canım ben majezik onerıyorum.. kucuk mavi draje.. gunde en fazla 3defa ıcebılıyosun zaten.. 100mg ama dedım gibi çok tesirli...kızlar ilk 2 gun bende cok şiddetli ağrı yasıyorum su anda yasadıgım gibiama psıkolojık ilaçta yutamıyorum tesirli bir surup agrı kesıcısı öneri olan varmıı:26:
canım ben majezik onerıyorum.. kucuk mavi draje.. gunde en fazla 3defa ıcebılıyosun zaten.. 100mg ama dedım gibi çok tesirli...
bugun kadın dogumda randevum vardı,doktoruma sordum mazejık kullanıyoruım bı sakıncası yoktur umarım dıye..doktorum kesınlıkle bi zararı yok,,gönül rahatlıgıyla kullanabilirsin dedi bana .. senınde aklında olsun.
benimde inanılmaz sancılı geçiyor adetlerim evlenince geçecek dediler 4 aydır evliyim hala değişen birşey olmadı(
himmm... hapı suda eritip içebilirsin canım ..canım onun şurubu varmıkıı hap yutamıyorumm
evlenince geçer demelerinin nedeni doğum kontrol hapı içince geçmesidir. Benim de önceden çok sancılı oluyordu ama evlenince doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 9 aydır hiçbir sancım yok
bende öyle umdum hep,ama evlendim hiçbir değişme olmadı.
Hatta tam tersi daha da şiddetli ağrılarım
Merhabalar,
bende bu problemden yana çok dertliyim..21 yaşındayım ama şöyle başkaları gibi rahat geçirdiğim tek bir âdet günüm olmadı..ilk oolduğum zamanlar hap içerdim ama artık onu da yapamıyorum..çünkü istifra,ishal gibi ek problemler de yaşıyorum..
Gelmeden birkaç gün önce bel-kasık ağrıları,olduğum gün ölüm..Ağlayarak anneme yalvardığım günler olurdu beni kurtar diye..Kendimi kaybedip bayıldığım da oldu bir iki defa..O dereceyim yani..
Şimdi kanama başladığı an Voltaren fitil kullanıyorum..Ancak bu şekilde ağrıdan kurtulma yolunu buldum.
Ama sürekli aklıma takılıyor;ileride çocuk olmaması gibi bir problem yaratır mı?
İlaç neticede..Herhangi bir şekilde acısı çıkacaktır ama annelik gibi güzel bir duygudan beni mahrum bırakacağını düşündükçe ne yapayım diye çok düşünüyorum..
Dayanamıyorum onu kullanmazsam ne okuluma gidebilirim ne de başka birşey..Erkek arkadaşımdan bile saklayamıyorum o acıyı düşündükçe bile hissediyorum vücudumda off..
Ne yapayım siz söyleyin..Takip ediyorum benden çok daha tecrübeli,evlilik hayatı olan ablalarım çok ilgili davranıyor burda..bunu da siz bilirsiniz