- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
kızlar başlığımdanda anlaşıldığı üzere güzel dostluklara temel atmak isteyen herkesi topiğime bekliyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben geldim :)
hoşgeldin canımm anlat bakalım
Kendimden bahsedeyim biraz madem 19 yasimdayim, universitede 2.sinifim Hukuk okuyorum sevgili var biraz aramiz problemli bu aralar duzeliriz insAllah.. Oyle iste :)
bölümün ne güzelmiş bende 23 yaşındayım sevgili var bizimde aramız limoni şuanda ama geçiyo ciddi mi birlikteliğiniz?
Ciddi ciddi evlilik hayalleri kurariz yillarla hesap yapariz su zaman mezun olacagiz su zaman askere gidecegim su zaman is bulacagiz evlenecegiz diye :) kavga edince de hayir evlenmiyoruz biz birbirimize gore degiliz deriz :)
Aman canim nasipse olur:)Benim sevgilim de okulu uzatiyor.. Ama ben yuzuk fali baktim bgun 22 yasimda evleniyorum heheahahah aynen biz benim sevgilimde 2 sene uzattı okulu özel nedenlerinden ötürü ama bu sene mezun oluyor inşallah finallere bağlı herşey:26: okul bitince askerlik sonra iş sonra alacam seni diyo bu sıraladıklarımız epey zaman alacak nerden baksan 2.5 sene hatta 3
merhaba kızlar
merhaba kızlar
miraba
Ben kedi 18yaşındayım İzmir güzel yalıda oturuyorum. nişanlıyım 2 senelik
Bende izmirden LoadedGun temmuzda nişanlı olucam inşallaaah 22 yaşındayım
ben de yarışmaya izmirden katılıyorum, 22 yaşındayım , sevgilim var ama nişanlı değilim
selam kızlar en büyüğünüz benim sanırım 25 yaşındayım sevgilim var ama ayrılabiliriz bu aralar bekar olarakta yoluma devam edebilirim yanii :)
kpssye hazırlanıyorum şimdilik bu kadar :)