Sancılı Adet (Dismenore)

Ben de bu konuda mağdurum :KK43: iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum , özellikle gece şiddetleniyor, gündüz ilaç içmediğim halde ağrım olmuyo. Gece kutu kutu yutuyorum. Cinnet sebebi, eşim de tedirgin,hıçkıra hıçkıra ağlıyorum o derece. Sadece gece olması nedendir? Aranızda var mı böyle ağrı yaşayan ?

baska bır konuda da yazdım
ben her regl donemımde karanfıl cayı ıcıyorum
evet bırazcık acı ama hafıfletmek ıcın ıhlamurla karıstırın
karanfıl cayını soguk ya da sıcak fark etmez
dırek uyuşturuyor agrı kalmıyor
için buyuk bır bardakla

arkadaşlar benden size tavsiye adete sancınızı yok etmek için adet olmadan 5 gün önce soğan suyu içmeye başlayın adet olunca bırakın ben yıllardır çok acı çektim.hayattan soğudum resmen ama bunu denedikten sonra ne ağrı bilirim ne sızı.
sırf size faydam olsun diye yazıyorum.sevgiler

Ben bu tablolarin ikisine de uymuyorum.
Her ay hastane serumlar, 48 saat sürüyor.
Endometriose ameliyati oldum, ameliyattan sonra azalacak dediler.
Hic bir gelisme yok.
Caresizim.

için buyuk bır bardakla

Çok sağol ya deniycem mutlakaa :)

Çok sağol ya deniycem mutlakaa :)

bunu soyleyen doktordu bana
mantık olarak karanfıl nasıl cıgneyınce dudaklarımız hanı uyuşuk gıbı oluyor ya
içimizde oyle ıste uyusunca agrı azalıyor
ne gerek var onune gelenı yemeye surmeye burda pek bakmadım ama baska yerde neler yazmıslar
saça goze agrıya heryerımıze buldugumuzu yıye yıye sure sure karısıyor aklımız =)

ne gerek var onune gelenı yemeye surmeye burda pek bakmadım ama baska yerde neler yazmıslar
saça goze agrıya heryerımıze buldugumuzu yıye yıye sure sure karısıyor aklımız =)

Doğru söylüyorsun valla ne varsa doğada var Allah zaten herşeyin ilacını fazla fazla yaratmış :)))

için buyuk bır bardakla
karanfilin miktarı ne kadar

dediklerin mantıklı geldi bide bunu deniyim bakalım :)

dene gercekten kaynattıgın suyun rengi boyle sarımsı olucak
her regl donemınde bı cezve ornegın koy 7-8 karanfıl ve ıhlamur azıcık kaynatıp iç
=)

dene gercekten kaynattıgın suyun rengi boyle sarımsı olucak
her regl donemınde bı cezve ornegın koy 7-8 karanfıl ve ıhlamur azıcık kaynatıp iç
=)
ne zamandır içiyosun, senin ağrılarında kusturup süründüyomuydu :mad:

ne zamandır içiyosun, senin ağrılarında kusturup süründüyomuydu :mad:

yoo kusmam ben pek ama cok agrıyınca dızlerım falan çözülüyor
ruhum daralıyor ofkelı olup delı gıbı sarıyorumm etrafa
karanfili erkek arkadasımın bı doktoru var tanıdık o soyledı ıctıgımden beri yarıyor işime

:KK53::KK53::KK53: beni anlatmışsınnnnn :KK5::KK5: şuan aynı durumdayım önce hayalkırıklığı hamile olmamaktan sonra ya sancı olursa ve evet beklenen kabuss mide bulantısı kıvranma offff yeter yaaa :KK14:
bende bu ay korunmayı bıraktım bebiş beklerken yine sancı yine kırmızlar. kıvranıyorum bi yandan diğer yandan neden bebiş olmadı diye ağlıyorum :KK43: psikolojim alt üst :KK43: Rabbim herkese şifa versin. cinaperçemi, soğan kürü, maydonoz kürü hiçbiri işe yaramadı. tek çözüm majezik :KK43:

bende bu ay korunmayı bıraktım bebiş beklerken yine sancı yine kırmızlar. kıvranıyorum bi yandan diğer yandan neden bebiş olmadı diye ağlıyorum :KK43: psikolojim alt üst :KK43: Rabbim herkese şifa versin. cinaperçemi, soğan kürü, maydonoz kürü hiçbiri işe yaramadı. tek çözüm majezik :KK43:

Daha yeni korunmayi birakmissin pes etme umudunu yitirme ben 2,5 yildir bekliyorum tupbebek bile denedim :KK43:
Majezik benimde kurtaricim

Daha yeni korunmayi birakmissin pes etme umudunu yitirme ben 2,5 yildir bekliyorum tupbebek bile denedim :KK43:
Majezik benimde kurtaricim
Allahimm önce sana sonra bana isteyen herkese versin inşallah. en yakin zamanda. yürüyüş yapmak kolaylaştırıyo diye duydum bende ise yaramadi orasi ayri ama aklinda olsun.

Allahimm önce sana sonra bana isteyen herkese versin inşallah. en yakin zamanda. yürüyüş yapmak kolaylaştırıyo diye duydum bende ise yaramadi orasi ayri ama aklinda olsun.

Aminnn insallahhhh
Hamile kalmayami faydadi var cokta severim :)) tamam tesekkurlerrr

Allah razı olsun arkadaşım senden. bütün sayfaları tek tek okudum gözlerim bozuldu artık. şifamın kaynağı son sayfadaymış :) karanfil çayı acayip iyi geldi bana. civanperçmi soğan maydonoz kürü hiçbiri işe yaramamıştı. çok teşekkür ederim paylaşımın için. inşallah bebiş içinde faydası olur :KK43:

X