sanırım annem beni sevmiyor :(

cok zor gercekten..inan okurken cok uzuldum..
ama sunu farketmen lazim,ne kadar insan icinde konusmaya cekiniyorum filan desen de duygularini harika ifade ediyorsun..bilincli oldugun iyi kalpli oldugun izlenimi olustu bende..
bak bence bi blog filan yazmaya basla..eger elinden yaratici obje tasarimi filan geliyorsa boyle bir ugras edin ve onlari insanlarla paylas..hatta ilerde satisini bile yapabilirsin belki bunlarin:KK66:
anneni duyma,gorme,muhattap alma.
sov izleyicisi varken kiymetli..seni sevsin sevmesin artik bunu dusunme,o haddini cok asmis..bundan sonra ona karsi duvar gibi ol,aglama dik dur..tipinle mi dalga geciyor,ben Allahin ozenle yarattigi kulum de gec..konusmanla mi dalga geciyor,ben boyle bi ses tonuna sahip oldugum icin mutluyum de gec..yani kendinle barisik oldugunu goster o kadina..cunku annen olacak insan kendiyle barisik degil ve seninde kendinle barisik olmani istemiyor..

kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden:KK43: annem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun :KK43:

Annenizin yaşadıklarından ötürü psikolojisi bozulmuş olabilir. Sanki kimseye çatamıyor da hıncını sizden alıyor gibi geldi. Bence sizi sevmediğinden değil, belki sinirleri yıpranmış,kendini yalnız hissediyordur. Sinirini sizden çıkarıyordur. En yakınında olduğunuz için.
Annenizin yaşı kaç bilemiyorum ama başta söylediğim gibi olan insanlar yaşları ilerledikçe daha hırçınlaşıyorlar

Birazda aynı ev ortamından kaynaklanıyor cıkın evden sizi eve baglayan bişey yok gezin tozun akşama kadar stresinizi atın havalarda iyi oturun parkta bahçede oturmayın evde bitmez bu sıkıntılardeğişik insanlar görün konuşun farklı konular paylaşın.Akrabalar hariç başka insanlarla:KK19::KK5:

anneni pisikolojisi cok ama cok bozuk .ilac felan kullanmiyorsa acil dr gidip yazdirmali.sende bunlarla ugrasmak istemiyorsan hayirli bir kismet icin bol dua et.

Elin adamı çok iyi sever sen yeter ki kendini hayatı duygularını olduğu gibi kabul et ve sev. Evlenince annen yüzünden başlarda soryn yaşarsan bile eşin senin yüreğinin güzelliğini farkettikçe sana destek olacaktır. Ayrıca sen annene dönmek istemediğinden evliliğinde yapıcı olursun, Hiçbirşey için kaygılanma. Annen sevmeyi bilmiyor sevgisini göstermeyi de bilmiyor bence anneannen de bilmediğinden bu kısırdöngü halini almış. Ama ilgi ve sevgi bekliyor. Seni seviyor. Hem de çok. Ama kendini suçluyor. Dik dur. Yanımda ol karşımda değil de beceremez ama dene. LüTfen sen de ilerde kızın olursa ne yaşarsan yaşa kızına kusma. Benim annem de aynı. Mutsuz annesinin sevgisini almamış babam da mutlu edemedi. Delirdi. Raporu da var. Beni mahvetti ama öldürmeyen yumruk diriltir. Eşim de sevgisini dolu dolu ifade edemiyor. Ama ezmiyor üzmüyor hakaret etmiyor. Bazen kontrolümü kaybedip kızımı gereksiz bunalttığımı farkettiğimde miras davranışlarımı hemen düzeltiyorum. Tabi yapmacık ama kızım gözlerine bakıp gülümsersem beni affediyor özür de dilersem.. daha 7 yaşında neler yaşattım :KK43:

Sevgiyi annesinden alamayan sevgiyi veremez annenin durumu bu , ama bunun farkında değil güya bu tavrıyla seni iyi yetiştirdiğini sanıyor otur annenle konuş ve sakın korkma oda artık gerçeklerle yüzleşsin

valla anlattıklarınızın ne çektikleriyle ilgisi var nede şeker hastalığıyla..
benim annemin çektiklerini yazsam herhalde roman olur..
ama hiç birimizden çıkarmadı acısını hala konuşurken en yumuşak en tatlı nasıl söylerim diye çabalar..
yani sizin annenizde var gerçekten sorun.. bence psikokoga götürün en kısa sürede.. yada tepkinizi koyun.. kırıldığınızı söyleyin... içinizde geçmeyecek yaralar açtığınızı söyleyin..
annedir saygılı olmak zorundayız ama savunun sizde kendinizi neden ağlıyorsunuz.herşeyi geçtim bi anne kızına nasıl o..pu der ki..

Galiba annen babandan ve halandan nefret ediyor. Onlara söylemek istediklerini sana söylüyor.

Canım benim çok üzüldüm, kendine güven lütfen annen anormal. hiç erkek arkadaşn olmadı mı?
Erkek arkadaşım olmadı canım daha doğrusu ilk buluşmaların ötesine geçemiyorum çünki annemde aynı zamanda aşırı koruma içgüdüsü var aşırı kaygılı bir arkadaşımla buluşsam acaba noldu niye geç kaldı çocuk mu birşey yaptı aşırı kaygılı bazen bunaltır yani biriyle evlenmek içinde en az 3 ay görüşmen gerek tanıman için buluşacaksın güveneceksin ama annemin o kadar sabrı biri çıksın hop hemen evlenelim

Yok canım öyle değildir heralde.Siz büyüksünüzde ondan size içini boşaltıyordur.Bide erkekler kadınlar gibi değildir fazla dert sıkıntı dinlemeyi sevmezler.Siz bence sadece dinleyin boşverin anlatsın dursun takmayın kafanıza.:KK47::KK14: Birazda sanki anneniz suçlu gibi 2 tane evlilik geçmiş başından.Demekki çok fazla dırdır etti evlilikleri bozuldu.Dediğim gibi erkek milleti çok konuşan kadın sevmez benim eşimde öyle babamda öyle tanıdığım erkeklerin geneli böyle canım
Yok canım Evliliğin bitmesinde baştan sona babam Hatalı ama annemin hatası bu zamana kadar hep susmuş içine atmış bir yerden çıkacak elbet acısı şimdide böyle çıkarıyor

kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden:KK43: annem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun :KK43:

benim annemde böyleydi,

Elin adamı çok iyi sever sen yeter ki kendini hayatı duygularını olduğu gibi kabul et ve sev. Evlenince annen yüzünden başlarda soryn yaşarsan bile eşin senin yüreğinin güzelliğini farkettikçe sana destek olacaktır. Ayrıca sen annene dönmek istemediğinden evliliğinde yapıcı olursun, Hiçbirşey için kaygılanma. Annen sevmeyi bilmiyor sevgisini göstermeyi de bilmiyor bence anneannen de bilmediğinden bu kısırdöngü halini almış. Ama ilgi ve sevgi bekliyor. Seni seviyor. Hem de çok. Ama kendini suçluyor. Dik dur. Yanımda ol karşımda değil de beceremez ama dene. LüTfen sen de ilerde kızın olursa ne yaşarsan yaşa kızına kusma. Benim annem de aynı. Mutsuz annesinin sevgisini almamış babam da mutlu edemedi. Delirdi. Raporu da var. Beni mahvetti ama öldürmeyen yumruk diriltir. Eşim de sevgisini dolu dolu ifade edemiyor. Ama ezmiyor üzmüyor hakaret etmiyor. Bazen kontrolümü kaybedip kızımı gereksiz bunalttığımı farkettiğimde miras davranışlarımı hemen düzeltiyorum. Tabi yapmacık ama kızım gözlerine bakıp gülümsersem beni affediyor özür de dilersem.. daha 7 yaşında neler yaşattım :KK43:
evet çok Haklısın ananem de bizimle yaşıyor ve kendisi de hiç sevgi görmemiş ve çok bencil bir kadınmış annem de hem babamdan hem anneannemden çekmiş Ömrü boyunca herkesin sorumluluğunu üstüne almış aman oğlum ben getiririm ben götürürüm aman sen yorulma haliyle kendi psikolojisine etti ne ettiyse ama sonra bunu kullanıyor ben saçımı süpürge ettim diye bilmiyorum bu böyle gitsin istemiyorum ama dikkat ettim ben de sinirli ve sürekli birşeyleri eleştiren şikayetçi biri olmaya başladım bu durumdan hiç hoşlanmıyorum çok Kırıcı oluyorum çünki

Bi an bu anlattıklarında yengemi gördüm canım inan o da aynen böle ve çoçuklarına bunlardan çok daha kötü hakaretler eder ot .okdan sebeplerden herşeylerini eleştirir vs ve amçam ile ewli madden bi sıkıntılarıda yok ama görsen öz anne olduğuna inanmazsın düşün yani kuzenim ewlenicemm kurtulucam diye sewiniyordu ve kurtuldu da şimdi kardeşi için dua ediyor o da ewlensede kurtulsa diye özgüven diye birşey bırakmadı çoçuklarda inan yeri değiştirilen bi bardak yüzünden bile ağza alınmıycak hakaretler ederdi utanmaz bide onun bunun misafirlerin yanında bile inş sende biran öncce hayırlı bi kısmet le karşılaşırsın rabbim yardımcın olsun

büyük konuşmayım da ben daha olmayan çocuğuma böyle şeyler dediğimi düşündüm içim acıdı,annenizin hiç acımıyor galiba.çok erken yaşta mı çocuk sahibi olmuş? genelleme yapmayayım da bazı insanlar erken yaşta evlenip çoluk çocuğa karışınca bu durumu lütuf olarak görmüyor, ama uzun yıllar çocuk özlemi çeken ve biraz daha geç anne baba olan insanlar çocuğun kıymetini daha cok biliyor. bilinçli olmakla alakalı galiba

Annenizin psikolojisi hiç iyiye benzemiyor, kendinde değil bu yüzden duymayın o lafları, anne diye saygı duyuyoruz evet ama bir yere kadar.
Bence seni babana , babanın ailesine benzetiyor ve onlara da kin duyduğundan, seni bazen onlar gibi görüyor, böylece hırsını senden çıkartıyor.. Kaç kurtul bence 27 yaşındasın, annen seni kısıtlamasın bu yaştan sonra, bu yaşta istediğin gibi sosyal olamayacaksan, sevgili yapamayacaksan, ne yapacaksın..

Ayrıca eminim çokta güzelsindir anneni salla gitsin, annenin lafları yüzünden kendine güvenini kaybedip özgüvensiz bir birey olma.. Bi insana 40 kere denince insan ben böylemiyim acaba diyor, özümsüyor. Öyle olmamasına rağmen..

Annen de psikiyatriste vs gitmeyeceğinden tahminen, birbirinizden uzak durmalısınız yoksa sende sosyal fobisi olan biri olup çıkacaksın.. Allah kolaylık versin :KK43:

Canım yasın 27 şöyle cevrende seni ahlaki değerleri oturmuş saygılı evine bakabikecek birinle tanistirssinlar kendi yuvani kurmak istemez msn? Annrn SNA hic hak etmediğini şekilde davraniyor. Çözüm evlilik değil tabi ki alternatif seçenek çünkü ben annenin duzelebilme ihtimalini göremedim su an için. Yani bir anne kizina nasil sunu diyebilir param yok s.ktr git

Seni cok cok iyi anliyorum.
Bi insanin annesi hayatinda cok buyuk kalici izler birakabiliyo.
Evet senin dedigin gibi bi bakmissin annen gibi olmussun.
Bende o yolda ilerliyorum.kendimden nefret etmeye basladim

teşekkür ederim yorum ve destekleriniz için bugün biraz daha iyiyim yorumlarınız beni biraz olsun rahatlatıyor bu siteyi de bu yüzden çok seviyorum çoğuzaman yalnız olmadığımı hatırlatıyor bana rabbim inşallah hayırlı bir şekilde tabiki evden çıkıp kendi düzenimi kurmayı nasip eder öyle dua ediyorum :110:

Bence anneniz sizi seviyordur ama ya psikolojisi aşırı bozuk, ya kötü kalpli bir insan, ya da ikisi birden. Bunların hiçbiri sizin suçunuz değil. Yani olayın sizinle ilgisi yok, siz üstünüze alınmayın.

Bu şekilde yaşamamak sizin elinizde. Maaşınız ne kadar düşük olsa da illa ki kiralayacak bir yer bulunur. Konforsuz olur kötü olur ama şu anki halinizden çoook daha mutlu olursunuz.

X