- 15 Mayıs 2013
- 4
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba,
Benimde regl lerim cok ağrılı oluyor majezik cok iyi geliyor yarıms aate kadar kesiyor ağrıyı. ama benim başka bir sorunum daha var önceden 3 gün regl olurdum ve normal kanama olurdu ama bu sefer 3 gündende az sürdü ve sadece yaprak pedler işimi gördü, bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı korkulacak bişiy mi ? ayrıca yaşım henüz 24 erken menepoz gibi bişiy olamaz hereal de demi
Foruma bazen giriyorum bazen giremiyorum. siteyle aramda sorun var:)
yıllardır adet sancısı çektim.gece gündüz uyuyamıyor.hatta hüngür hüngür ağlıyordum.ilk gün sancısı çok olurken zamanla 3-4 gün sonra 10-15 i derken bir ay içerisinde ağrısız sancısız günüm geçmiyordu... dr lar normal diyordu. oysa ben sancıdan ağrıdan ölüyordum.niye oluyor ya o zaman diyordum. cevapsız kalıyorlardı..
en son alerji testi yaptırmıştım. yumurtaya,buğday,ayçiçek,susam vs birçok gıdaya alerjim var.en çok bunlara.. bunları yememeye başladım. o bitmek bilmeyen ağrılar sancılar geçti. maalesef tamamen kesmedim şuan ama adetliyken karnım ağrıyınca dr un verdiği ağrı kesici içiyorum geçiyor.ona da şükür.
yani ilk başta kadın hastalıkları dokturuna gidin. ultrasonla da bakıyorlar. yine geçmezse özellikle benim gibi sancılarınız ağrılarınız varsa gıda alerjisi yaptırın derim. çünkü gerçekten ağrının sancının bir sebebi var. kendinize işkence etmeyin. dr lar bu anlamda sadece ilgi alanlarıyla bakıyorlar. ki çoğu zaman onları bile ilgilenemiyorlar..olursa geçici ilaçlarla çareleri oluyor ama sebebini bilmeden yediğiniz içtiğiniz birşey size ağrı ve sancı olarak dönüyor.
sarımsakk-limon sosu içtikten sonra ağrı sızı kalmadı kki ben iğne yapı ancak biraz rahatlıyordum önceden...
Sancili adet omur boyumu surer
ben yeni katldm arkadaşlar bnmde her ay ağrılı ölüyorum resmen bi tek iğne fayda ediyo malasef
iğnenin yan etkisi oluyor mu?