Sancılı Adet (Dismenore)

bu arada söylemeyi unutmuşum civanperçeminin içine 1 tutamda papatya atıcaksınız

bu konuda çok araştırma yaptım ve tek bir yöntem denedim 3 ay önce.CİVANPERÇEMİ...benim gibi sancıdan ağrıdan ölecek gibi olan bi insanın ağrılarını tamamen ortadan kaldırdıysa herkeste işe yarar diye düşünüyorum.mucizeler mucizesi bir bitki bence.ilk denediğimde 20 gün boyunca sabah kalktığımda aç karnına ve yatarken aç karnına olmak üzere günde 2 kere çayını demleyerek içtim.fakat kesinlikle kaynatmayın çay demlermiş gibi.ben bir tutam civanperçemini demliğe koydum üzerinede 1 kupa kadar ketılda su kaynatıp döktüm 10 dakika ağzı kapalı bi şekilde beklettikten sonra içtim.ilk denediğim ay çok az ağrıyla ilaç içmeden rahatça atlattım adetimi.

2.ay da adetimin başlama tarihinden 1 hafta önce adetim başlayana kadar sabah akşam yine içtim ve o ayda çok az ağrıyla yatakta uzanarak geçirdim adetimi.

veeee bu ay yine aynı işlemi 1 hafta yaptım sonuç sıfır ağrı.adetim başladımı başlamadımı anlamadım bile.ben az da olsa sancım olur sanıyodum ama yok mucize bu arkadaşlar mutlaka deneyin mutlaka.hiç aksatmadan için sonuç inanılmaz.

Kesssssinlikle doğru.Bunu ben de denedim ama bu kadar uzun bir süre bile değil.20 gün içmedim yani.Adet tarihinden yaklaşık 1 hafta önce içtim ve gerçekten sonuç mucize.Ben de ağrıdan deliye dönen, bayılma kıvamına gelen bir insandıM.Meğer adet dönemi kadınlar için çile değilmiş, meğer o ağrıları çekmeyince insan stresten ölmüyormuş, kadınlık ne güzel şeymiş :KK3: Deneyin arkadaşlar, deneyip işe yaramadı diyen olacak mı çok merak ediyorum ben de .Yalnız, kaynatmayın arkadaşın dediği gibi, çok acı olur.Sadece demleyin.Kaynar suyu üzerine döküp 3-5 dakika bekleyin.

majezik diyorum, kullandığım tek ilaç, 4 yıldır adet ağrısından korkmuyorsam majezik sayesinde, yan etkisini de görmedim ondan önce evden çıkmaya korkardım yaklaştıkca ya yolda biryerde tutarsa diye
bulandan Allah razı olsun...

mrb kızlar, bu sorun benim de hayatımı çok etkiliyor. Gece sancıdan hiç uyuyamadım, ağrı kesici işe yaramıyor. Tek başıma yaşıyor olmasaydım acile giderdim. Öğretmenim ve okuluma gidemedim bugün zor bir durum. Umarım herkesin sorunu çözülür:KK14:

Kesssssinlikle doğru.Bunu ben de denedim ama bu kadar uzun bir süre bile değil.20 gün içmedim yani.Adet tarihinden yaklaşık 1 hafta önce içtim ve gerçekten sonuç mucize.Ben de ağrıdan deliye dönen, bayılma kıvamına gelen bir insandıM.Meğer adet dönemi kadınlar için çile değilmiş, meğer o ağrıları çekmeyince insan stresten ölmüyormuş, kadınlık ne güzel şeymiş :KK3: Deneyin arkadaşlar, deneyip işe yaramadı diyen olacak mı çok merak ediyorum ben de .Yalnız, kaynatmayın arkadaşın dediği gibi, çok acı olur.Sadece demleyin.Kaynar suyu üzerine döküp 3-5 dakika bekleyin.

Civanperçemini sancılı dönemde içsek kar ediyor mu acaba? Benim düzensiz de adetlerim, 1 hafta öncesini tam bilemiyorum bu yüzden

bugün civanperçemi alıp deneyeyim bari bende..
bende miyom ve over kist var..ters bir etkisi olmaz değil mi kızlar ?

Bende de PKOs var, zaten pkos için de tavsiye ediliyor bu civanperçemi..Ama miyomu bilmiyorum.

20 yaşındayım evliyim..benim adetlerim hep düzenli olur..ama bekarkende evliykende çok çekiyorum.özellikle suya girdiğimde ya da farkında olmadan üşüttüğümde adet günüm geldiğinde bana sancı ve bel ağrısı olarak geri dönüyor..
kimisi diyor evlenince geçer geçmedi..kimisi diyor doğumdan sonra geçer şuanda 4,5 aylık gebeyim ama doğumdan sonra da geçmez diyenler var..yok mu bi tedavisi bi şeyi..?
ağrısız geçirmenin bi yolu yok mu bu günleri..?:emir_bebek::nazar:

arkadaşlar mutlaka deneyin civanperçemini kesinlikle sonuç alıcanıza inanıyorum ben.adet gününde de içiyorum ben hiç ağrım yok hiç yani sıfır.bu kadar etkisini görmesem sizle paylaşmazdım.kolay kolay forumda yorum yapmıyorum ama bunu yazmak için koşa koşa siteye girdim.benim bile ağrılarım geçtiyse geçmicek ağrı tanımıyorum ben bu çayla.bi önceki sayfada nasıl uyguladığımı anllatım.hepinize yarar umarım.kahrolsun ağrılar :21:

ya bnde adet oldugum zamn kusmalar agrılar sancılar baş agrıları mahvoluyorm ahh ah ama tam olark ne iyi gelır bılmıyorm

ya bnde adet oldugum zamn kusmalar agrılar sancılar baş agrıları mahvoluyorm ahh ah ama tam olark ne iyi gelır bılmıyorm

her ay işkence canım valla...
başka bir şey değil bu adet kanaması...bıktım valla...hem de çok bıktım..

Selam arkadşalr.Bende de sancı çok oluyor:evlendim dahada çoğaldı.Üşütünce daha çok sancı oluyor.İnanın evlendikten sonra resmen ağlıyorum Dr hiç gitmedim ilaç içmek istemiyorum.Doğal yolla tedavi daha iyi düşünüyorumm.Her hangi bi bitki kullanıpta iyi olan varmıı...

Selam arkadşalr.Bende de sancı çok oluyor:evlendim dahada çoğaldı.Üşütünce daha çok sancı oluyor.İnanın evlendikten sonra resmen ağlıyorum Dr hiç gitmedim ilaç içmek istemiyorum.Doğal yolla tedavi daha iyi düşünüyorumm.Her hangi bi bitki kullanıpta iyi olan varmıı...

Bir insan bir konuya yazmadan önce iki satır okur.Oku muyorsun konuda yazanları? 1000 kez mi yazdırmak niyetiniz? Bu kadar da tembel olunmaz yahu!!! Aç bak azcık sayfanın üstüne :KK47:

Bağyanlar,daha önce yazıldı çizildi mi bilmiyorum..Benim ilk defa haberim oluyor gazateden okudum.
İsim vermek yasak mı bilmiyorum..Elektrotları karnımıza koyuyormuşuz verdiği sinyaller ağrıyı azaltarak yok ediyormuş.175 liraymış..

her ay işkence canım valla...
başka bir şey değil bu adet kanaması...bıktım valla...hem de çok bıktım..

Kesinlikle hasta olduğunuz zaman dinlenin o sizi çok rahatlatıcaktır ve mutlaka sıcak su torbası kullanın ağrıyı gerçekten azaltıyor ben hasta olduğumda ağrı kesici yerine sıcak su torbasını yapıyrum ve geçiyor.:KK61:

bende adet olunca ölücek gibi oluyorm çok felaket ağrıyo bacağm karnmm belmm :KK43: hiç bşy fyda etmiyo

bu gün hastaym ve geberiyorum
bıktım hayatımdan bıktırdı beni bu ağrı

X