Kist ameliyatla ya da erimesiyle geçmiyor.Bende ilk olduğumdan beri berbat bi şekilde olurum.Bir hafta önce belden aşağısı ağrımaya başlar.Yerleri tırmalarım rengim beyazlar elim ayağım morarır.Ter basar üşürüm.Yıllarca böyle devam etti en son acillik oldum kist büyümüş acil ameliyat dediler.Gittim en iyi doktorda ameliyat oldum ama ağrılarım geçmedi.Özellikle kışın üşütmeden kaynaklı çok beter oluyor.Ancak iğneyle falan geçiyor.Bana da doktor evlen çocuk yap dedi ama bu her zaman çözüm olmuyor diye duydum.Bi çare de ben istiyorum hayatımın her ay 10 günü hiç yaşama dahil değil.Bitsede bir sonraki ay yine gelecek sıkıntısı yüzünden de stres oluyorum.Ameliyat oldum bu kadar acı çekmedim ama bu adet ağrıları hayatı zehir ediyor
Ben yıllardır ilaç içmekten tiksindim artık ve doğum kontrol haplarınında ağrı kesicilerinde yan etkilerini okuduğum için.Adet dönemi ve öncesinde papatya çayı içiyorum.Sürekli ilaç içmektense birazda ot çöp içseniz bence faydasını görürsünüz.Ben çok şey denedim maydonoz suyu papatya suyu bi kez de soğan suyu.Her seferinde acı çekmektense içmek daha mantıklı