• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Eşinizin durumu tam manası ile yavuz hırsız ev sahibini bastırır. Kusura bakmayın ile alenen aldatılmışsınız, bir erkek daha önceden arkadaşı olmayan iş yerindeki kadınla, üstelik sizde aynı iş yerinde olmanıza rağmen sizden gizli buluşuyorsa bu aldatmadır. Siz iş yerinden bir adamla ondan gizli başbaşa görüşün bakalım ne oluyor. Bir engelli listesinden size etmediğini bırakmamış, o zaman ne yapardı Allah bilir. Bence eşiniz çok akıllı davranmış size kendini allem etmiş kallem etmiş affettirmiş, şimdi siz yeni delil bulmadıkça artık bu nedene dayanamazsınız çünkü affetmişsiniz, şimdi de adam sizi suçlu çıkaracak şeyler peşinde, boşansanız bile tazminat falan almayın diye.
Aynen dediğiniz gibi düşündüm ben de. Bu resmen aldatma illa yatmanıza gerek yok demiştim. Dediğiniz doğru allem etti kalem etti iş yerinde sıkıntılar içindeyim o gerekli yerlere (üst mevkilerden bahsediyor) ulaştıracak vs diye diye ikna etti. Bir daha olursa yalan söylersen affetmem demiştim zaten. Aynısını ben yapsam öldürür herhalde! Öyle bir yavuz hırsız ki bunlara rağmen beni suçlayabiliyor engelli listesindeki numaralardan.

Ama aile ilişkilerim zarar görüyor diyen bir adama bir yıl sonra bu şekilde mi atmıştır? Yanlışlıkla olabilir ama niye açmıyon ya yazması şüphelendirici...
Ben baktım engellediğim numaralarıma mesajlar var. Ordan yola çıkarak dedim. Eşinin açmaması da engelli olduğundan

Ben baktım engellediğim numaralarıma mesajlar var. Ordan yola çıkarak dedim. Eşinin açamaması da engelli olduğundan
Burada sadece bu kadının attığı tek mesaj var. İki ihtimal var ya hala görüşüyorlar kadın oradan yazdı eşim fırsat buldukça engeli açıyor whatsapptan görüşüyorlar ama kadın oraya değil normal mesaj attı ya da yanlışlıkla eşimin baş harfiyle başlayan bir arkadaşına yazarken eşime attı mesajı. Başka bir ihtimal yok. Ama vukuatlı olduğu için hala görüşüyor mu diye düşünüyorum.

Kadının nosunu kendi teline kaydet gün içinde watshaptan aynı zamanda çevrimiçilermi bak bari kendi dedektifliğimizi yapalım. Biraz daha oturur düşüncen doğruysa. Bi kaç gün dene.

Gecmıs olsun oncekı konular ıcınde. Sızın arada kaldıgınızım farkındayız bossnmk ıstıyorsunuz ama artk gecerlı bır sebeb arıyorsunuz. Ben anlamadım engellı lıstesındemı duruyor kadın. Ve mesajları masıl engellıyor 3 aydır hıc telefonuna bakmazmıydınz esınızın. Ya o telefın gorusmesı zaten aldatma buda aldatmadır muhtemelen ama nasıl kanıtlanır bılemedım. Bıde 3 ay once dıyorsunz esınız yıne napar eder gecmıs der bu konuyu kapattırır😥
Şöyle anlatayım; temmuz sonunda yazmış bu mesajı kadın. Normal mesaj kısmına gelmiş ama engellenen mesajlar bölümünde olduğu için mesajlara girince görünmüyor ancak ayarlara girince gördüm. Eşim eğer görüştüyse bu kadınla seçimini yapmıştır. Zaten bundan başka bir sürü sebep de varken bu da tuzu biberi olur boşanmamızın. İçim rahat ohhh aldatıldım da der giderim :) Buna sevinilmez elbette ama insanın içindeki şüphelerin boşa olmadığını görünce insanda rahatlama gibi bir şey oluyor. Eşim sürekli telefonuyla olunca ben de şüpheleniyordum ama kendisi kurt gibi temizliyor ne yapıyorsa yakalayamıyorum. O yüzden ortaya çıkarmak istiyorum. Afedersiniz bana b..k atıyor ama kendisi neler neler yapıyor bir bir yüzüne çarpmak istiyorum.

Kadının nosunu kendi teline kaydet gün içinde watshaptan aynı zamanda çevrimiçilermi bak bari kendi dedektifliğimizi yapalım. Biraz daha oturur düşüncen doğruysa. Bi kaç gün dene.
Denedim almıştım numarasını kadının ama pek denk gelmemişlerdi. Hatta pek değil hiç denk geldiklerini görmedim baktığımda.

Bir şişe viski içince keyfi yerinde mi oluyor? Bir şişe viski içince bayılma noktasına gelmesi gerekmez mi :( neden buna takıldım bilmiyorum

Bir şişe viski içince keyfi yerinde mi oluyor. Bir şişe viski içince bayılma noktasına gelmesi gerekmez mi :KK43: neden buna takıldım bilmiyorum
Bir de iki kas gevşetici iğne oldu üstüne içti. Nasıl bir bünyesi var ben de bilmiyorum. Şimdi uyudu neyse ki...

Bıde aynı ıs yerınde cok mu mesafelısınızde bsska kadınlarla bu adam muhabbet ıcıne gırebılıyorlar. Yanı sızı yokmu sayıyor sırkette. Orda calısan kadınlar esınz oldugnu o adamın evlı oldugnu bılmıyormu🤷‍♀️🤔
Ben ücretsiz izindeyim ve çalıştığım zamanlarda eşimle sık sık görüşürüz. Bütün arkadaşlarını tanırım. Bu kadının olduğu birime eşim sonradan geçti. Dolayısıyla tanımıyorum. Ama evli olduğunu bilmeyen yok elbette.

Bir de iki kas gevşetici iğne oldu üstüne içti. Nasıl bir bünyesi var ben de bilmiyorum. Şimdi uyudu neyse ki...
Alkol karşıtı değilim ama bu kadar içen birisiyle olmak istemezdim sanırım. Mesaj konusuna gelince şüphenizde haklısınız sanki, tek o mesajdan ibaret değildir konuşmaları bence de. Ama nasıl takip edebilirsiniz bilemiyorum... Allah yardımcınız olsun, aldatma varsa er geç ortaya çıkıyor...

Şimdi eğer ikiniz de aynı işyerindeseniz, kocanız da karşıdaki bayan da buna cesaret edebilir mi? Ben ilk evlendiğimde bizim de benim malumla aynı işyerindeydik.işyeri dediğimde 300 küsür kişilik kurum. Ama ne bileyim cesaret edebilir mi her ikisi de. Benim de işyerime çok samimi diyebileceğim Bi ortamı var. Ama evli arkadaşlar olarak hakikaten konusmamız gerekirse bile müsait misin falan GB mesaj atar, sonra arayıp konuşur, akabinde de kapatmadan herkes birbirinin eşine selam söylerdi ki eşlerden biri yanlış anlamasın diye. Neden açmıyorsun demeler, engellemeler açıkçası biraz tuhaf geldi bana da, yada herseyden nem mi kapar oldukki.
Konuşmalarını avukata dinletmiştim geçen sene. Dinleyen herkes fazla samimi bulmuştu konuşma üsluplarını. Bizim kurumda da jargon biraz öyle ama buluştuklarını öğreneceğimi düşünmemişlerdi tabi. Kadının eşini de tanıyor eşim evlerine gitmişti bir keresinde. Bana dost olarak anlatıyordu tabi ama ben bu kadar samimi olduklarını o konuşmaları dinleyince öğrenmiştim. İş yerinde evli arkadaşlar eşleri ile birlikte görüşür ya da arkadaşlıkları eşleri tarafından onaylanıyorsa bilindiği sürece bir şey denmez bizim iş yerinde de normal olarak ama eşim en yakın arkadaşına bile bu kadınla görüştüğünü söylememiş. Demek ki yanlış olduğunu ikisi de biliyor. Zaten kurumda görüşmek istememişler o telefon konuşmasında. Kadın telefonda buluşma konuşulurken aaa bu sefer içmem valla kocam bozuk atıyor şeklinde konuşuyor. Bu da daha önce birkaç kez buluşup içtiklerine işaret ediyor.

Zaten çoktan boşvermiştim ne yapıyorsa yapsın modundaydım ama bu kadını beklemiyordum. Fırsatı nasıl olmasın sürekli elinde telefonu!....
Ne kötü birşey bu ya, en başından müsade etmemek lazım buna aslında. Şuan Ne kadar yapma etme bırak telefonu desenizde bu saatten sonra fayda etmez. O yüzden en başında durum buralara gelmeden önünde durulmalı diye düşünüyorum. Nasıl başa çıkılır böyle insanlarla hiç bilmiyorum allah yardımcınız olsun...

Ne kötü birşey bu ya, en başından müsade etmemek lazım buna aslında. Şuan Ne kadar yapma etme bırak telefonu desenizde bu saatten sonra fayda etmez. O yüzden en başında durum buralara gelmeden önünde durulmalı diye düşünüyorum. Nasıl başa çıkılır böyle insanlarla hiç bilmiyorum allah yardımcınız olsun...
Denemedim mi sanıyorsunuz? Çok söyledim kısıtlama getir sınır getir şu telefonuna diye ama karşınızda çocuğunuz yok ki elinden zorla alasınız. Resmen savaş verdim ama pes ettirdi sonunda beni.

Alkol karşıtı değilim ama bu kadar içen birisiyle olmak istemezdim sanırım. Mesaj konusuna gelince şüphenizde haklısınız sanki, tek o mesajdan ibaret değildir konuşmaları bence de. Ama nasıl takip edebilirsiniz bilemiyorum... Allah yardımcınız olsun, aldatma varsa er geç ortaya çıkıyor...
Er geç ortaya çıkar diye sabrettim bekledim ama nasıl yakalayacağım ben bu adamı bilmiyorum! :(
Alkol meselesine gelince dengede olduğu sürece bir şey demem ben de ama eşim abarttı, her gece içer oldu. Son iki haftadır spora başladım artık içmeyeceğim dedi içmiyordu. Bugün o şileyi görmek şaşırttı beni.

O degil de bunca güvensizlikle evliliği daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz?
Güven evliliğin temelidir sizin temel çoktan çökmüş.
Süründürmece yapmadan bitirin gitsin
Böyle bir adamdan kolay kurtulunmaz suçlu beni ilan eder herkese. Elimde nitelikli işe yarar kanıtlar olmalı. Avukat ile bunu görüşecektim aslında ama yoğunmuş da vs diye diye erteledi aradım geri dönmedi. Mecburen başka bir avukat bulmalıyım.

Böyle bir adamdan kolay kurtulunmaz suçlu beni ilan eder herkese. Elimde nitelikli işe yarar kanıtlar olmalı. Avukat ile bunu görüşecektim aslında ama yoğunmuş da vs diye diye erteledi aradım geri dönmedi. Mecburen başka bir avukat bulmalıyım.
Valla sizinki yılan hikayesine dönüyor yavaştan baksana esin de suç bastırma psikolojisine girmiş sana hesap sormalar falan.
Allah yardım etsin

Back