Sancılı Adet (Dismenore)

Benım regl çok sancılı oluyor her ay hastahaneye gıdıp ıgne yaptırıyorum hatta gecen ay 2 kez gıttım serum ıgne felan ölcektım

Benım regl çok sancılı oluyor her ay hastahaneye gıdıp ıgne yaptırıyorum hatta gecen ay 2 kez gıttım serum ıgne felan ölcektım
Bende 2 ay önce iç kanama geçirdim adetin ilk günü ölüyorum sandım .

Bende 2 ay önce iç kanama geçirdim adetin ilk günü ölüyorum sandım .
Çok gecmış olsun canım bnım . Bu ay regıle 7 gunum kaldı 2 aydır bebek beklıyoruz . bakalım bu ay ne olcak hayırlısı olur ıns . regl olursamda ıns agrı olmaz cunku gecen ay aglaya aglaya öldum esım gece nöbetındeydı onu aradım işten geldı adam

Adet sancilari icin magnezyum tablet icin..Adetinize bir hafta kala gunde 1 tane sabah kahvaltidan sonra icin..faydasini goruceksiniz. .Ben kendimi bildim bileli adet günlerim tam bir iskenceydi..Ama bu ilactan sonra agrilar hafifledi..inanmayanlar magnezyum ilacının faydaları diye yazip intetnetten araştırsınlar

Banada doktor b vitamini iç Dedi hayatım :)

B vitaminin faydası oldumu size?
Gnc de satılan complex b Dedi hayatım . Onun içinde ihtiyacın olan herşey var Dedi . Benim adetlerimin ilk günleri yerlerde sürünüyorum . İlaç içiyorum ilk gün ağrı kesici . Ama istersen sen dene ben denedim etkisi bende bile hissedildi.

Ben magnezyum ictigimden beri ağrılar hafifledi. ..bana agri jesici fayda etmiyordu. .Buscopan kullandim o da ise yaramadi..midrmi agrittilar..en son magnezyum derdime care oldu

Ben magnezyum ictigimden beri ağrılar hafifledi. ..bana agri jesici fayda etmiyordu. .Buscopan kullandim o da ise yaramadi..midrmi agrittilar..en son magnezyum derdime care oldu
Banada buscopan hiç işe yaramıyor. Apranax ford içiyorum midemi mahvediyor ama normalde yerimde duramıyorum . B vitamini kaslara iyi geliyor Dedi doktor . Benim resmen belim falan adetin ilk günü kopuyor gibi oluyor .

Yok canım karamsar olma..iyi düşünmek lazım. .kistin gectimi? Klomen sende kist yapmisti?
Bitanemmm :) hayatımın her noktasını biliyorsun .kist nisan ayında oldu yumurta takibi için ben doktora klomen verme dedim benim yumurtamda sıkıntı yok . İllaki verdi oda kist yaptı . Temmuzda iç kanama geçirdim kist yüzünden . O sırada hastanede yattım gitti kist .

Aşılamam geçen salı oldu hayatım . Önümüzdeki salı kan vericem . İçime negatif doğuyor kafamdan tüp bebek planları geçiyor şimdiden ...

Bende tüp bebek düşünüyorum. .benim 2 asilamada negatif..Üstelik klomen kist yaptı. ..kist adet düzensizliği yapıyor bende. ..nasil olucak bilmiyorum. ..yasim 36. ..hic cocugum yok..cocuk hasretiyle ilgili bu sinava dayabacak gücüm kalmadi

Benimde 2. Aşılamam . Hiç Zaman kaybetme hayatım eşinin spermi iyiyse keçiboynuzu içir güzelce ol hemen tüp bebeğini . Zaman aleyhimize işliyor bak ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım . Doktorlar sıkıntı yok diyor bizde ama aşılama yine tutmazsa Demekki sıkıntı var .

Benim eşimin sperm değerleri kötü. .normalde direkt tup bebek yapilmasi gerek ama pahali olduğu icin sigorta onay vermedi..illaki aşılama denenmeliymis..en az 4 defa..zaten sonuclar berbat boşuna paramizi alip zaman kaybi yapiyorlar..Tüp bebek icin para biriktirmeye calisiyoruz..Özel düşünüyorum bakalim...Çünkü sigorta asılamaya devam edin diyor

Üroloğa gitsin eşin herşeyin çözümü var . İlaç var iğne var ameliyat var . Bir sperm ile oluyor çocuk . Yinede eşine havuç keçiboynuzu Çakır otu fındık fıstık yedir içir derim ben . Hiç spermi olmayan erkeklerin bile ameliyatla spermi aranıyor bulunuyor . Kredi çekersin borç alırsın kaderinde varsa o Bebek senin kucağını doldurur sen hiç merak etme . Ama eşin tedavi olsun spermi düzelirse ne güzel olur ... Yaşını daha çok geçirme .

Keci boynuzu 1 hafta kaynattim..simdide pekmezini iciyor..cerez veriyorum yiyor..ilac- igne dediklerin hangileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…