• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Bıde aynı ıs yerınde cok mu mesafelısınızde bsska kadınlarla bu adam muhabbet ıcıne gırebılıyorlar. Yanı sızı yokmu sayıyor sırkette. Orda calısan kadınlar esınz oldugnu o adamın evlı oldugnu bılmıyormu🤷‍♀️🤔
Ah canım evli olsa kaç yazar artık yasak ilişkiler bunu çoktan aşmış durumda kimsenin umuru değil evli mi bekar mı zevkinin peşinde çoğusu instagramda birkaç kez gelen msjları kabul ettim bakayım ne olacak diye evliyim yazıyorum hala diyor ki olsun güzel hoş kadınsın yasak ilişki yaşarız yazıyorlar Allah korusun da evli bekar dinlemiyor artık kimse maazallah

Kari koca surekli birbirinizin acigini ariyorsunuz. Cok yorucu bir evliliginiz var gibi. Direkt bosanip her seyi arkada birakmak en dogrusu gibi

Ah canım evli olsa kaç yazar artık yasak ilişkiler bunu çoktan aşmış durumda kimsenin umuru değil evli mi bekar mı zevkinin peşinde çoğusu instagramda birkaç kez gelen msjları kabul ettim bakayım ne olacak diye evliyim yazıyorum hala diyor ki olsun güzel hoş kadınsın yasak ilişki yaşarız yazıyorlar Allah korusun da evli bekar dinlemiyor artık kimse maazallah
Aynen benmde esımle profıl resmım var ona ragmen ekleyip mesajatıyolar. En son hesabı kapattm. 🤷‍♀️ Kadın erkek ılsıkıleri kıskanmayalım dıyoruz karısmayalım dıyorz karısmayncada affedersın yollarını sasıyolar

Evet kızıyorum çünkü buradaki birkaç şey üzerinden anneliğimi sorgulayıp kızımı düşünmediğimi iddia ediyorsunuz. Kızımı fazlasıyla düşündüğüm için bu kadar sık eleyip ince dokunduğumu bilmiyorsunuz. Babasıyla attığı kahkahalar karşısında ya da bir başkasına benzettiği için baba baba diye bağırdığında neler hissettiğimi nereden bileceksiniz ki... O sırada aldığım boşanma kararını sırf kızımdan dolayı yeniden yeniden düşündüğümü, sonra bunun sonu yok küçükken olsun iyice alışmasın babasına diye bu kararı verdiğimi bilmeden ancak yargılarsınız oturduğunuz yerden. Yapmayın lütfen... Kimse kimsenin ne yaşadığını, kaç kez kendiyle kavgalar ettiğini, kaç gecenin sabahında yeniden her şeye kendini hazırladığını bilmez, bilemez. O yüzden özellikle anneliğim konusunda söylenenleri kaldıramıyorum. Kızımı düşünmediğim gibi bir yorumu, bir iddiayı kabul etmem mümkün değil.
Annelik mutsuz hatta narsist bir adamla aynı evde yaşamaya çabalayıp, çocuğuna hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışmak mı? Bence kendinizi kandırıyorsunuz. İlk boşanan siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
Çocuğum için devam ediyorum dediğiniz evliliğinize iyi bakın çocuğa uygunmu? Ya da şöyle düşünün kızınızın böyle bir adamla evli olmasını ister miydiniz?

boşanacağınız kesinse ben olsam beni rahaaaat rahatt aldatmasına müsait bir ortam kurgular kamerayla kaydederim ve kanıt yaratırım. ama bu nerden baksanız 2 ayı falan bulur her şey yolunda numarası yapmak , güven vermek, salağa yatmak vs.

Öyle artık kimse için fark etmiyor. Evli ya da bekarmış evde bekleyeni varmış kimse düşünmüyor. İnsanlarda ne empati ne de vicdan kalmış...

Annelik mutsuz hatta narsist bir adamla aynı evde yaşamaya çabalayıp, çocuğuna hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışmak mı? Bence kendinizi kandırıyorsunuz. İlk boşanan siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
Çocuğum için devam ediyorum dediğiniz evliliğinize iyi bakın çocuğa uygunmu? Ya da şöyle düşünün kızınızın böyle bir adamla evli olmasını ister miydiniz?
Elbette insanın kimlikleri görevleri söz konusu olduğunda değişebilir. Kızımın asla eşim gibi biriyle evli olmasını istemezdim. Evliliğimden memnun olsam boşanmayı da istemem. Her şeyi düşündüğümden emin olabilirsiniz. En çok da kızımı...

Arkadasim kendin bisey arayip bulmana gerek yok zina davasında mahkeme operatörden detaylı dokum ister herşey aciga cikar
Flörtleşme dışında ilişkileri olduğuna inanmıyorum, mahkeme de zina demiyor buna ama biz kadınlar bunun da aldatma olduğunu biliyoruz. Ama yine de göz önünde bulundururum sağolun.

Dün gece yine içti, bir gece önce bir şişe viski içmişti dibinde az bir şey kalmıştı dün gece o dibi yetmedi markete gidip biralar almış. Sonra kafası güzel olunca da bana sataştı. Neden gitmişim ablamın yanına biriyle buluşmuş muyum saçımı neden boyatmışım... Önce suçladı hakaret etti sonra sarılıp aşkım diyor. Sırf bulaşmasın bana diye uyumasını bekledim sonra kalktım yanından. Hiç kendinde değil gibiydim. Boşanacağımı da anlamış olmalı ki sana kim gaz veriyor çocuğun için babasına hatır göstereceksin tarzında şeyler...

Dün gece yine içti, bir gece önce bir şişe viski içmişti dibinde az bir şey kalmıştı dün gece o dibi yetmedi markete gidip biralar almış. Sonra kafası güzel olunca da bana sataştı. Neden gitmişim ablamın yanına biriyle buluşmuş muyum saçımı neden boyatmışım... Önce suçladı hakaret etti sonra sarılıp aşkım diyor. Sırf bulaşmasın bana diye uyumasını bekledim sonra kalktım yanından. Hiç kendinde değil gibiydim. Boşanacağımı da anlamış olmalı ki sana kim gaz veriyor çocuğun için babasına hatır göstereceksin tarzında şeyler...

Sizin eşinize güvenmediğiniz kadar o da size güvenmiyor belli ki.
Bilinçaltında ne varsa döküyor içkiliyken.
Hem neden bu kadar içiyor bir derdi mi var ? Bir şeyler yaşıyor ama size söylemiyor bence.
Çok yıpratıcı bir evlilik gerçekten.

Aynen benmde esımle profıl resmım var ona ragmen ekleyip mesajatıyolar. En son hesabı kapattm. 🤷‍♀️ Kadın erkek ılsıkıleri kıskanmayalım dıyoruz karısmayalım dıyorz karısmayncada affedersın yollarını sasıyolar
Yok ben kapatmadım engelliyorum tmm Facebook kapattım bi tek instagram var

Merhaba hanımlar,

Hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ellerim titriyor ateş basıyor her yerimi. N’olur uzun diye okumamazlık etmeyin olabildiğince özet geçeceğim. Daha önceki konularımı bilenler hatırlar belki. Eşim olacak şahıs! iş yerinden bir kadınla benim haberim olmadan birkaç kez buluşmuştu. Ses kaydı vardı eşimin telefonunda. Dinlediğimde kadınla gayet samimi konuşmaları yüzünden boşanma noktasına gelmiştik. Güç bela beni ikna edip eve döndürmüştü. Babamlara gitmiştim öğrendiğimde. Konuşma detayına gelirsek kadınla eşimin tarzı üslubu eşimle ikisinin buluşma çabaları flörtöz tarzda yaklaşım gibi yani iki kanka gibi çok samimi ama hisler de açığa vurmamış bir şey yaşanmamış. Konuşmalardan anlaşılan buydu. Eşim iş için görüştüğünü iddia edip durdu. Bu arada ben de aynı iş yerindeyim. Neyse. Eşimle zaten aramız çok kötü bir durumdayız, boşanmanın eşiğindeyiz başka bir sürü sebepten ama aldatılıyorsam ispat edip ayrılmak en güzeli diye düşündüm.
Eşim gece telefonuma bakmış engellenenler listesi diye birşey çıkmış. Ben eşimle tanıştıktan sonra hattımı ve telefonumu yenilemiştim. Rehberi tek tek kaydetmek yerine taşıdım diye hatırlıyorum. Engellenenler de otomatik olarak yeni telefonumda engelliydi. Bu arada kendisi telefon kurdudur zaten. 7/24 elindedir. Bir şey olsa çoktaaan çıkarırdı. Ben bile engellenenler listesi nerededir bilmem. Sadede gelecek olursam dün gece engellenenler listesinde eski arkadaşlarım sevgililerim olduğu için suçladı yok görüşüyor musun vs tarzında çirkin çirkin şeyler söyledi. Ben de durumu anlatmaya çalıştım ve konuyu kapattık ama aklında kurcalıyor belli. Bugün de hiçbir şey yok gibi davranıyor bir şişe viski içince tabi keyfi de yerinde ben uzak durmaya devam ediyorum. Uyumuştu telefonuna bir bakayım dedim. Bir şey bulamam çünkü çok iyi temizler ama baktım yine de. Mesajlar kısmında bu daha önceki kadının engellenen mesajlarda mesajı vardı. Daha üç ay önce niye açmıyon ya yazmış. Şimdi düşünüyorum kadına en son aile ilişkilerim zarar görüyor demişti bir yıl önce bu olaylar olduğunda ve engellemiştik her yerden. Hala engelli duruyor ama böyle bir mesaj görünce siz olsanız ne düşünürsünüz? Yanlışlıkla kadın atmış olabilir mi dersiniz?? Ya da engeli kaldırıyor müsait zamanda görüşüyorlar. İspatlamalıyım. Whatsapp takip yedekleme demeyin işe yaramaz çünkü dediğim gibi kurdudur. İkisini de rezil ermek istiyorum varsa böyle bir şey. Eşime hiç güvenmiyorum zaten. Bir akıl verin.
Tuzak kurma ihtiyacı hissettiğim adamla evli kalmazdım, kalmayın, kalmasınlar. Eşini bu şekilde diken üstünde yaşatarak o kendini rezil ediyor zaten, bari siz bu rezillikte daha fazla debelenmeyin, kısa yoldan çıkışı neyse durumun ona bakın.

Ama tabi ben sağlam bi tazminat istiyorum, maddi manevi zararım mahkemece takdir edilsin ve ödensin diyosanız (ki yasal ve doğal hakkınız) o zaman delil elde etme sürecini doğru sonuçlandırabilmek için avukat desteği şart.

Ben olsaydım şu andan itibaren güvenimi kaybetmiş olmamdan kaynaklı boşanır,arkasını eşeleyerek o çok değerli psikolojimi yormazdım. İnan değmez. Kİme neyi ispat etmeye çalışıyorsun ki. Burda değerli olan sensin,kendini yıpratmana o değersizlik duygusunu hissetmeye çalışmak neden? Aklı olan biri bunu yapmamalı bence. O herif de samimiyetsiz laçka güvensiz ot gibi kalsın hayatta. Seni haketmiyor

Back