- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Bende ki adet düzensizliği de sorun..duphaston içiyorum ama prk fayda vermedi. .kahverengi lekelenme var kac gündür. .Randevu gününden önce doktor bakmiyor .cevap vermiyor..kac doktor degistim..ama iyisine denk gelmedimÜroloğa gitsin eşin herşeyin çözümü var . İlaç var iğne var ameliyat var . Bir sperm ile oluyor çocuk . Yinede eşine havuç keçiboynuzu Çakır otu fındık fıstık yedir içir derim ben . Hiç spermi olmayan erkeklerin bile ameliyatla spermi aranıyor bulunuyor . Kredi çekersin borç alırsın kaderinde varsa o Bebek senin kucağını doldurur sen hiç merak etme . Ama eşin tedavi olsun spermi düzelirse ne güzel olur ... Yaşını daha çok geçirme .
Bende ki adet düzensizliği de sorun..duphaston içiyorum ama prk fayda vermedi. .kahverengi lekelenme var kac gündür. .Randevu gününden önce doktor bakmiyor .cevap vermiyor..kac doktor degistim..ama iyisine denk gelmedim
Üroloğa gitsin eşin herşeyin çözümü var . İlaç var iğne var ameliyat var . Bir sperm ile oluyor çocuk . Yinede eşine havuç keçiboynuzu Çakır otu fındık fıstık yedir içir derim ben . Hiç spermi olmayan erkeklerin bile ameliyatla spermi aranıyor bulunuyor . Kredi çekersin borç alırsın kaderinde varsa o Bebek senin kucağını doldurur sen hiç merak etme . Ama eşin tedavi olsun spermi düzelirse ne güzel olur ... Yaşını daha çok geçirme .
Benimde 2. Aşılamam . Hiç Zaman kaybetme hayatım eşinin spermi iyiyse keçiboynuzu içir güzelce ol hemen tüp bebeğini . Zaman aleyhimize işliyor bak ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım . Doktorlar sıkıntı yok diyor bizde ama aşılama yine tutmazsa Demekki sıkıntı var .
Benimde 2. Aşılamam . Hiç Zaman kaybetme hayatım eşinin spermi iyiyse keçiboynuzu içir güzelce ol hemen tüp bebeğini . Zaman aleyhimize işliyor bak ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım . Doktorlar sıkıntı yok diyor bizde ama aşılama yine tutmazsa Demekki sıkıntı var .
Allah Allah ne dengesiz doktormuş devlet mi özel mi ?Bende ki adet düzensizliği de sorun..duphaston içiyorum ama prk fayda vermedi. .kahverengi lekelenme var kac gündür. .Randevu gününden önce doktor bakmiyor .cevap vermiyor..kac doktor degistim..ama iyisine denk gelmedim
Özel canımAllah Allah ne dengesiz doktormuş devlet mi özel mi ?
Özel doktor ve randevu gününden önce bakmıyor . Bence değiştir paranla rezil olma. Acil durumum var lekelenme var de . İnatla ilgilenmiyorsa özel doktor mu yok . Hangi şehirdesin ?Özel canım
Iyi doktor bulamıyorum. .bulsam hemen degisicem..kac doktora gittim. .Özel doktor ve randevu gününden önce bakmıyor . Bence değiştir paranla rezil olma. Acil durumum var lekelenme var de . İnatla ilgilenmiyorsa özel doktor mu yok . Hangi şehirdesin ?
Hangi şehirdesin ?Iyi doktor bulamıyorum. .bulsam hemen degisicem..kac doktora gittim. .
bende muzdaribim bundan ve her geçen ay şiddetleniyo şu an bi hafte var ama başladı ağrılarım inanılmaz bel bölgem ağrıyor üçüncü ağrı kesicimi içtim hiçbir faydası yok başlıycam bende yazz kullanmayaBen Yazz doğum kontrol hapı ile kurtuldum çok şükür sancılardan.. Düzensizliğim de bitti. Yalnız hapı bırakınca eskiye dönüyorum maalesef.. Doktor sürekli kullanacaksın dedi.
Benim artık ağrı kesici almaya gerek duymayacağım kadar az ağrım oluyor. Ben ilaç kullanmak zorundayım çünkü kullanmadığımda kist oluşuyor ve ağrı-düzensizlik yapıyor maalesef..bende muzdaribim bundan ve her geçen ay şiddetleniyo şu an bi hafte var ama başladı ağrılarım inanılmaz bel bölgem ağrıyor üçüncü ağrı kesicimi içtim hiçbir faydası yok başlıycam bende yazz kullanmaya
bende dün başladım çünkü adetten iki gün önce başlıyordu ağrılar bu sefer daha fenayım ateşimde çıktı niyeyse iyice yatağa çakıldımBenim artık ağrı kesici almaya gerek duymayacağım kadar az ağrım oluyor. Ben ilaç kullanmak zorundayım çünkü kullanmadığımda kist oluşuyor ve ağrı-düzensizlik yapıyor maalesef..