- 11 Mayıs 2012
- 1.621
- 115
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #2.661
amin kurabiye inşallah rabbim içinde yüreğinde iyi niyet merhamet olanı nasib etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen hürrem bize göster şunu bi şekilde yahurrem su kadını merak edıyorum cok pıs
ftosu var mı canım ?
ya kardeşim erkek arkadaşının sana olan duygularından eminsen gerisi boş ...
amin kurabiye inşallah rabbim içinde yüreğinde iyi niyet merhamet olanı nasib etsin
yapar canım erkek arkadasımda sorun yapar.mahalle kavgasına çevirdim dıye kızar,bende muhatap olmak ıstemem zaten,aslında şeytan neler dıyorda zor duruyorumcanım kadına neden sormayı denemıyorsun
sende kı yı sabır haa .ben dırek sorardım
ıcımde kalacagına gıder kadına sorar olayı anlar
rahatlardım .sevgılın sorun yapar mı ?
emınım canım ama can sıkıyor yıne deya kardeşim erkek arkadaşının sana olan duygularından eminsen gerisi boş ...
var canım faceden çalarım bı tane gır msne ıstersenhurrem su kadını merak edıyorum cok pıs
ftosu var mı canım ?
sorma yaaa boyle ınsanlar yuzunden huzurumuz kalmadıhürremcim, olayini bilmiyom ama sasirmamak elde degil..
ne insanlar var yahu evlendiysen kir dizini otur evinde sanane elalemin sevgilisinden..
su feys milleti iyice tesvik ediyo bazen..
tatlım burdada deşifre etmek ıstemıyorum aslında bıde tanıdıgı cıkar şıllığnaynen hürrem bize göster şunu bi şekilde ya
aynen
tatlım burdada deşifre etmek ıstemıyorum aslında bıde tanıdıgı cıkar şıllığn
aslında onu vurun kahpeye dıye afiş afiş ascandaaaa bakma yapamam gene oyle seyler
canım soyle aslında benımkı bır resmı begenmıstı bır kac gun once boyle ıkı tane bırbırını seven hayvan resmı gıbı bişi diyim, o kadında o resmı kapak resmı yapmıs altına da harf<3 bunu yapmıshürrem hadi kadının yazısında seninkinin isim harfi var peki seninkinin yazıları kadınla ne boyutta nasıl cümleler yazmışlar birbirlerine bunada bakmak lazım....yok eğer seninkinden bi yazı gitmemişse o kadına bu bir komplo bence
canım soyle aslında benımkı bır resmı begenmıstı bır kac gun once boyle ıkı tane bırbırını seven hayvan resmı gıbı bişi diyim, o kadında o resmı kapak resmı yapmıs altına da harf<3 bunu yapmıs
merak etmıs olabılır senı ılgınc gercekten bu erkeklerı anlamakarkadaslar, samimiyetinize güvenerek ve anlayisiniza siginarak bisey yazicam..
gecen feyste bi teklif gelmis yeni aactigim hesabima..
önceden bi hesabim vardi arayan bualmiyodu beni veya arkadaslik teklif edemiyodu msj bile yazamiyodu neyse..
bu kim derken soyadini tanimasamda adindan ve resminden cikartim..
eski erkek arkadasim..
biraz yazistik ve ben sok oldum..
beni cok aradigini, annemlerin kesin dönüs yaptiklarini, kardesimin evlendigini soyadini bile biliyodu..
seni bulmak icin cok arastirma yaptim herkes nasibini adi dedim..
aramamda kötü bi niyet yok dedi..
bana durumunun gayet iyi oldugunu, sözlendigini, 1 sene sonra mühendis cikacagini, sözlüsünün onunla tr ye dönmeyi bile göze aldigini,
eger o is bulamazsa sözlüsü calisip onun devam okumasini saglayacagini söyledi
kapali bi kiz dedi, tam aradigim gibi filan..
banada sürekli, kapandinmi, mutlumusun, cocugun varmi diye soru soruyo.. bende kibarca sorulari yanitlamak istemedigimi..beni bunca yil sonra (4 yil)
neden aradigini bilmek istedigimi söyledim..
cevap veremem uzun dedi, sözlüsü kiskandigi icin beni normal feys adresine degil ekstra bi hesaba eklemis..
bu arayisin dogru olmadigini anlam veremedigimi yazip onu kilitlettim..
dahada yazamadi..sizce neden yazdi??
kacgündür aklima takildi biliyorum sacma ve uzun oldu, kusuruma bakmayin..
canım ewet bıde bnmkııne anlatabılsem sımdı ben suclu olurum paronayak olurum Allah bılırdurum resmen ortada günahını almasaydın adamcağızın kadın zorla sırnaşıp seninkine yanaşmak istiyo nasıl derler köprü atmak istiyo
arkadaslar, samimiyetinize güvenerek ve anlayisiniza siginarak bisey yazicam..
önceden bi hesabim vardi arayan bualmiyodu beni veya arkadaslik teklif edemiyodu msj bile yazamiyodu neyse..
eski erkek arkadasim..
beni cok aradigini, annemlerin kesin dönüs yaptiklarini, kardesimin evlendigini soyadini bile biliyodu..
bana durumunun gayet iyi oldugunu, sözlendigini, 1 sene sonra mühendis cikacagini, sözlüsünün onunla tr ye dönmeyi bile göze aldigini,
banada sürekli, kapandinmi, mutlumusun, cocugun varmi diye soru soruyo.. bende kibarca sorulari yanitlamak istemedigimi..beni bunca yil sonra (4 yil)
cevap veremem uzun dedi, sözlüsü kiskandigi icin beni normal feys adresine degil ekstra bi hesaba eklemis..
arkadaslar, samimiyetinize güvenerek ve anlayisiniza siginarak bisey yazicam..
eski erkek arkadasim..
kızlar merhaba dün bahsetmiştım ;kızartma olmadan karnıyarık nasıl yapabılırım dıye
közlemeyı tavsıye eden arkadaslar sayesın de patlıcanı kızartmak yerıne közledım .
tadı aynen kızartılmıs patlıcan gıbı hıc fark yoktu ve cok lezzetlıydı .
sanırım bıraz fazla közledıgım ıcın daha ıcını doldurmadan patlıcanlar elımde mınnacık kaldılar
o kadar morelım bozuldu kı kesın olmayacak dedım hatta patlıcanları atmayı dusundum ama ,
bı deneyeyım dedım ve sonuc cok lezzetlı oldu .bırazcık fazla kozden dagınık oldu ama
ılk deneme olur bu kadarcık kızlar abim köz oldugunu anlamadı bıle kızartma sanıyor safım
ellerine sağlık tatlım cok lezzetli görünüyor canım nasıl çekti tahmin bile edemezsin :
canım cok tesekkur ederım ,yarın yap sen de afıyetle ye .
gercekten tatlım cok lezzetlı oldu .kızartmadan olmaz sanıyordum ama
kızartmadan daha da lezzetlı oldu .bu arada suyuna da salcalı su hazırlarken
et bulyon da kattım .o da cok tat verıyor .