Yanlis anladiniz beni. Sizin taaa nisanlilik zamaninizda bile sorunlu hareketleriniz var hepsini yazmissiniz. O zamanlarda da cocugunuz yoktu ya. Yazmadiklarinizi bilemem elbette hakli oldugunuz noktalar da vardir. Yeni annesiniz, cocugunuzla ilgili her seye kendiniz karar verebilmelisiniz. Misal oyuncak almak isterseniz gider alirsiniz. Esiniz engel mi olabilir hem de sizin gibi disli bir kadina? Buradan tanidigim kadariyla sizi caninizin istedigini yapabilen bir kadinsiniz. Oyuncak almaya mi gidemiyorsunuz? Esiniz ekonomik siddet mi uyguluyor?
Ya da cocugu kontrole kendiniz goturebilirsiniz. Esinizi neden bekliyorsunuz? Cocugunuzu yikamak icin,vitamin almak icin ve daha bir cok sey icin neden esinizi bekliyorsunuz ona takiliyorum ben. Sanirim her seyi esiyle beraber yapmak isteyen kadinlara sasiriyorum,esiniz calisiyor siz simdilik evde cocuk bakmiyor musunuz? Esinizle bebek bakimi konusunda anlassaniz evet guzel olurdu ama eger istediginiz gibi olmuyorsa neden zorlayip bunu guc savasi haline getiriyorsunuz? Benim oglum 4,5 yasini gecti hic bir konuda hic bir seyi babasina sormamisimdir. Vitamin mi lazim,koyardim cocugu kangurusuna gider alirdim. Gezme mi lazim,alir cocugu cikardim. Ya da kontrole mi gidilecek,alir cocugu giderdim. Babasina hic ihtiyac duymadim. Siz neden ihtiyac duyuyorsunuz? Okey isbirligi olsa guzel ama istediginiz gibi degilse neden bu israr?