Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 ay önce iç kanama geçirdim adetin ilk günü ölüyorum sandım .Benım regl çok sancılı oluyor her ay hastahaneye gıdıp ıgne yaptırıyorum hatta gecen ay 2 kez gıttım serum ıgne felan ölcektım
Çok gecmış olsun canım bnım . Bu ay regıle 7 gunum kaldı 2 aydır bebek beklıyoruz . bakalım bu ay ne olcak hayırlısı olur ıns . regl olursamda ıns agrı olmaz cunku gecen ay aglaya aglaya öldum esım gece nöbetındeydı onu aradım işten geldı adamBende 2 ay önce iç kanama geçirdim adetin ilk günü ölüyorum sandım .
Banada doktor b vitamini iç Dedi hayatım :)Adet sancilari icin magnezyum tablet icin..Adetinize bir hafta kala gunde 1 tane sabah kahvaltidan sonra icin..faydasini goruceksiniz. .Ben kendimi bildim bileli adet günlerim tam bir iskenceydi..Ama bu ilactan sonra agrilar hafifledi..inanmayanlar magnezyum ilacının faydaları diye yazip intetnetten araştırsınlar
B vitamini genel mi? Yoksa hangi çeşidi. ? Cok çeşidi var da..Banada doktor b vitamini iç Dedi hayatım :)
B vitaminin faydası oldumu size?Banada doktor b vitamini iç Dedi hayatım :)
Gnc de satılan complex b Dedi hayatım . Onun içinde ihtiyacın olan herşey var Dedi . Benim adetlerimin ilk günleri yerlerde sürünüyorum . İlaç içiyorum ilk gün ağrı kesici . Ama istersen sen dene ben denedim etkisi bende bile hissedildi.B vitaminin faydası oldumu size?
Ben magnezyum ictigimden beri ağrılar hafifledi. ..bana agri jesici fayda etmiyordu. .Buscopan kullandim o da ise yaramadi..midrmi agrittilar..en son magnezyum derdime care olduGnc de satılan complex b Dedi hayatım . Onun içinde ihtiyacın olan herşey var Dedi . Benim adetlerimin ilk günleri yerlerde sürünüyorum . İlaç içiyorum ilk gün ağrı kesici . Ama istersen sen dene ben denedim etkisi bende bile hissedildi.
Bu arada asilamandan ne haber? Durumun nasil? Diger sayfalardan taniyorum seni..B vitaminin faydası oldumu size?
Banada buscopan hiç işe yaramıyor. Apranax ford içiyorum midemi mahvediyor ama normalde yerimde duramıyorum . B vitamini kaslara iyi geliyor Dedi doktor . Benim resmen belim falan adetin ilk günü kopuyor gibi oluyor .Ben magnezyum ictigimden beri ağrılar hafifledi. ..bana agri jesici fayda etmiyordu. .Buscopan kullandim o da ise yaramadi..midrmi agrittilar..en son magnezyum derdime care oldu
Aşılamam geçen salı oldu hayatım . Önümüzdeki salı kan vericem . İçime negatif doğuyor kafamdan tüp bebek planları geçiyor şimdiden ...Bu arada asilamandan ne haber? Durumun nasil? Diger sayfalardan taniyorum seni..
Yok canım karamsar olma..iyi düşünmek lazım. .kistin gectimi? Klomen sende kist yapmisti?Aşılamam geçen salı oldu hayatım . Önümüzdeki salı kan vericem . İçime negatif doğuyor kafamdan tüp bebek planları geçiyor şimdiden ...
Bitanemmm :) hayatımın her noktasını biliyorsun .kist nisan ayında oldu yumurta takibi için ben doktora klomen verme dedim benim yumurtamda sıkıntı yok . İllaki verdi oda kist yaptı . Temmuzda iç kanama geçirdim kist yüzünden . O sırada hastanede yattım gitti kist .Yok canım karamsar olma..iyi düşünmek lazım. .kistin gectimi? Klomen sende kist yapmisti?
Sen ne aşamadasın ? Tedavi oluyormusun ? Sıkıntı ne ?Yok canım karamsar olma..iyi düşünmek lazım. .kistin gectimi? Klomen sende kist yapmisti?
Aşılamam geçen salı oldu hayatım . Önümüzdeki salı kan vericem . İçime negatif doğuyor kafamdan tüp bebek planları geçiyor şimdiden ...
Benimde 2. Aşılamam . Hiç Zaman kaybetme hayatım eşinin spermi iyiyse keçiboynuzu içir güzelce ol hemen tüp bebeğini . Zaman aleyhimize işliyor bak ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım . Doktorlar sıkıntı yok diyor bizde ama aşılama yine tutmazsa Demekki sıkıntı var .Bende tüp bebek düşünüyorum. .benim 2 asilamada negatif..Üstelik klomen kist yaptı. ..kist adet düzensizliği yapıyor bende. ..nasil olucak bilmiyorum. ..yasim 36. ..hic cocugum yok..cocuk hasretiyle ilgili bu sinava dayabacak gücüm kalmadi
Üroloğa gitsin eşin herşeyin çözümü var . İlaç var iğne var ameliyat var . Bir sperm ile oluyor çocuk . Yinede eşine havuç keçiboynuzu Çakır otu fındık fıstık yedir içir derim ben . Hiç spermi olmayan erkeklerin bile ameliyatla spermi aranıyor bulunuyor . Kredi çekersin borç alırsın kaderinde varsa o Bebek senin kucağını doldurur sen hiç merak etme . Ama eşin tedavi olsun spermi düzelirse ne güzel olur ... Yaşını daha çok geçirme .Benim eşimin sperm değerleri kötü. .normalde direkt tup bebek yapilmasi gerek ama pahali olduğu icin sigorta onay vermedi..illaki aşılama denenmeliymis..en az 4 defa..zaten sonuclar berbat boşuna paramizi alip zaman kaybi yapiyorlar..Tüp bebek icin para biriktirmeye calisiyoruz..Özel düşünüyorum bakalim...Çünkü sigorta asılamaya devam edin diyor