- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
ya burada yazılanları okudum korkmaya başladım.benim 1-2sene öncesine kadar adet olduğum zamanlarda ağrı nedir bilmezdim ama son 1senedir sadece adet olmaya başladım ilk 2saat çok ağrım oluyor ama hiç ağrı kesici kullanmıyorum.yani idare edebilecek kadar ağırıyor.sadece sıcak su yapıp koyuyorum karnıma.zaten 2saat sonra geçiyor ve adetim bitene kadarda ağrım olmuyor.bazende adetim bittikten sonrada arada kasık ağrılarım oluyor ama öyle şiddetli değil.
ben burda yazılanları okudum ve acaba kis olabilir mi die düşünmeden de edemedim. doktora gidecem yarın umarım sadece benim kuruntumdur
Bir doktor arkadaşım söylemişti, sıcak su torbasının kesinlikle karına konmaması gerektiğini. Ayağın altına konunca çok hızlı geçiyor zaten.
Rahime zararlı imiş o kadar sıcağın birden bastırılması. Siz ayaklarınızın altına koyun sıcak su torbalarını.[/QUOTE
bu kasık ağrılarım korkuttu beni acaba kis olabilir mi die düşündüm. salı günü doktora gittim ve ultrasonla baktı.ddoktor hiçbişeyin yok deyince içim rahatladı bi oh çektim. peki neden bu ağrılar die sorduğumda rahim ağzın dar ondan dolayı dedi. ilaç yazdı 3ay kullan rahatlayacaksın dedi.
bu arada verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.bundan sonra sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyacam.rahime zarar verdiğini bilmiyordum gerçekten. teşekkürler
ya bişey sorucam ama ayıp olur mu. adetin ilk günü bagırsakları bozulan var mı. benım her ay boyle oluyor bende mi bir anormallık var :ecrin_bebek:
benım her renglı donemımde asırı derecede sancım oluyo ve keske canım alınsa dıorum remen yerlerı tırmalıcak duruma gelıorum bole sancısı cok olup bı ılac alınca gecen varmı varsa bana yardımcı olurmsunuz en fazla 4 gun suruyo ama o 4 gunun 2 gunu benı pert edıo resmn