- 30 Eylül 2009
- 127
- 0
himm bende oyle duydum dogumdan sonra en azından bu kadar sıddetlı olmuyormus adet sancılarımız..bunun bir çaresi varsa bende öğreneyim kızım aynı dertten muzdarip bizde onunla her 20 günde acı çekiyoruz mide bulantısı bel ağrısı sanki 20 gündebir doğum yapıyor artık yolunu bulduk sancılar başlayınca acile hemen ilaçla serum oh tamam başka çare yok ne avrupa ne asya kaldı araştırmadığımız çare yok mesela en son termal yakı getirttik viyanadan hiç banamısın demedi doğum yaparsa geçer diyorlar şu an bekar inşallah o çare olur .
Ya neden hemen boyle diyosun canım benim once bi dr ye git bakalım ne dicek,kendince karar verip uzme kendini ltf :sinifsinif:yaa kızlar bde konuyla alakasız olacak ama..
genelde biz kadınların adetlerı 30.gunu goren varmı bılmıyorum ama 20 ila 25 gunden sonra olunur dimi . ama benımkısı her ay hep adetım bittikten tam 17 .gunden itibaren oluyorum
netten birazcık bakındım ve dıyorkı kadınların 20.gunden az ,35.gunden sonra adeti gelırse ozaman yumurtlama gerceklesmıyormus.. sizce ne kadar dogru?
yaa bide dusununce ağladım bugun(( benım şimdi hiç bebısım olmucak mı mafoldumbenmafoldumben
Ya neden hemen boyle diyosun canım benim once bi dr ye git bakalım ne dicek,kendince karar verip uzme kendini ltf :sinifsinif:
sana tamamen katılıyorum arkadasım once bır bılene yanı dr ye sormak lazım,uzulmek ıcın erken yanıewet canım ya dr a gitmeden kahretme kendinibende çoksancılı adet oluyroum sanki eskiden daha fazlaydı yada ben rahatlama yöntemlerimi geliştirdim. acillik oluyorudum iğne serum ağlaya zırlaya geciriyoduk o günü annemle.. ama artık olmadan bi iğne oluyorum birkaç saat sonrada agrı kesici tabi dısardaysam . evdeysem daha rahatım sıcak su torbaları belimde karnımda ayağımın altında ölü gibiyim bütün gün :S hatta ertesi gün işe gidebildiğim zaman bile küçük bi sıcak su torbam var onunla oturuyorum..sanırım bununla yaşamayı öğrenicez.. ( yalnız sana şunu söyliyim benimde arkadaslarım var ya erken 2 haftada bir oluyor yada gec çok düzensiz ama dr böyle bi sorun olmadığını söyledi yani bebiş olabilir:) sen olumlu düşün..
Aman ıstaha da dıkkat kaydirigubbakcemile3 ne guzel gecmıs senın agrın ohhh,benım o derece olmuyo ama doktoro gıtmekte fayda var demekkı.Duydunuz mu sancılı adet olan bayanlar bı doktora gorunelım en ıyısııııo kadar çok sancım oluyodu ki ilk gün, denemediğim yöntem, kullanmadığım ilaç kalmamıştı.sonunda doktora gittim ve polikistik over olduğumu öğrendim.yani yumurtalıklarımda kist varmış.diene 35 kullanıyorum şimdi.6 aydır bir adet sancısı, ne düzensizlik ne başka bişey..o kadar rahatladım ki..ama iştahım çok açıldı :)
çok sağol canım.. ben ancak gırebıldım buraya :)Ya neden hemen boyle diyosun canım benim once bi dr ye git bakalım ne dicek,kendince karar verip uzme kendini ltf :sinifsinif:
cok sagol destegın için canım.. ehh birazcık hırpaladım kendımı bu konuda baya bi üzdüm.. keske en basından eşimin kuzenine sorsaymısım.. (doktorda)ewet canım ya dr a gitmeden kahretme kendinibende çoksancılı adet oluyroum sanki eskiden daha fazlaydı yada ben rahatlama yöntemlerimi geliştirdim. acillik oluyorudum iğne serum ağlaya zırlaya geciriyoduk o günü annemle.. ama artık olmadan bi iğne oluyorum birkaç saat sonrada agrı kesici tabi dısardaysam . evdeysem daha rahatım sıcak su torbaları belimde karnımda ayağımın altında ölü gibiyim bütün gün :S hatta ertesi gün işe gidebildiğim zaman bile küçük bi sıcak su torbam var onunla oturuyorum..sanırım bununla yaşamayı öğrenicez.. ( yalnız sana şunu söyliyim benimde arkadaslarım var ya erken 2 haftada bir oluyor yada gec çok düzensiz ama dr böyle bi sorun olmadığını söyledi yani bebiş olabilir:) sen olumlu düşün..
bende bu otların karısımı olan bıtkı caylarından içiyorum çok faydasını gordum reklama girmesin ama relax içiyorum.üzerinde notu var zaten gunde 2den fazla içmeyın die..Hanımlar ben de o ağrılardan çıldıranlardandım. Civan perçemi ve sarı kantaron otundan birer çay kaşığı demleyip, adet dönemim yaklaşınca 1er bardak içiyorum ve gerçekten çok faydasını görüyorum . Bi deneyin isterseniz.
ayy bende çok sancılı oluyorum ve bir sürü okul devamsızlığım oluyoeyvahedigeldismile.Resmen yorganları kemiriyorum o kadar çok sancım oluyor ilaç içiyorum bu seferde kesiliyorum ne yapcam bilmiyorum annem ütüyle havlu falan ısıtıp sabaha kadar koyuyor canım annem yaopuyorumnanaktan ancak öyle geçiyor ama yinede ilaç içiyorum :kedi: . doktora gidicem bir senedir ama devamlı erteliyorum çünkü çok korkuyorum Muayeneden eyvahedigeldismile . ne yapcam bilmiyorum ve yine yaklaşıyor kabusmafoldumben
ve bir soru evlenince geçer diyorlar doğru mu acaba:uhm: