- 10 Şubat 2011
- 5
- 0
hastanelik olurdum ben resmen agrıdan... Hiç bir agrı kesici çözüm olmadı en sonunda doktor dogum kontrol hapı verdi evet yan etkıleri var ama napalım adetlerim artık agrısız gecıyor bir gram agrım olmuyor wc gitmesem adet oldugumu bile anlamıcam o derece :) bıkaç aydır hap kullanmaya ara verdim agrılarım tekrar başladı. İşte ben de su torbası koyuyorum ama karnınıza SAKIN koymayın cok tehlıkeli ayaklarınıza koyun ınanın ki hafifletiyor agrıyı tavsıye ederim. ama bu ay tekrar kullanıcam hap cunku dayanamıyorum agrılara.
kızlar adetliyken normal ağrı kesici aldınığınızda adetiniz kesiliyormu bi değişiklik oluyormu illaki
adet agrilari olanlar cabuk dogum yapiyorlar diye birsey duymusdum dogrumu acaba
kızlar adetliyken normal ağrı kesici aldınığınızda adetiniz kesiliyormu bi değişiklik oluyormu illaki
benim ilk adet olduğum günden beri ağrılı geçiyo adet dönemlerim.kendini en çok ağrısıyla belli eder zaten.geçen adetimde inat ettim ağrı kesici almadım,sabahtan akşama kadar ağladım.5-10 dakika duruyo,sonra öyle bi vuruyoki sanki damarlarımı biri çekip çekip bırakıyo gibi canım yanıyo.bazen ağrı kesici alsamda ağrımı durdurmuyo.annemde benim gibi,2 tanede çocuğu var ama kocaman kadın hala adet döneminde ağrılarla uğraşır.
benimde ilk 3 gün çok feci sancılı geçerdi ama sadece sağ kasığımda ağrı olurdu, evlendikten sonra kadın doğumcuya gittim muayeneden sonra sağ yumurtalığımda hafif büyüme olduğunu ve sancının da muhtemelen bundan kaynaklandığını söyledi, sonra çocuğum oldu şuan sadece ilk gün çok sancılı geçiyor ama mutlaka ağrı kesici alıyorum sonraki günler rahatım.
yalnız çocuktan sonra da her adet dönemimde ya ilk gün ya son gün mutlaka çok şiddetli baş ağrısı çekmeye başladım mide bulantısı falan da cabası.
kadın olmak bazen dünyanın en rezil şeyi olabiliyor...
Ağrıyı bi derece ilaçlarla geçirebiliyosun..
Ama benim sorunum baş dönmesi ve çarpıntı olması:84: Şuan regliyim çarpıntım var ve ara arada başım dönüyor..
Ne yapılmalı, bir önerisi olan var mı acaba???
napıcaz biz