikte oturup kadına buna benzer şeyler söylese biz hakılılar mı diyeceğiz aile içindeki soruna eğer kesinlikle bitmiyorsa evlilik bence dış tarafsız bi ortamda konuşulmalı ayrıca o da baba çocuğunun tırnağını keserken bilerek mi kesmiş parmağını sırf kötülük olsun diye Allah korusun yarın kendisi de düşürebilir yanlışlıkla tutamayabilir yada canını acıtabilir kim ister yavrusunu acıtmayı ama yanlışlıkla yani adamı boğsaydı bide
Tam olarak sizin gibi düşünüyorum malesef 4 aylık bebek daha aylık kontrole götürmüyor diyor şu pandemide bide eşim doktor 2 çocuğumuz var ikisini de aylık kontrole götürmedik aşıları dışında boy kilo bakıyorlar sadece hastane yada asm ne fark eder sonuçta hasta insanlar gidiyor çoğunlukla küçüvük bebeği sadece boyuna kilosuna bakılacak diye neden götüresin ki bi sıkıntı varsa götürsün tabi, eltim bebeği düşürdü diyo küfürbaz diyo kocası eltisinin ağzını mı bantlasın değişik yani ve ısrarla ard niyetli kötü diye algılıyor herkesi ama ençok dedesinin kolunun kılları ağzına girdi yazdığı yerde şaşırdım bide kız torunu dedesiyle birlikte uyuyor diye geçen kızım dedesinde kaldı bi gece biraz halasıyla biraz babaannesiyle biraz dedesiyle yatmış aynı gece içinde dini olarak bile mahrem değil. Artı kayınpederim meme ucuma laf etti diyor sonra kendisi açıklamış yok dişleri çıkarsa acıtır dedi diye adamı manyak psikopat (çocuğun parmağını bilerek kesti diye) ailesini ruh hastası (eltisinin çocuğu düşürdüğünü söylüyor) kayınpederi sapık (meme ucuma yorum yaptı diyor) diyorda diyor ama hepsini de yazmış bütün sayfaları okudum aslında kendi yazdığı yorumlarda öyle olmadığını. Allah kolaylık versin size doğru yolu göstersin, pişman olacağınız kararlarda aldırmasın daha da diyecek bişey yok zatenİzlediği filmi bile gerçekmiş gibi algılayan bir insan hanımefendi bir sürü konu açmış tutarsız ben bunları gösterince suçlu oldum.
Arkadaşlar konulara bakmadan yorum yapıyor. Konunun başında pişman olur muyum yazmış hiç birşeyi bilmem ama tedavi almazsa çok pişman olacak gibi duruyor. Artık yazmakta istemiyorum konusuna falan.
Sadece çocuğa üzüldüm.
Benden başka herkes değil ,çocuğuma gercekten zarar verecek olanlar. Bu konuda da çok kaitim var. Bir kismini açıkladım. Size yeterli gelmiyorsa siz bilirsiniz. Ama yazık tsrziniza bakarsanız itici göründüğünü farkedersiniz belki . Bana psikolojik olarak problemli olabileceğimi söyleyen başka uteler de oldu ve hak verdim . Size neden vermedim bı dusunun . NeyseZaten teşhis koyabildek sizin şuyunuz car yazarız ben size gayet kibar bi şekilde bi pskiyatriye gidin yazdım ne var bunda bunkadar ön yargı diğer konunuzda bi sıkıntınız olduğunu da yazmışsınız lohusalık doğum sonrası depresyonları falan bazen ağır sonuçlar veriyor, siz belki farkında değilsiniz ama tutarsızsınız, bu kötü ters ard niyetle söylemiyorum yine dile getiriyorum sadece sizden başka herkesin bebeğinize zarar vereceğini düşünüyorsunuz burada dışarıdan vi göz olarak cevap istemişsiniz bizde yazdık sizin hayatınız sonuçta ama bu şıkkı da gözden geçirip bi pskiyatriye gitseniz doktor dese bi probleminiz yok ne var bunda sanki size deli dedim hastaneye yatırsınlar dedim diğer konuları da siz yazmışsınız işte ileride pişman olmamak için elinizden gelen herşeyi yapmayı düşündüğünüz için söylüyorum bi pskiyatriye gidin diye gitmezseniz de sizin çocuğunuz sizin hayatınız napalım biz burdan yani
Tam olarak sizin gibi düşünüyorum malesef 4 aylık bebek daha aylık kontrole götürmüyor diyor şu pandemide bide eşim doktor 2 çocuğumuz var ikisini de aylık kontrole götürmedik aşıları dışında boy kilo bakıyorlar sadece hastane yada asm ne fark eder sonuçta hasta insanlar gidiyor çoğunlukla küçüvük bebeği sadece boyuna kilosuna bakılacak diye neden götüresin ki bi sıkıntı varsa götürsün tabi, eltim bebeği düşürdü diyo küfürbaz diyo kocası eltisinin ağzını mı bantlasın değişik yani ve ısrarla ard niyetli kötü diye algılıyor herkesi ama ençok dedesinin kolunun kılları ağzına girdi yazdığı yerde şaşırdım bide kız torunu dedesiyle birlikte uyuyor diye geçen kızım dedesinde kaldı bi gece biraz halasıyla biraz babaannesiyle biraz dedesiyle yatmış aynı gece içinde dini olarak bile mahrem değil. Artı kayınpederim meme ucuma laf etti diyor sonra kendisi açıklamış yok dişleri çıkarsa acıtır dedi diye adamı manyak psikopat (çocuğun parmağını bilerek kesti diye) ailesini ruh hastası (eltisinin çocuğu düşürdüğünü söylüyor) kayınpederi sapık (meme ucuma yorum yaptı diyor) diyorda diyor ama hepsini de yazmış bütün sayfaları okudum aslında kendi yazdığı yorumlarda öyle olmadığını. Allah kolaylık versin size doğru yolu göstersin, pişman olacağınız kararlarda aldırmasın daha da diyecek bişey yok zaten
Şuan öyle yapıyorum.Ben ortada bir sorun göremedim s.. demiş ee ne olmus sende ona başka birşey de kapat gitsin ya. Bunlar eften püften şeyler. Bunlar için bosanılmaz. Adamı sevmiyorsun herşey gözüne batar olmuş onuda bıktırmışsın bellli dünyada sadece sizin kızınız yok diyebiliyor. Buluttan nem kapmayı bırakın biraz ara verin sonra değerlendirin
Haklısınız. Çocuk için değer. Teklif edecegimBence her yöntemi denemeden boşanmayı dusueyin. Terapiyi deneyin. Esiniz buna yanasmiyorsa da huzur içinde bosanin
Evet, böyle bir dünyada uyuyamaz. Bu benim tercihim. Dünyadaki taciz ve tecavüz olayları da bu gorusumu destekliyor. Hele ki öyle bir adamlaDede kız torunu ile uyuyamaz mı ne münasebet? Ben erkek torunum ile uyuyamaz mıyım yani niyetim mi bozulacak. Namahrem bile değil. Yıkama konusunda belki de haklılardır detay bilmediğim için konuşamıyorum ama şunu söyleyeceğim. O çocuk sadece sizin çocuğunuz değil onların da torunu
Off ailemin ona saydirdigini nereden biliyorsunuz? Ailem ona gel aranızda çözelim büyümesin diye yalvardı. Çünkü onun ailesi bilse bütün âlee yayar.Onun kendini ifade etmesini istedim onu alttan aldı. Buna rağmen aileme ve bana saygısızlık etti. Bahane olarak da sinirlenince böyle oluyorum diyerek kendine yer yaptı Evet tırnak olayında eşim suçlu çünkü ben onun dikkatsiz biri olduğunu biliyorum ve uyarmama rağmen yaptı. Öncesinde de sıcak suda yıkamaya kalktı. Hep böyle umursamazlık yapıyor. Evet eşim iyi biriydi çocuktan sonra anlaşmazlık çıktı bunu saha kaç kez izah edicem ben.Ee burdan kendi yazdıklarını inkar edip ki yıllar öncesi konular değil 3-4 konusunu okudum hepsi 2020 yılına ait 4-5 ay öncesini eski eski diiyr dile getiriyor. Aslında ard niyetli diye bakıyor bize ama kötü bişey söylemiyoruz inşaallah anlar, hem soruyor hem yeter diyor değişik adama da aynısını yapıp ev işi çocuk bakımı her konuda yardımcı olduğunu söyleyip en ufak ni yanlışlıkta(tırnağını keserken parmağını kesti diyor) çıldırıyorsa bide ailesini gip ana babası danası toplanıp adama saydırıp sonra da aileme karşı saygısızdı diyorsa be diyelim eşi ailesiyle birlikte oturup kadına buna benzer şeyler söylese biz hakılılar mı diyeceğiz aile içindeki soruna eğer kesinlikle bitmiyorsa evlilik bence dış tarafsız bi ortamda konuşulmalı ayrıca o da baba çocuğunun tırnağını keserken bilerek mi kesmiş parmağını sırf kötülük olsun diye Allah korusun yarın kendisi de düşürebilir yanlışlıkla tutamayabilir yada canını acıtabilir kim ister yavrusunu acıtmayı ama yanlışlıkla yani adamı boğsaydı bide
Anksiyete hastası biri olarak o filmden o şekilde etkilenmem çok normal . Yeni bebek sahibi olarak da bazı konularda kafamda butunlujk kuruoetkilendim ve geçtim . Anksiyete sorunum zaten var diyorum. Ama burun bunlarin tek sebebi gibi gösterip yirtinmanza alam veremiyorum. Neredeyse eşim tamamen melwlek ben şeytan. Bir harf bile eşim ve ailesine olumsuz yorum yapmayan bir insanisinz siz.İzlediği filmi bile gerçekmiş gibi algılayan bir insan hanımefendi bir sürü konu açmış tutarsız ben bunları gösterince suçlu oldum.
Arkadaşlar konulara bakmadan yorum yapıyor. Konunun başında pişman olur muyum yazmış hiç birşeyi bilmem ama tedavi almazsa çok pişman olacak gibi duruyor. Artık yazmakta istemiyorum konusuna falan.
Sadece çocuğa üzüldüm.
Merhaba arkadaşlar
Dün bir konu açmıştım eşimle ilgili. Eşimden boşanmak istediğimi ama içimin tam rahat etmediğini söylemiştim. Boşanma sebebi de çocuğum ve esimin ailesi ile ilgiliydi. Belki hatırlayanlar vardır.
Buün konuştuk eşimle , tüm gün mesajlastik.Ben kararımın kesin olduğunu söyledim. Cünkü onun değişmeyeceğini gördüm, konuşmaya çalıştım konuşamadım. Uzlaşamadım. Hatalarını kabul etmedi. Hala benim ailesine karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünüyor ve bana bir küfür etti s...git dedi. Bunu affedemiyorum. Bu söylediği lafi unutamıyorum. Bugün de ailem onu eve çağırdı. Buraya geldi ve çok pişkin davrandı. Aileme saygısızca davrandı ve en son giderken de dünyada bir tek sizin kiziniz yok dedi. İster gelir ister gelmez şeklinde konuştu.
Bugüne kadar bana hep katlandığını, beni çektiğini söyledi.
Ben ise oğlum için en doğru olan neyse onu yapmak istediğimi söyledim. En başından beri böyleyim. Ama onun öyle bir kaygısı yok. Derdi sadece ailesi. Aesine karşı bir kinim olduğunu düşünüyor. Hatta hiçbir konuda ailesine uyaramayacağını, çocuğumuz için bile olsa, uyaramayacağını söylüyor.
Bana göre çocuk yetiştirme konusunda yanlış olan şeyler ona göre çok doğru.
Mesela babasının bebeğimi elimizden alıp yıkaması, elini oğlumun yüzüne sürmesi, kız torunu ile uyuması, meme ucuma kadar yorum yapması eşime göre cok doğru şeyler.
Eşim oğlum konusunda çok dikkatsiz. Orneğin d vitaminini vermek istemiyorum (sağlık ocağının verdiğini). Cunkü içerisinde zararlı bir madde var. Ben başka bir marka almak istedim . Bunu anlatana kadar bile çok dil döktüm. Ya da bir oyuncak alacağım zaman sorun oluyor. Mesela yapma dediğim halde tırnağını kesmeye kalktı parmağını hafif ucundan kesti oğlumun. Bunun gibi bir sürü sıkıntılar yaşadık.
Ben artık tahammül edemiyorum. Sanırım boşanma olayımız ciddi.
Sizlere cok samimiyetle sadece tek bir şey söylemek istiyorum, boşanma konusunda beni tedirgin eden sadece oğlumun parçalanmış bir ailede büyüyecek olması. Bunun dışında eşimin gözümde hiçbir değeri artık yok.
Ailemin yanındayım. Boşanmak için ne yapmam lazım .
Bu arada kartlarını aldı. Oğlum için bile harcama yapmama müsade etmeyecek. Bu süreçte ailem arkamda. Durumumuz iyi ve tek torun olarak oğlumu çok seviyorlar. Ben de ilerde çalışırım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?