Allah razı olsun arkadaşım senden. bütün sayfaları tek tek okudum gözlerim bozuldu artık. şifamın kaynağı son sayfadaymış :) karanfil çayı acayip iyi geldi bana. civanperçmi soğan maydonoz kürü hiçbiri işe yaramamıştı. çok teşekkür ederim paylaşımın için. inşallah bebiş içinde faydası olur
Biktimm adet sancilarindan, bu psikolojiden, herseye agliyorum bos bos. Daha tam gelmeden uc dort once basliyo butun bunlar. Zaten gelincede 10 gun suruyo. Yatamda kivranuyorum oyle
Ben doktora gidicem, bi problem varmi diye, yoksa denerim belki. Nasil biseyki soganmi suyu falanmi. Tesekkur ederimarkadaşlar şu soğan suyu kürünü deneyin ağzrılarınız son bulacak.bende uzun yıllar kıvrandım psikolojim bozuldu.daha adetim bitmeden önümüzdeki ayı düşünüyordum nasıl geçicek diye..şimdi farketmiyorum bile
I ilaynil ben onu denedim hic fatdasi olmamıştı.arkadaşlar şu soğan suyu kürünü deneyin ağzrılarınız son bulacak.bende uzun yıllar kıvrandım psikolojim bozuldu.daha adetim bitmeden önümüzdeki ayı düşünüyordum nasıl geçicek diye..şimdi farketmiyorum bile
ben onu da denedim ama fayda etmediarkadaşlar şu soğan suyu kürünü deneyin ağzrılarınız son bulacak.bende uzun yıllar kıvrandım psikolojim bozuldu.daha adetim bitmeden önümüzdeki ayı düşünüyordum nasıl geçicek diye..şimdi farketmiyorum bile
ben doktora da gittim hiçbişey çıkmadı. doğum kontrol hapı verdi onu da zararlı diye ben kullanmadim. çaresini bulamadi tip dünyasıBen doktora gidicem, bi problem varmi diye, yoksa denerim belki. Nasil biseyki soganmi suyu falanmi. Tesekkur ederim
Ben dogum kontrol hapi kullanirim nasil olsa evlenince kullanmicazmi, biktim ben hem duzensiz, hep uzun suruo, sancili geciyo bide cok geliyoben doktora da gittim hiçbişey çıkmadı. doğum kontrol hapı verdi onu da zararlı diye ben kullanmadim. çaresini bulamadi tip dünyası
ameliyattan önce soğan kürünü denesene. kistten eser bırakmıyomuş. bende kist yok enfeksiyon yok yine de ağrım var. kaldı ki zaten kistler genellikle ağrı yapmıyo.malesef ben de bu adet ağrısını çekenlerdenimsosyal hayatım kalmadı kemiklerim sanki kırılıyor gibi ağrı çekiyorum hatta bi doktor bu ağrım için düşük yapar gibi ağrı çekersin demişti çocuğum daha yok bi doktor çikolata kisti var demişti çikolata kistinde anlattığın şekilde ağrı çekersin demişti ameliyat önerdi ameliyat olunca gerçekten bu ağrım geçecek mi yaklaşık 4 günde 15 civarında arveles ağrı kesici içiyorum ve artık etkisi azalmaya başladı mide diye bişey kalmadı gerçekten ameliyat olunca bu çile bitecek mi
valla ben de anlamadım ki doktorların hepsi farklı bişey söyledi ister istemez sinirlerim bozuldu hiç bir tedavi yolu izlemediler bi doktor düşük yapar gibi ağrı çekersin demişti gerçekten de öyle bir ağrı çekiyorum bi doktor yumurtalıklarının sağlıklı çalıştığının göstergesi bu ağrı dedi normal bir ağrı olsa başım gözüm üstüne sıkacam dişimi ama sosyal hayatımı etkiliyor belim kırık gibi sanki... kemiklerimi canlı canlı kırıyorlar gibi bi ağrı var sürekli ağrı kesiciler mahvoldum resmen soğan kürünü aslında bi denemem gerekiyor kistleri dağıtıyormuşameliyattan önce soğan kürünü denesene. kistten eser bırakmıyomuş. bende kist yok enfeksiyon yok yine de ağrım var. kaldı ki zaten kistler genellikle ağrı yapmıyo.
Merhaba 1 yıldır hamile kalamıyorum yumurta takibi klomen ve 1 aşılama yapıldu bu süreçte . Artık tüp bebek düşünorum senin tavsiyen ne .Klomen kist yaptı kistler iç kanama yaptı artık aşılama istemiyorum .Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
bu doktor değil kandırıyor bizi bende soru sordum özelden mesaj attı ilişki pozisyonlarını soruyor çekinmeyin benden diyor inanmayın bu dolandırıcıyaMerhaba 1 yıldır hamile kalamıyorum yumurta takibi klomen ve 1 aşılama yapıldu bu süreçte . Artık tüp bebek düşünorum senin tavsiyen ne .Klomen kist yaptı kistler iç kanama yaptı artık aşılama istemiyorum .
:) nasıl dolandıracakmış ki amacı ne ? Eğer öyle bir amacı varsa yazık burda evladı olmayanlarla mı dalga geçiyor başka işimi yok!bu doktor değil kandırıyor bizi bende soru sordum özelden mesaj attı ilişki pozisyonlarını soruyor çekinmeyin benden diyor inanmayın bu dolandırıcıya